Цена на горивата
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Цена на горивата
дано стане 5лв/литър и да хвана манарата и да го насеча тва бмв и да си купя колело ...
то пък само бензина ни е проблем!
и дупки няма по улиците и катаджии в храстите не се крият! ВСИЧКО Е 6!!! 6!!! 6!!!
то пък само бензина ни е проблем!
и дупки няма по улиците и катаджии в храстите не се крият! ВСИЧКО Е 6!!! 6!!! 6!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
vicho написа:дано стане 5лв/литър и да хвана манарата и да го насеча тва бмв
Аз че заредим за последно да го снимам тва

- Alpina_fanatic
-
-
Бургаската рафинерия "Лукойл Нефтохим", която държи над половината от пазара на едро на горива в България, формира заводските си цени на база стойността на вноса от рафинериите в региона, а не толкова според разходите си за производство.Това каза днес министърът на икономиката Трайчо Трайков след заседание на Министерския съвет. Той се позова на информация, получена от представителя на държавата в надзорния съвет на компанията, зам.-министърът на транспорта Камен Кичев.Икономедия

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Абе не знам ама спомням си имаше период в който нефта поскъпва, лукойл вдига цените. Нефта пак поскъпва, те пак двигат цените. И така два три пъти. След това нефта поевтинява, те се ослушват, нефта пак се смъкна те пак се ослушват. Така съм се ядосвал тогава. Кажете тогава дали пък не си правят каквото си искат 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/03/3 ... ril.115012
има ли още газаджии дето да се подиграват на бензинаджиите и нафтаджиите че им е скъпо? да не дойдете и вие на барикадата ся
както каза един колега "скъпо ви е щото още има луди дето карат на бензин" айде мамин сладък на купона с нас 
има ли още газаджии дето да се подиграват на бензинаджиите и нафтаджиите че им е скъпо? да не дойдете и вие на барикадата ся

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Тва е за метана.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
ineedmoney написа:http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/03/31/dkevr-odobri-skok-na-gaza-ot-1-april.115012
има ли още газаджии дето да се подиграват на бензинаджиите и нафтаджиите че им е скъпо? да не дойдете и вие на барикадата сякакто каза един колега "скъпо ви е щото още има луди дето карат на бензин" айде мамин сладък на купона с нас
ейййй ма тебе тряя много да те е яд че не караш на газ а??
Чак без никва причина да пускаш такива неща

И тва е за природната газ, тоест метана, тия 4% са едни 4-5 стотинки.
Ние си караме на LPG и си е добре, мерси, че си се загрижил за нашите финанси

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
BiTurbo написа:ineedmoney написа:http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/03/31/dkevr-odobri-skok-na-gaza-ot-1-april.115012
има ли още газаджии дето да се подиграват на бензинаджиите и нафтаджиите че им е скъпо? да не дойдете и вие на барикадата сякакто каза един колега "скъпо ви е щото още има луди дето карат на бензин" айде мамин сладък на купона с нас
ейййй ма тебе тряя много да те е яд че не караш на газ а??
Чак без никва причина да пускаш такива неща![]()
И тва е за природната газ, тоест метана, тия 4% са едни 4-5 стотинки.
Ние си караме на LPG и си е добре, мерси, че си се загрижил за нашите финанси
Доката се дъвчем така един друг нищо няма да постигнем, и аз карам на газ, сипвам по 20лв. бензин на месец, колкото да се плиска в резервоара, ама бях на протеста и още си ми седят лепнките по стъклата на катафалката

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Валентин Златев отново се озъби на Иван Костов и Трайчо Трайков, след тяхно изказване вчера по БНТ, че литър евро дизел в бензиностанцийте на Лукойл в Русия към 30 март е 1.24 лв. с ддс, а у нас 2.50 лв.
Междувременно Лукойл България обяви че понижава с 1.9 % цената на дизелът от 7 часа сутринта на 31 март.
Към 16:30 часа на 31 март все още никъде няма дизел под 2.49 лв.
Междувременно Лукойл България обяви че понижава с 1.9 % цената на дизелът от 7 часа сутринта на 31 март.
Към 16:30 часа на 31 март все още никъде няма дизел под 2.49 лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Селянчето вальо от Правец,ако продължава да упорства,ще гризне дървото!
Не се съобразява ни с народа,ни си министри,ни с никой.....няма такъв алчен наглец!
Следващият протест,освен с блокиране на главни пътища,трябва да е насочен главно в блокирането на базите на FUKoil.

Не се съобразява ни с народа,ни си министри,ни с никой.....няма такъв алчен наглец!
Следващият протест,освен с блокиране на главни пътища,трябва да е насочен главно в блокирането на базите на FUKoil.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
BiTurbo написа:ейййй ма тебе тряя много да те е яд че не караш на газ а??:
идеята ми е че трябва да сме единни, а не да се разделяме на газ и бензин. Изобщо не ме е яд аз съм казал че никога няма да сложа газ и тва не е от инат а от практичност...по-добре да карам по-скъпо но да имам кола след 10 години а не скрап

- Teodor40
- Потребител
-
- Кара: E 30-ки
- Мечтае да кара: с безплатен бензин
- Детайли за колата: дърт бандит!
ineedmoney написа:BiTurbo написа:ейййй ма тебе тряя много да те е яд че не караш на газ а??:
идеята ми е че трябва да сме единни, а не да се разделяме на газ и бензин. Изобщо не ме е яд аз съм казал че никога няма да сложа газ и тва не е от инат а от практичност...по-добре да карам по-скъпо но да имам кола след 10 години а не скрап

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
ineedmoney написа:BiTurbo написа:ейййй ма тебе тряя много да те е яд че не караш на газ а??:
да като караш на бензин колата ти на 15 години .. която вече от нейните велики 150 коня са останали 100 .. е много важно да я пазиш