СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: - сбирки Е46, национална сбирка 26.03.2011 - Априлци

Мнение от Gqbriel » 27 Мар 2011, 20:24

Apassionata написа:Ето снимките от мен... 322, хахахха

http://apassionata.snimka.bg/automobile ... 011.580798

Димитров, не си прав за Максимилян, проявете разбиране, момчето има книжка само от два месеца! :!: Аз не знаех къде се намирам на два месеца стаж... Караше си добре, малко по-бавно, но .. нормално, просто е много млад шофьор...Я си спомнете кви сте били в началото :nono: И аз се издразних на няколко пъти, но... недейте така строго ;) Не стига че му омазахме колата с пушеците, аама работааа :D

Сега ако качиш и клиповете :mrgreen: страхотни снимки ...322 малко бе :lalala: :smoke:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: най-убавата....

Мнение от PRADO » 27 Мар 2011, 20:54

айде и аз да похваля,първо организаторите,а после и участниците.едно голямо БЛАГОДАРЯ момчета.радвам се, че се запознах с вас и занапред ,дано тези сбирки стават все по често-трябва да си намираме поводи да се съберем и после се знае... :bchug: :yes:
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Мар 2011, 21:22

Ето и малко видео... Оператора малко... му треперат ръцете, за коет ще го извините, не беше пил бира още :mhihi: Пък и по магистралите ни мноо друсало... :roll: :mhihi: Останалите клипчета ще кача във фейса и ще дам линк по-късно, защото са много големи и ни стаа във Вибокса... Бозука в ливадата също ще бъде... орезилен :mhihi:

http://vbox7.com/play:62e34fb1

http://vbox7.com/play:2832df1a

http://vbox7.com/play:762fecf6

http://vbox7.com/play:4646683f
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 27 Мар 2011, 21:32

Явно много хора съм подразнил с карането си,другия път ще карам най-отзад. :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 27 Мар 2011, 21:38

Страхотно, невероятно, уникално преживяване.
Тихомир (rve) - Тишо, голямо благодарско. С теб се работи много лесно и приятно. Така че и за напред ще се радваме да участваш в организацията на сбирки на е46. :bowdown:
Ванката (Dimitroff) - Ванка, благодарско и на теб за участието в организацията на сбирката и спомагането да информираш всички, които не знаят за нея. :bowdown:
Драго (BMDrago) - перфектно жури, перфектен трансперант. Радваме се, че си част от екипа. :bchug:
Бойка (Apassionata) - даде всичко от себе си, голяма помощ за организацията. Доста рядко срещано е, жена с такъв голям ентусиазъм към марката. И за напред всички идеи ще ги приемаме радушно. :yes: Както и големи благодарности за стикерите, които направи Ники.
Иво Войков - старата любов, ръжда не хваща. Присъства почти на всички наши сбирки, дойде и на националната, дори и като представител на клуба. :bchug:
Радостното е, че дойдоха хора от всички краища на България - София, Плевен, Варна, Русе, Ловеч, Кърджали, Благоевград, Пловдив...и естествено Сливенската бригада, сърцето на компанията. Ако съм изпуснал някой, моля да ме извини. Не е умишлено.
Благодалности на всички, които допринесоха за осъществяването на тази сбирка. Дори със самото си присъствие, което също е много важно и радостно. Без всички вас това нямаше да се случи. :bowdown:

Потребител
Аватар
Кара: F25 20d, 2012
Мечтае да кара: X6 M
Детайли за колата: Мноооооого хубава :) :) :)

Мнение от Zvero Junior » 27 Мар 2011, 21:56

Apassionata написа:Ето снимките от мен... 322, хахахха

http://apassionata.snimka.bg/automobile ... 011.580798

Димитров, не си прав за Максимилян, проявете разбиране, момчето има книжка само от два месеца! :!: Аз не знаех къде се намирам на два месеца стаж... Караше си добре, малко по-бавно, но .. нормално, просто е много млад шофьор...Я си спомнете кви сте били в началото :nono: И аз се издразних на няколко пъти, но... недейте така строго ;) Не стига че му омазахме колата с пушеците, аама работааа :D

Епична среща и епични снимки! Определено беше супер забавно!

Надявам се сега времето като е по-топло и хубаво да се правят по-чести такива сбирки!

Благодаря за всички снимки, нещо сериозно присъствие имам по тях, както и колата на Козела! :oops: :mhihi:
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 27 Мар 2011, 22:22

какво ви е мнението за високите цени на горивата?
Изображение
онлайн съпорт
Изображение
Изображение

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 27 Мар 2011, 23:20

Този път си изкарахме УНИКАЛНО !!!
Колкото до организаторите-ЕВАЛАвсичко мина без една издънка,пропуск(мро-пуууууск) .Супер сте бе хора-всички усмихнати,евала ви правя.
А колкото до Димитрофчето ми,за тази изненада която ми спретна още от началотоооо (да ма караш да се катеря на пейката),в 6:30 каква бомба щях да ти мятам в терасата,но се замислих,че щеше да стане само на терасии-мерасии(питай rve за каква бомбица говоря) :mhihi: Със същата посрещахме Мартин като идваха с Митака :lol:
Dimitroff написа:Барбекюто...страхотно - както винаги! (Насе, брат - тук дипломатично ще си замълча :mhihi: - така и не разбрах защо вкара колата там, но си ми слабост и не съм си и помислял да те питам :mhihi: )

Ми ко да правя бе брат,нали трябва да те занимавам все с нещо :mhihi:
S7 написа:Качи го,качи го да се посмеем малко на сливенския трактор :mhihi: че и аз го имам в телефона ама ме марзи да го смъкна....да видят хората как са му куци конете и не могат да излязат от нивата :mhihi:

Тееййййли станахме,трябваше да набия една 2ра у лютеницата докато ме бутате и тогава наистина щяхме да се посмеем :mhihi:
Като цяло всичко това беше замислено с точна цел-болен здрав носи :mhihi:
Apassionata написа:Чудно си изкарваме, ето две три снимки ;) Други кат отпуши нета :mhihi: Че изтървах "Черното си Бемве карам си го нощ и ден" :ok:

Що не каза бе,щях да ти я пусна пак :mhihi: :mhihi: :mhihi:
mitaka7 написа:Драго (BMDrago)перфектен трансперант.:

Пребрал съм го,да не се притесняваш :mhihi:
Zagy написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ванкааа - ти доуна пияницооо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Накрая жена му го нашамари и пребра :mhihi:

Apassionata написа:Бозуков да каже дали да качвам клипа в поляната :mhihi: Или напрао в някой вражески форум да го метна

Мятай го-то тей и тей батак :mhihi:

още веднъж-благодаря на всички Ви

Мартине- обичам та
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 28 Мар 2011, 8:01

Баси - сега гледах клипчетата и снимките и все едно пак бях на събора... сърбят ме ръцете за нова!!! :mrgreen:

ПП: кой беше с бялата Х3-ка? :conf: :oops:
Si non confectus, non reficiat.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 28 Мар 2011, 8:40

Zagy написа:ПП: кой беше с бялата Х3-ка? :conf: :oops:

memberlist.php?mode=viewprofile&u=1445 Има уникално червено М3 Е30 - http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 25&theater, сиво Е90 и сега видях бялата ;)

Ето още клипчета

http://www.facebook.com/video/video.php ... 8279959668

http://www.facebook.com/video/video.php ... 5149958981

http://www.facebook.com/video/video.php ... 2899958206
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 28 Мар 2011, 9:26

Сбирката беше жестока, направо започвам да се замислям за едно Е46 ей така колкото да имам оправдание да присъствам и занапред :) Съжалявам само, че неможехме да останем и за вечерната програма (сигурен съм че е била незабравима, имайки предвид какви хора имаше там), но нищо следващия път.

П.С. Идва националния събор, стягаите се за там със същия ентусиазъм

П.С. Димитроф - мислиш ли верно, че не опитах баницата :clap: :clap: :clap:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 28 Мар 2011, 10:26

I.Voykov написа:.....

Защо мислиш, че пак няма да си добре дошъл и без Е46? :mrgreen: :bchug:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 28 Мар 2011, 10:42

Zagy написа:
I.Voykov написа:.....

Защо мислиш, че пак няма да си добре дошъл и без Е46? :mrgreen: :bchug:

Ама заслужил си си наградата да знаеш :OT: .... :bchug: :bchug: аз искам да попитам с кого говорехме за един спрей от Англия,че не мога да си спомня....дано и той да се сети за разговора :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330d

Мнение от achobre » 28 Мар 2011, 11:01

здр на всички направо не ми се говори :cry: не мога да повярвам че тая ме удари на 15 км от априлци мн благодаря на всички които помогнаха не ви знам имената и никовете за което съжалявам сега нямам време трябва да хода да се разправям с кастото после ще ви разкажа какво се е случило

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 28 Мар 2011, 11:50

achobre написа:здр на всички направо не ми се говори :cry: не мога да повярвам че тая ме удари на 15 км от априлци мн благодаря на всички които помогнаха не ви знам имената и никовете за което съжалявам сега нямам време трябва да хода да се разправям с кастото после ще ви разкажа какво се е случило

Кво е станало колега...това не звучи на добре ..дано мине всичко с каското както трябва :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг