Бучене в купето!Проблема решен!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Re: Бучене в купето!
Колеги днеска пак цял ден бях по майстори
направо се побърках и се спуках от смях започна да ми става вече забавно
,обиколил съм сигурно към 5-6 "майстора",единия казва бубини,другия казва хидравлична помпа (за което се съмнявам и аз),другия казва генерация,другия казва няма ти нищо карай спокойно,другия казва иди в M кар там ще го открият проблема със сигурност
и ей такива работи!
Значи когато колата е студена бучи и се тресе бая (има вибрации в купето) когато навия пален ляв или пълен десен оборотите падат доста (почти ще изгасне) и вие много силно като развия волана престава обаче си остават вибрациите пусна ли някой прозорец,музика или климатроника вибрациите пак се засилват,когато колата е загряла и виенето почти не се усеща и вибрациите също!
Не знам какво да им обяснявам вече на тия майстори тука,то само като им отвориш капака и той гледа като ритната зелка в бордюр не знае от къде да почне и какво да погледне,моля да ми опишете симптомите на развалена хидравлична помпа
,същите като моите ли са? 
направо се побърках и се спуках от смях започна да ми става вече забавно Значи когато колата е студена бучи и се тресе бая (има вибрации в купето) когато навия пален ляв или пълен десен оборотите падат доста (почти ще изгасне) и вие много силно като развия волана престава обаче си остават вибрациите пусна ли някой прозорец,музика или климатроника вибрациите пак се засилват,когато колата е загряла и виенето почти не се усеща и вибрациите също!
Не знам какво да им обяснявам вече на тия майстори тука,то само като им отвориш капака и той гледа като ритната зелка в бордюр не знае от къде да почне и какво да погледне,моля да ми опишете симптомите на развалена хидравлична помпа
,същите като моите ли са? - bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Ами свали ремъците утре сутринта и пробвай без агрегатите как е. Така малко или много ще се ориентираш. Имай предвид, че няма да имаш водна помпа, така че не прекалявай със слушането
Иначе за 20-30 сек. нищо няма да му стане.
- bili1
- ентусиаст
-
Възможно ли е от развалена хидравлична помпа да има вибрации в купето и бучене? 

- bili1
- ентусиаст
-
Колеги проблема е решен
,днеска сменихме тампоните на двигателя те са били проблемни,старите са си добре,но са се втвърднали станали са като пластмасови и двигателя е бил като заварен за купето от там е придавал вибрациите си на купето и от там е било това бучене и тия леки вибрации! 
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
bili1 написа:Колеги проблема е решен![]()
,днеска сменихме тампоните на двигателя те са били проблемни,старите са си добре,но са се втвърднали станали са като пластмасови и двигателя е бил като заварен за купето от там е придавал вибрациите си на купето и от там е било това бучене и тия леки вибрации!

- bili1
- ентусиаст
-
Re: Бучене в купето!Проблема решен!
Странно нали
,но факт!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
bili1 написа:Странно нали,но факт!
Кое му е странното,нали точно това ти казах и на Л.С. да смениш .......
- bili1
- ентусиаст
-
Така е колега ти първи удари в 10-ката,пиша "странно но факт" за другите които четат темата! 
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Тюуу, айде честито. А нямаше ли някакви аномалии със старите при завоите? Виене, увеличени вибрации.. или при по-високи обороти?
- bili1
- ентусиаст
-
Не абсолютно никакви
,само като намалиш до почти спряло положение или на място като работи колата тогава се чуваше бученето и тия вибрации из цялото купе,и също като пуснеш някой консуматор на ток вибрациите се засилваха!
,само като намалиш до почти спряло положение или на място като работи колата тогава се чуваше бученето и тия вибрации из цялото купе,и също като пуснеш някой консуматор на ток вибрациите се засилваха!
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3