С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 21:03

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вярно сте много заблудени. едно две неща липсвали от теорията на дарвин и не се връзвали :kuku: Тези едно - две неща са ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ , а именно как от австралопитек и кроманьонец се появява хомо сапиенс? И това било "незначителна дупка" :clap:

П.С. Това е все едно колата ти да е със задно предаване, но да няма карданов вал :mhihi:
Последна промяна Larbi на 29 Мар 2011, 21:03, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 29 Мар 2011, 21:03

ми не, не мога да ти дам отговори нито по твоя, нито по моя въпрос...
по-нагоре казах, че и двете теории нямат подкрепа с факти..
което не прави достоверна нито една от двете :winky:

всеки вярва в каквото предпочита...но това не дава право на поддръжниците на едната теория да дамгосват другите :winky:

това, че тогава имало маймуни някак не мога да го приема като подкрепа на Дарвиновата теория....маймуни и сега има, ама не се забелязват и наченки за еволюция при тях :winky:

Feanor написа:...... Стимул за "слизане от дървото" е много лесно да се намери - разширяване на екологичната ниша. Трябва ли да ти обяснявам защо това е благоприятно за вида? :) ..

днешните маймуни вероятно нямат нужда от разширяване на екологичната ниша?
при положение, че същата в днешно време е в пъти по-свита отколкото е била преди появата на човека и неговата дейност?
по пътя на логиката в днешните условия на живот на маймуните темповете на еволюция би следвало да са в пъти по-бързи
Последна промяна zazomazo на 29 Мар 2011, 21:10, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 21:07

zazomazo написа:маймуни и сега има, ама не се забелязват и наченки за еволюция при тях :winky:

Още повече, че от 193 вида маймуни само ние сме слезли от дърветата да разцъкаме новите маркови кецове и само ние сме останали без козина сигурно щот е било модерно :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Мар 2011, 21:10

zazomazo написа:
///peter написа:
zazomazo написа:
///peter написа:.... куца ти и на много конспиратори също фактологията, да на приказки винаги се е вярвало, ама...
Кое да видим по-далече от носа си? Кое?

ми то и на Дарвиновата теория и куца фактологията, ама това някак не ви пречи да я приемете за достоверна.... :mrgreen:

"Готян" не се опитвай да ми преписваш в какво вярвам и в какво не.
До сега нито една смислена теория не извадихте, само с четене на вестник НЛО не става батенца..

ма ти нещо изнерви ли се? :mrgreen:
"готян" можеш да казваш на гаджето си :winky:

теорията на Дарвин смислена ли ти изглежда?
може би ще ми дадеш факта, накарал маймуните да слязат от дървото?
или пък ще ми дадеш предположения за това?

Ша ти казвам как си искам, играч ;)
А да се изнервя ли? Не... достатачно сте заблудени че даже не може да определите кой на коя страна е :mhihi:

Докато колегите ви оборват теориите и предпочитат по-близките до традиционната наука факти, аз ви казвам, че и хал хабер си нямате за това което говорите...

А твоята теория за нашия живот каква е? Че сме създадени от други цивилизации ли?

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Мар 2011, 21:17

А и още нещо, тука малко като на мазето.нет - всички много разбират от свободна енергия, всички са големи батки, ма никой не е постигнал нищо.
Давайте го по-сериозно с изказванията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 29 Мар 2011, 21:18

///peter написа:...., аз ви казвам, че и хал хабер си нямате за това което говорите...

.....

Бог да те поживи, пасторе, че се появи ти за да осветлиш заблудените ни души :bowdown:
целия съм в слух и тръпна в очакване да ме поведеш по пътя на знанието :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 29 Мар 2011, 21:23

zazomazo написа:днешните маймуни вероятно нямат нужда от разширяване на екологичната ниша?
при положение, че същата в днешно време е в пъти по-свита отколкото е била преди появата на човека и неговата дейност?
по пътя на логиката в днешните условия на живот на маймуните темповете на еволюция би следвало да са в пъти по-бързи

1. Те МОЖЕ да са по-бързи. Еволюцията е нещо ужасно бавно, което се случва за хилядолетия.
2. Нали осъзнаваш, ако се опитат да вземат част от "нашата" ниша ще бъдат много бързо премахнати? Твърде сме напред за да имат някакъв шанс.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 29 Мар 2011, 21:28

Feanor написа:
zazomazo написа:днешните маймуни вероятно нямат нужда от разширяване на екологичната ниша?

1. Те МОЖЕ да са по-бързи. Еволюцията е нещо ужасно бавно, което се случва за хилядолетия.
2. Нали осъзнаваш, ако се опитат да вземат част от "нашата" ниша ще бъдат много бързо премахнати? Твърде сме напред за да имат някакъв шанс.

по т.2. нали не искаш да кажеш, че осъзнават невъзможността да вземат част от нашата ниша и това ги спира?
по т.1. пределно ясно е, че се случва за хилядолетия...но за времето от когато имаме данни насам никъде не фигурира някакво движение по въпроса...
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 29 Мар 2011, 21:33

larbi написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вярно сте много заблудени. едно две неща липсвали от теорията на дарвин и не се връзвали :kuku: Тези едно - две неща са ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ , а именно как от австралопитек и кроманьонец се появява хомо сапиенс? И това било "незначителна дупка" :clap:

П.С. Това е все едно колата ти да е със задно предаване, но да няма карданов вал :mhihi:

Е тук допусна голяма грешка...

Да ти го обясня с най-проста математика:
австралопитек = 1
кроманьонец = 2
неизвестен вид = х
хомо сапиенс = 6
правиш сметка с известните ти числа и тя е: 1+2=6
Знаеш идеално, че тая сметка НЕ е вярна, значи освен 1 и 2 трябва да има и нещо друго, щото просто сметката не излиза само с известните и почваш да търсиш неизвестното "х"... не можеш да го докажеш реално засега, но 100% го има... дори може да не е само "х", може да има и "у". що пък не и "z", но е 100% сигурно, че има нещо допълнително...

толкова по въпроса с прескачането от един вид към друг БЕЗ да имаме конкретни доказателства за съществуването на този междинен вид... по-важното е, че имаме доказателства за предишните видове и тяхната еволюция- трябва да си идиот за да не се усетиш, че има още видове, но не сме открили кокали от тях... може и да не открием- много важно...

zazomazo написа:ми не, не мога да ти дам отговори нито по твоя, нито по моя въпрос...
по-нагоре казах, че и двете теории нямат подкрепа с факти..
което не прави достоверна нито една от двете :winky:

всеки вярва в каквото предпочита...но това не дава право на поддръжниците на едната теория да дамгосват другите :winky:

това, че тогава имало маймуни някак не мога да го приема като подкрепа на Дарвиновата теория....маймуни и сега има, ама не се забелязват и наченки за еволюция при тях :winky:

Зазо, на Дарвин теорията може да не е на 100% подкрепена от факти, но има достатъчно доказателства за някои неща... А те спомагат да се изкаже обосновано предположение за останалата част... Щом е доказано, че видовете с времето еволюират и се променят значи поне в общи линии теорията му е правилна...
да, не е ясно що маймуната е слязла от дървото, но ще пробвам да дам предположение- ей тъй, ламерската...
що пък на голяма територия (да кажем колкото Европа) поради климатични промени да не са изчезнали с времето големите дървета и да са почнали да растат основно храсти :?: Няма дървета- няма нужда от катерене, има храсти- храната е на ниско, що пък да не слязат долу и след поколения еволюция да почнат да ходят по-изправени и костите им да се променят :?: :чеша се по главата: :mhihi:

и не, не вярвам на 100% на Дарвин, но след като някои неща са доказано верни, е много възможно да е прав за още неща от теорита му... просто ми звучи най-правдоподобно...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Мар 2011, 21:39

zazomazo написа:
Feanor написа:

по т.2. нали не искаш да кажеш, че осъзнават невъзможността да вземат част от нашата ниша и това ги спира?
по т.1. пределно ясно е, че се случва за хилядолетия...но за времето от когато имаме данни насам никъде не фигурира някакво движение по въпроса...

Ако по същия начин тълкуваш и конспиративните писания както т.2 , "алеле майко" :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Мар 2011, 21:45

zazomazo написа:
SKISA написа:
zazomazo написа:... оная си работа
flame написа:...да си сложиш оная работа на дръвника

бе турете некви по-големи залози ,ебаси...! :mhihi: кви са тия мюмюни

......

слагаме от тва, от което моем си позволим да отрежем.... :ok:

в тоя ред на мисли ти кво ше сложиш? :mrgreen:

в тоя ред на мисли не ми се налага да слагам по масите ,за да припадат.... :ok: слагам другаде...

KoolyO написа:Никой тук не е отричал Баба Ванга. Аз също, въпреки, че съм скептичен. Просто не съм запознат нито с нея, нито с гаданията и. За това, нищо не отричам.
Точно се чудех, кога SKISA ще намери и "налази" темата........

нещо липсвам ли ти!?
аз Ванга съм я видял. не съм нито вманиачено вярващ, нито припадам по феномени и прочие ,но .....просто вярвам на очите и ушите си. видял съм кво прави ,чул съм кво говори и съм сравнил какво се е случило. мене ме устройва и не си задавам кой знае кви въпроси как точно го е направила жената...!
а по другата тема - важното е ,че се питаме и мислиме. това поне показва ,че има нещо в главите ни и разсъждаваме. нямам проблем нито да съм слязъл от дървото ,нито да са ме доставили от друга планета...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 29 Мар 2011, 21:50

SKISA написа:....нямам проблем нито да съм слязъл от дървото ,нито да са ме доставили от друга планета...

Аз пък имам- от дървото съм слязъл, щото ми е било кеф примерно...
Ама с доставката не съм съгласен... Кой, кога, откъде, защо ме е доставил и питал ли ме е или съм каторжник заточен тука :?:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 29 Мар 2011, 21:58

SKISA написа:.........
в тоя ред на мисли не ми се налага да слагам по масите ,за да припадат.... :ok: слагам другаде...
...

да бе, знаем....
ма тези от "другаде"-то се оказа, че не знаят :mrgreen:
кофтито е, че не може и да заснемеш доказателство с телефона, щото той е заминал междувременно по направление.... :mrgreen:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Мар 2011, 21:58

SKISA написа:а по другата тема - важното е ,че се питаме и мислиме. това поне показва ,че има нещо в главите ни и разсъждаваме. нямам проблем нито да съм слязъл от дървото ,нито да са ме доставили от друга планета...

Точно! Ние се питаме мислим всички варианти, а не приемаме каквото ни кажат на готово уЧените както правят това Феанор и хор "бодра смяна" ;)
Ние нямаме проблеми да са ни доставили ама много хора имат проблеми както е видно щото това противоречи с това което е прието и следователно не е възможно.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Мар 2011, 21:59

и да ме е доставил поне ме е оставил да се развивам . за мене много, за него малко време. за мене 50хил години е екстра...!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата