проблем с airbaga
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с airbaga
привет колеги,става вапрос за 318и е36 1997г тоуринг днес както си воза колата и малко преди да спра да зареда ми светна лапмата на airbaga.
четох ниаколко теми но не ми стана ясно од каде може да идва проблема.
преди седмица смених акумулатора,стария беше скапан,колата е била два три дена без ток,
и майками се е опитвала да я пали с слаб акумулатор,касетофона ми грамна заради акумулатора,
а преди ден я чистих основно,да не е причината да сам пипнал ниакоа букса с пракосмукачката или да се е скапал ниакой датчик заради падането на акумулатора и ресетирането на системата.
мс предварително,не можах да разбера колегите в предишните теми за това отвариам нова.
мс за помоща и се извиниавам за граматическите грешки.
четох ниаколко теми но не ми стана ясно од каде може да идва проблема.
преди седмица смених акумулатора,стария беше скапан,колата е била два три дена без ток,
и майками се е опитвала да я пали с слаб акумулатор,касетофона ми грамна заради акумулатора,
а преди ден я чистих основно,да не е причината да сам пипнал ниакоа букса с пракосмукачката или да се е скапал ниакой датчик заради падането на акумулатора и ресетирането на системата.
мс предварително,не можах да разбера колегите в предишните теми за това отвариам нова.
мс за помоща и се извиниавам за граматическите грешки.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: проблем с airbaga
Не знам какво не си разбрал колега. Най-вероятно ти свети заради акумулатора. Иди на диагностика да ти го изгасят. Ако пак светне търси кабела под пасажеската седалка.
мерси колега има ли начин сам да го изгаса или ресетирам.попринцип в момента сум в чужбина и не знам како да права,
да карам така до родината ни или да ме орасат тука.
да карам така до родината ни или да ме орасат тука.
- pazo02
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS Touring Automatik
- Мечтае да кара: много коне
- Детайли за колата: С много гъдели :)
Ако имаш средства си плати там, като не- ела си в Бг и тук виж. Направи една диагностика да се види проблема - може да са много неща. И аз сменях акумулатор, но това не оказва влияние на бега, друго е
- pazo02
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS Touring Automatik
- Мечтае да кара: много коне
- Детайли за колата: С много гъдели :)
Ако имаш средства си плати там, като не- ела си в Бг и тук виж. Направи една диагностика да се види проблема - може да са много неща. И аз сменях акумулатор, но това не оказва влияние на бега, друго е
колеги оказа се че од акумулатора се е вклучил лампата на бага.савсем случаино отидох до един френд и тои ме закара при един негов колега и човека опраи работата за нула време.компа пише че дава грешка десната седалка.човека ми каза да си карам и ако пак светне нова букса да купа.иначе мс за инфото
Я да използвам темата с позволението на колегата. Та и на мен вече два пъти светва и гледам една мъничка буксичка се откача и затова. Е добре ама като я закачам си щраква добре и друго като дръпна седалката ( става на въпрос за пасажерската ) и кабелчето на въпросната буксичка се опъва малко , опитах да изтегля кабел ( идва от пода някъде ) ама неще и сега се чудя та и затова ми е въпроса , мога ли да резна кбелчетата и да ги удължа та да не се изпъват и отчакат буксичката ( тя е доста мъндзърка ) и не знам има ли въобще вариант да се смени и как. Благодаря.
хващаш поялника режеш кабела удалжаваш наново хубаво ги запояваш ама да внимаваш да не обаркаш цветовете на жиците.това е циалата философия.касмет.и внимаваи не барзаи
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
По принцип лампата на бега светва или когато се размърда буксата на датчика под пасажерската седалка (за наличие на човек) или когато има проблем с пиропатрона на колана. Така че проверете тези неща първо.
Има и още 1 вариант при който светва лампата, но той обикновено е свързан с по-сериозна инвестиция в предницата на автомобила, а тя от своя страна е свързана със сериозно допиране в друг предмет
Има и още 1 вариант при който светва лампата, но той обикновено е свързан с по-сериозна инвестиция в предницата на автомобила, а тя от своя страна е свързана със сериозно допиране в друг предмет

Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
А като си чистил колата ,дали не си се мотал в колата с колене по пасажерската седалка уж да бръкнеш по добре с прахосмукачката! И така да си прецакал датчика,че тия датчици там ми се струват много лабави!
Имам няколко познати които ги мъчи точно тоя сензор!
Имам няколко познати които ги мъчи точно тоя сензор!

10 мнения
• Страница 1 от 1