:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: :: Случаи на некоректност ::
Писах му,уточни за какъв двигател си търсил гофре!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ivailo написа:...КОЛЕГАТА ОТ ФОРУМА С ПРЯКОР (ICE) МЕ ПРЕЦАКА И МИ Е ДАЛ ПРУЖИНИ КОЙТО НЕ ПАСВАТ ЗА Е36 А ТОЙ ТВЪРДЕШЕ ТОЧНО ТОВА ЧЕ СА ЗА Е36 6 ЦИЛИНДЪРА...
Свързах се по-телефона но каза че аз съм си бил виновен че не съм бил проверил кода, но по код отговарят за е36 320и. и ги взех...
Много тъпо преди ме каза че му ги били пратили от Германия са били от модератор на форума да съм се свържел с него и не иска да ми върне парите била моя грешка че съм ги бил взел...
Колега казах ти го по телефона, ще го напиша и тук за последно!
Пружините ги поръчах от Германия. Колегата CheGevara беше така добър преди време да ги купи и да ми ги изпрати (не съм казвал да се объщаш към него при проблем, а да го питаш дали са от него, за да си уверен в истинността.
Междувременно докато ми пристигнат въпросните пружини купих от един колега от Форума цял кит 2-ра ръка регулируеми койлоувъри на Вайтек (пръжини + амортисьори)!
Не съм ги свалил от моята кола, за да гарантрам на когото и да било кавото и да е било.
В темата написах номера на кита,
както и че всеки трябва да си провери дали стават за неговата кола!
Имаше снимки на пружуните и данни, освен номера на кита!
Твое задължение е да чукнеш номера на пружините
(които бях постнал) и да си ги провериш!!!
НЕ виждам за какво съм те излъгал!
На всичкото отгоре ти ги донесох на крак, там където искаше и в часа който искаше!!!
Понеже съм крайно добронамерен ще ти пратя тел на едно момче което се интересува от тях,
той имаше интерес към тях и може да ги купи. От това повече, здраве му кажи!
С това считам въпроса за приключен!
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Поредният, колегата krisbmw си поръчва части, в последствие не си ги търси, пратката бе напълно изрядна, с преглед, изпратена е на 18.03, от тогава насам ни вопъл, ни стон.Днес бях принуден да си е върна обратно. Имената са Кристиан Георгиев с тел. 0878545935.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му колега,ако няма какво да каже,ще отплува.
- DaRk_ThReaT
- Потребител
-
LiTtLeRoCk написа:Писах му,уточни за какъв двигател си търсил гофре!
M40
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
М40 1.6/1.8 тези неща уточни ли ги в обявата?
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
И аз да напиша за един колега, накратко ........ "колегата" Георги Митев ми се обади дали мога да му оправя дюзата /тази с кабела 525тдс/ която му тече , казах му че става, но понеже работя извън София и събота и неделя се прибирам му казах да се чуем предварително за да се уговорим. За съжаление така се оказа ,че две седмици подред не си бях по София и ми стана гузно че момчето се обажда и аз казвам "съжалявам но.............." и му предложих да му изпратя здрава дюза която съм правил , да я сложи и ако реши да ми я плати или да ми даде неговата с по малка сума. Изпратих му я след два дена се чухме , разбрахме се ще покара колата за да е сигурен , че е здрава и не тече ................... и естествено не си вдига телефона вече!!!
Само да уточня дюзата е изпратена на 16.03 името е ГЕОРГИ МИТЕВ работи на бул "Цариградско шосе" №113а телефоните са 0879120067 и 0878712299
Жорка аз ти написах и смс, аз не съм за една дюза, просто се убеждавам че сме малко хората които си държат на думата!!!!
Бъди жив и здрав!!!!
Само да уточня дюзата е изпратена на 16.03 името е ГЕОРГИ МИТЕВ работи на бул "Цариградско шосе" №113а телефоните са 0879120067 и 0878712299
Жорка аз ти написах и смс, аз не съм за една дюза, просто се убеждавам че сме малко хората които си държат на думата!!!!
Бъди жив и здрав!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- DaRk_ThReaT
- Потребител
-
http://darkthreat.snimka.bg/other/pictures.581862 ето и снимки на уж "перфектния" гофриран маркуч... вижте как си личи, че е скъсяван и е изрязано място за скобата 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Не ми се искаше да пиша в тази тема...обаче след последното ЛС от колегата от тук:
viewtopic.php?f=132&t=246115&p=2702259#p2702259
Няма как да не го изтипосам!
(смятам, че всичко става ясно от темата му.)
Dimitroff написа:Не ми се искаше да пиша в тази тема...обаче след последното ЛС от колегата от тук:
"Темата не съществува"
www.bmwпрофесори-bg.net
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Не му бях одобрил промяната на първото мнение - затова.
Сега съществува и се вижда.
Сега съществува и се вижда.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Sorry, ма няма да може да ти отговори... премина в режим "само четене".
Здравейте колеги ,
искам да Ви предупредя за колегата dido-79 , който определено е некоректен търговец!
Случач е следния - въпросния колега Данаил Георгиев от град Търговище на 10.03.2011 си поръчва от мен централана духалка за е36 на "крупната" сума от 10лв.На 11.03.2011 въпросната духалака е изпратена в желания от него офис в Търговище.
На 28.03.2011 получавам писмо че пратката не е прибрана от офиса за което дължа складова такса!Звъня на колегата който ми казва , че не е за него а за негов приятел и че въпросния приятел щял да я вземе!Следват още няколко разговора с колегата , който продължава да ми обещава , че ще прибере пратката!До днес 02.04.2011 това не се случи , при което аз запалтих складовата такса от 48лв.+10лв. куриерските услиги!Складова такса се дължи след 10-тия ден и се таксува по 4.80лв. за всеки работен ден!
Моя случай е приключен , просто Ви предупреждавам да се пазите от въпросния "коректен" съфорумец!
искам да Ви предупредя за колегата dido-79 , който определено е некоректен търговец!
Случач е следния - въпросния колега Данаил Георгиев от град Търговище на 10.03.2011 си поръчва от мен централана духалка за е36 на "крупната" сума от 10лв.На 11.03.2011 въпросната духалака е изпратена в желания от него офис в Търговище.
На 28.03.2011 получавам писмо че пратката не е прибрана от офиса за което дължа складова такса!Звъня на колегата който ми казва , че не е за него а за негов приятел и че въпросния приятел щял да я вземе!Следват още няколко разговора с колегата , който продължава да ми обещава , че ще прибере пратката!До днес 02.04.2011 това не се случи , при което аз запалтих складовата такса от 48лв.+10лв. куриерските услиги!Складова такса се дължи след 10-тия ден и се таксува по 4.80лв. за всеки работен ден!
Моя случай е приключен , просто Ви предупреждавам да се пазите от въпросния "коректен" съфорумец!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Случаят не е приключен,писах му.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
D.Pavlov написа:И аз да напиша за един колега, накратко ........ "колегата" Георги Митев ми се обади дали мога да му оправя дюзата /тази с кабела 525тдс/ която му тече , казах му че става, но понеже работя извън София и събота и неделя се прибирам му казах да се чуем предварително за да се уговорим. За съжаление така се оказа ,че две седмици подред не си бях по София и ми стана гузно че момчето се обажда и аз казвам "съжалявам но.............." и му предложих да му изпратя здрава дюза която съм правил , да я сложи и ако реши да ми я плати или да ми даде неговата с по малка сума. Изпратих му я след два дена се чухме , разбрахме се ще покара колата за да е сигурен , че е здрава и не тече ................... и естествено не си вдига телефона вече!!!
Бъди жив и здрав!!!!
Ника му е mentata_ , да не повярва човек

"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
Назад към Авточасти и аксесоари