СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Re: - сбирки Е46, национална сбирка 26.03.2011 - Априлци
Адаш, направо къртиш в третото клипче 

Благодаря на всички, които направиха БМВ рая да слезе на Априлци 
Поздравления за Тишо и Митака - перфектна организация
Благодаря на Ники за стикера.
Пичуи, радвам се че се запознах с Вас. Сбирката беше адски надъхваща и живот и здраве мисля да не пропускам.
ПП: Никчо83 - другият път уискито от мен
ПП2: Тез СливИн са лууууууууди
ПП3: Следващата предлагам да бъде лятоска по морето

Поздравления за Тишо и Митака - перфектна организация
Благодаря на Ники за стикера.
Пичуи, радвам се че се запознах с Вас. Сбирката беше адски надъхваща и живот и здраве мисля да не пропускам.
ПП: Никчо83 - другият път уискито от мен

ПП2: Тез СливИн са лууууууууди

ПП3: Следващата предлагам да бъде лятоска по морето

Поздравление колеги, иначе много ксенони, много нещо бе
На клипа с нахлуването, абсолютно всички коли бяха с ксенон, включително аудито и алфата

На клипа с нахлуването, абсолютно всички коли бяха с ксенон, включително аудито и алфата

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Ааа страхотно беше..ама още ме е яд че трябваше да си тръгна и изтарвах края на купона
Адмирации за всички които се погрижиха за перфектната организация,както и на тези който направиха купона още по луд (малкия Митьо пищова
) май трябваше да има афтърпарти в Сливен
Нямам търпение за следваща сбирка и идеята за морето ми допадна много
ПП:Още ме е яд че Загито ми взе наградата под носа
http://vbox7.com/play:302c4ed3&al=1&vid=4549845

Адмирации за всички които се погрижиха за перфектната организация,както и на тези който направиха купона още по луд (малкия Митьо пищова

Нямам търпение за следваща сбирка и идеята за морето ми допадна много

ПП:Още ме е яд че Загито ми взе наградата под носа

http://vbox7.com/play:302c4ed3&al=1&vid=4549845
- e 46 maniq
- royal jester
-
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
Страхотна сбирка,благодаря на организаторите и на хората които допринесоха за неиното осъществяване.
И за напред така да се събираме.БЛАГОДАРЯ на НИКИ за стикерите страхотни са 

!!! ВНИМАНИЕ !!! 
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!

Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Наистина страхотна сбирка се получи...
И аз искам да изкажа благодарности на Тихомир, Митака, Драго, Димитров / доно не изпусна някой/ за организирането на едно такова мерприятие, както и на Клуба, за присъствието и наградите... Всичко си беше както си тряя, огънати джанти, патерици, блъснато кучеее / хахах, някой ми е снимал бронята, ей, тва кучетата не умират бе, влачих го поне 100 метра, не знам къде се беше заклещило, но нарая си тръгна живо и здраво
/, съжалявям искрено и за инцидента на Ачобре в Троян, но.. случват се и такива неща... Сега качвам снимките, не е като да не сме снимали, някои ще си харесат мноого колите, особено в движение
Още нещо - мисля, че е редно да се обявят наградените, ако Димитров иска и не е записал може да му дам номерата на колите... мисля че имам повечето, да видят и да се ориентират недошлите, или пък неразбралите, кой каква награда взе... За догодина имам много идеи, тази първи сбирка избистри при мен някои неща... как би могло да стане по... атрактивно и веселяшко...
Бозуков да каже дали да качвам клипа в поляната
Или напрао в някой вражески форум да го метна
А дааа, и благодарности на Е46 Димитър за гумата
Има и доста видео.. по-късно качвам

Има и доста видео.. по-късно качвам

- S7
- старши ентусиаст
-
Apassionata написа:Бозуков да каже дали да качвам клипа в поляната
Качи го,качи го да се посмеем малко на сливенския трактор

- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Не ми напомняите за таз джанта че днес се оказа 4е като сам минал през дупката сам запретнал и предната малко
А относно всичко останало всичко беше 6.Само дето накрая никои не остана и само ние останахме до сутринта без да спим.

А относно всичко останало всичко беше 6.Само дето накрая никои не остана и само ние останахме до сутринта без да спим.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Колкото и да ми се иска да съм кратък - не мога!!
Силна сбирка!!
Много-малко....КОЛКОТО ТОЛКОВА! - важното е, че се събрахме
(специални благодарности на Mitaka7 и rve !!!)
Да започна обаче от малко по-назад...сори, но това няма да е последното ни групово пътуване и няма как да не го кажа:
Поздравявам Ви за дисциплината в колоната - всички освен двама души!
Единият...за моя (а предполагам и ваша) радост не беше член на клуба - говоря за Ловешката Е46 седан с диодните стопове, която шареше в лява, дясна и аварийна лента - направо ме изкара извън нерви, докато го гледах в огледалото
Вторият - Макс (bmw-maximilian) - знам, че ти беше първо пътуване в колона, но...вземи си бележка за две неща - стои се в лентата, в която е колоната - първата кола в зависимост от трафика и скоростта на останалите автомобили преценя в коя лента да се кара в даден момент, а останалите я следват.
И второ...какъв е смисъла колите от колоната пред теб да карат със 90, а ти да караш с 60, при положение, че не си последна кола ??? - не се ли сети, че късаш колоната и бавиш другите, заради което после те трябва да карат с превишена скорост, за да догонят първите автомобили !?
Не искам да се засягаш, но трябва да ти кажа тези ти две грешки, който не трябва да повтаряш за напред пътувайки в колона.
Не съм ти ги казал снощи с цел да не ти се разваля настроението, но те моля да си вземеш бележка от тази градивна критика!
До тук съм с критиките
Пристигането на софийската група - безаварийно - няма по хубаво от това
Посрещането от Mitaka7 - запомнящо се
Табелката BMW Parking Only - напълни ми се душичката като я видях
Конкурсите:
Надявам се всеки да е останал доволен и да няма нацупени и сърдити
Специални благодарности на I.Voykov за присъствието като представител на BMW Club Bulgaria, както и за рекламните материали! (Войков - трябваше да опиташ баницата!!
)
Специални благодарности на Mitaka7 - благодарете на него за подаръците от конкурсите!
Специални благодарности на rve - както за организацията преди самото мероприятие (комуникацията със собствениците на хотела, подготовката и т.н.), а също и за речта при награждаването!
Барбекюто...страхотно - както винаги! (Насе, брат - тук дипломатично ще си замълча
- така и не разбрах защо вкара колата там, но си ми слабост и не съм си и помислял да те питам
)
Вечерта...
...
...
Тук започвам със следното - не съм си изкарвал толкова добре с години !
Не искам да го описвам с думи...titto го е документирал:
1. http://img156.imageshack.us/img156/2802/8i3.mp4 - любима песен ми е
))
2. http://img860.imageshack.us/img860/3295/6b9.mp4
3. http://img717.imageshack.us/img717/4739/oyx.mp4 - този последния доста се чудех дали да го пусна, но...айде няма нужда да скромнича - снощи беше една запомняща се вечер !
Няма смисъл да коментирам повече
Радвам се, че се видях с познати муцуни!
Радвам се, че се запознах с непознати такива!
Радвам се, че изкарахме страхотно без никакви проблеми/инциденти и т.н.
Радвам се, че Първата Национална Сбирка на Е46-ците в България е факт !
На всички присъствали - благодаря ви - ще запомня сбирката, защото я има благодарение на Вас!
На всички не присъствали - изпуснахте много!
Да сме живи и здрави и да имаме още много силни сбирки!!
П.с. СлиЕнските братя са машини...ама машини...само тези, който са ги виждали знаят за какво говоря!
Евала!!
П.с.1 - Насе...кандидатираш ли се за кмет на СлиЕн - аз ще си сменя постоянния адрес - за да гласувам за теб!!

Силна сбирка!!
Много-малко....КОЛКОТО ТОЛКОВА! - важното е, че се събрахме

Да започна обаче от малко по-назад...сори, но това няма да е последното ни групово пътуване и няма как да не го кажа:
Поздравявам Ви за дисциплината в колоната - всички освен двама души!
Единият...за моя (а предполагам и ваша) радост не беше член на клуба - говоря за Ловешката Е46 седан с диодните стопове, която шареше в лява, дясна и аварийна лента - направо ме изкара извън нерви, докато го гледах в огледалото

Вторият - Макс (bmw-maximilian) - знам, че ти беше първо пътуване в колона, но...вземи си бележка за две неща - стои се в лентата, в която е колоната - първата кола в зависимост от трафика и скоростта на останалите автомобили преценя в коя лента да се кара в даден момент, а останалите я следват.
И второ...какъв е смисъла колите от колоната пред теб да карат със 90, а ти да караш с 60, при положение, че не си последна кола ??? - не се ли сети, че късаш колоната и бавиш другите, заради което после те трябва да карат с превишена скорост, за да догонят първите автомобили !?
Не искам да се засягаш, но трябва да ти кажа тези ти две грешки, който не трябва да повтаряш за напред пътувайки в колона.
Не съм ти ги казал снощи с цел да не ти се разваля настроението, но те моля да си вземеш бележка от тази градивна критика!
До тук съм с критиките

Пристигането на софийската група - безаварийно - няма по хубаво от това

Посрещането от Mitaka7 - запомнящо се

Табелката BMW Parking Only - напълни ми се душичката като я видях

Конкурсите:
Надявам се всеки да е останал доволен и да няма нацупени и сърдити

Специални благодарности на I.Voykov за присъствието като представител на BMW Club Bulgaria, както и за рекламните материали! (Войков - трябваше да опиташ баницата!!

Специални благодарности на Mitaka7 - благодарете на него за подаръците от конкурсите!
Специални благодарности на rve - както за организацията преди самото мероприятие (комуникацията със собствениците на хотела, подготовката и т.н.), а също и за речта при награждаването!
Барбекюто...страхотно - както винаги! (Насе, брат - тук дипломатично ще си замълча

Вечерта...
...
...
Тук започвам със следното - не съм си изкарвал толкова добре с години !
Не искам да го описвам с думи...titto го е документирал:
1. http://img156.imageshack.us/img156/2802/8i3.mp4 - любима песен ми е

2. http://img860.imageshack.us/img860/3295/6b9.mp4
3. http://img717.imageshack.us/img717/4739/oyx.mp4 - този последния доста се чудех дали да го пусна, но...айде няма нужда да скромнича - снощи беше една запомняща се вечер !

Няма смисъл да коментирам повече

Радвам се, че се видях с познати муцуни!
Радвам се, че се запознах с непознати такива!
Радвам се, че изкарахме страхотно без никакви проблеми/инциденти и т.н.
Радвам се, че Първата Национална Сбирка на Е46-ците в България е факт !
На всички присъствали - благодаря ви - ще запомня сбирката, защото я има благодарение на Вас!
На всички не присъствали - изпуснахте много!
Да сме живи и здрави и да имаме още много силни сбирки!!
П.с. СлиЕнските братя са машини...ама машини...само тези, който са ги виждали знаят за какво говоря!
Евала!!
П.с.1 - Насе...кандидатираш ли се за кмет на СлиЕн - аз ще си сменя постоянния адрес - за да гласувам за теб!!

Последна промяна Dimitroff на 27 Мар 2011, 20:14, променена общо 1 път
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Ванкааа - ти доуна пияницооо

Само няколко думи - цялото това нещо трябва да се повтори, потрети и така нататък... беше страхотно, хубаво е да навържеш лица и реални хора с никовете във форума.
Изкарахме си супер

Si non confectus, non reficiat.
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Привет,
За първи път съм на сбирка и си изкарах супер - винаги и с удоволствие бих присъствал.
rve -
....благодарности!!!
Drum - има 1 месец да отлежава
До всички останали - много яко беше!!
За първи път съм на сбирка и си изкарах супер - винаги и с удоволствие бих присъствал.
rve -

Drum - има 1 месец да отлежава

До всички останали - много яко беше!!

- S7
- старши ентусиаст
-
Не знам за вас ама мене още ми държи влага от съборчето,може пък влагата и да е от студа вечерта
http://www.youtube.com/watch?v=tPZfa7bZzF4 вижте м/у другото с какво мпс започва филма

http://www.youtube.com/watch?v=tPZfa7bZzF4 вижте м/у другото с какво мпс започва филма

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Само между нас да си остане в кво състояние pistata сутринта в 11 се търкулна от бунгалото на плаца и си намери стек бири на бордюра...
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Браво колеги гледам хубаво сте изкарали.
Предполагам всико се дължи на добрата оргазнизация и големите фенове на марката.
Моята молба е,ако не е проблем хората с видео материал да качват материала си в сървари отварящи се извън Б-я.Благодаря.

Моята молба е,ако не е проблем хората с видео материал да качват материала си в сървари отварящи се извън Б-я.Благодаря.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ето снимките от мен... 322, хахахха
http://apassionata.snimka.bg/automobile ... 011.580798
Димитров, не си прав за Максимилян, проявете разбиране, момчето има книжка само от два месеца!
Аз не знаех къде се намирам на два месеца стаж... Караше си добре, малко по-бавно, но .. нормално, просто е много млад шофьор...Я си спомнете кви сте били в началото
И аз се издразних на няколко пъти, но... недейте така строго
Не стига че му омазахме колата с пушеците, аама работааа 
http://apassionata.snimka.bg/automobile ... 011.580798
Димитров, не си прав за Максимилян, проявете разбиране, момчето има книжка само от два месеца!