Да помогнем на DrivinGGoD за мечтана BMW работа-вече и ВИДЕO
Модератор: Общи модератори
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Re: Да помогнем на колегата DrivinGGoD за мечтана BMW работа...
Колкото по го гледам толкова повече му се кефя .... просто нямам думи, а цялото не мога и да си представя за какво идва на реч 

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Успех брато, дано ги разбиеш! Вече имаш и глас от мен 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Стоим си 6-ти - 7191, а негрото има 7302.Мисля за първия кръг няма как 7-мия да ни стигне с неговите 6401, доста добра дистанция има.Хайде да ги зануляват и да ги натиснем тогава здраво!
Мисля, че ако гласуваме както от когато темата е като важна и апелираме пак към другите форуми и наши познати, то ще успеем да сме в тройката и позицията за интервюто да е повече от добра!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
SERVER MAINTENANCE
THANK YOU FOR YOUR PATIENCE
Това стана в 7:00!
Кога ще го отварят пак?Всички сме в очакване!Останахме 6-ти, но най-важното е, че ще участваме напред!
Опа, ето го и отговора:
Congrats to the top 20 for making it into the next round. Now they each have 48 hours to create a video showing their obsession with performance. Check back when the counter reaches 00:00:00 and vote for the best.
01:33:55:32
Толкова остава да гласуваме като последното са секундите!Занули ли се и лопва катинарчето като след това можем да гласуваме наново!Ще атакуваме като Уйлям Уолъс в "Смело сърце"!!!
THANK YOU FOR YOUR PATIENCE
Това стана в 7:00!
Кога ще го отварят пак?Всички сме в очакване!Останахме 6-ти, но най-важното е, че ще участваме напред!
Опа, ето го и отговора:
Congrats to the top 20 for making it into the next round. Now they each have 48 hours to create a video showing their obsession with performance. Check back when the counter reaches 00:00:00 and vote for the best.
01:33:55:32
Толкова остава да гласуваме като последното са секундите!Занули ли се и лопва катинарчето като след това можем да гласуваме наново!Ще атакуваме като Уйлям Уолъс в "Смело сърце"!!!

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Хайде колегата само да ни мотивира с видеото си 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Още ли има хора, които не са го видяли?Ето ви го:
http://www.youtube.com/watch?v=z2TfpoRUhfM
Една препоръка към ръководството на форума ще си позволя да отправя.Обсъдете по между си варианта първото мнение от всяка тема да се вижда без значение коя страница разглеждате.В официалния БГ форум на Милан сме пробвали и двата варианта.Когато се чете винаги първото мнение е много по-добре.Иначе се налага да се чете наново първата страница.Много хора като горния потребител пропускат важни подробности, отправят се едни и същи въпроси като този с клипа и т.н.Съжалявам за отклонението от темата.
Една препоръка към ръководството на форума ще си позволя да отправя.Обсъдете по между си варианта първото мнение от всяка тема да се вижда без значение коя страница разглеждате.В официалния БГ форум на Милан сме пробвали и двата варианта.Когато се чете винаги първото мнение е много по-добре.Иначе се налага да се чете наново първата страница.Много хора като горния потребител пропускат важни подробности, отправят се едни и същи въпроси като този с клипа и т.н.Съжалявам за отклонението от темата.
Това видео е само тизър, официалното видео вероятно ще е по-дълго и по-пълно!
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Официалния клип ще е около 2 мин.! А защо не ми дава да гласувам, и как да затворя този прозорец, или това беше за първия кръг?
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
BMWPOWERRR_ACM написа:Още ли има хора, които не са го видяли?Ето ви го:
колега, това не съм го пропуснал, имам предвид цялото 2 минутно видео

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Първия етап от конкурса на Endras BMW за "The Ultimate Blogger" приключи... Благодарение на всички вас
запазих достойното 6то
място в класирането, което ми гарантира участие в следващия кръг, в който отново ще имам нужда от вашата помощ и гласове... Искам да благодаря на всеки един от вас за усилията и за всяко натискане на "+1"... Не мога да опиша колко горд ме правите с това, че съм заслужил такова уважение и съм направил поне нещо малко, което да ви мотивира да ме подкрепите... Благодаря на всеки един от вас, на всеки приятел, колега или просто фен и добър човек, благодаря за всеки един форум или сайт, в който сте популяризирали профила ми в конкурса и на всички хора там, които са се застъпили зад мен и са помогнали... Доказахме, че и в нашата малка държавица автомобилистите се подкрепяме и сме достатъчно стойностни и добри специалисти... Надявам се да не пропускам нещо или някого, но наистина вече нямам думи да изразя благодарността си... Гордея се с всички вас, форума, клуба и че съм се отдал на автомобилите и съм спечелил всичко това...
Сега предстои втория етап... Ще публикувам видео, гласовете ще бъдат занулени и от понеделник следобяд ще можете да гласувате отново, като ще се борим за класиране сред първите 10 от 20 участника... Този етап ще продължи от 4ти до 22ри април и отново ще може да се гласува на всеки 24 часа от един IP адрес... Ако имате динамичен такъв може и по-често... Сигурен съм, че отново ще бъдем сред първенците и няма да е трудно да се преборим за нужното за следващия етап класиране, имайки предвид огромната помощ, която ми оказахте до сега...
Продължавайте да гласувате и ще успеем заедно... Като стартира новия етап ще пусна линк и допълнителна информация ако има такава...

Сега предстои втория етап... Ще публикувам видео, гласовете ще бъдат занулени и от понеделник следобяд ще можете да гласувате отново, като ще се борим за класиране сред първите 10 от 20 участника... Този етап ще продължи от 4ти до 22ри април и отново ще може да се гласува на всеки 24 часа от един IP адрес... Ако имате динамичен такъв може и по-често... Сигурен съм, че отново ще бъдем сред първенците и няма да е трудно да се преборим за нужното за следващия етап класиране, имайки предвид огромната помощ, която ми оказахте до сега...
Продължавайте да гласувате и ще успеем заедно... Като стартира новия етап ще пусна линк и допълнителна информация ако има такава...

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Браво на първия етап ги разбихме,дано продължим така и във втория. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.

И все пак, аз продължавам да скандирам за тия тия проклети ЛС, дето тря да ги изпратите!!!!!!!!!!!!!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Задълже за линка, на видно място!