С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Larbi » 27 Мар 2011, 15:45

Ха ха много си забавен! Всички са измислица да и монтаж! Ама вярно то всички по света са луди ти само си нормалния здраво стъпил на наУката индивид поклон :mhihi:
А тези простотии за хоросана сам сигурно знаеш колко са смешни защото онези конструкции с напасването са в не знам си колко пъти по-здрави от тези с хоросани и дъвки къде ги лепят :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 27 Мар 2011, 17:35

larbi написа:Ха ха много си забавен! Всички са измислица да и монтаж! Ама вярно то всички по света са луди ти само си нормалния здраво стъпил на наУката индивид поклон :mhihi:

Ами, глупости... Всички учени по света се опитват целенасочено да ни заблудят, само разни клипчета и филми с неустановен произход в мрежата казват истината. :) Така като го казвам... не ти ли звучи леко абсурдно? :)

larbi написа:А тези простотии за хоросана сам сигурно знаеш колко са смешни защото онези конструкции с напасването са в не знам си колко пъти по-здрави от тези с хоросани и дъвки къде ги лепят :mhihi:

Нима? Модерното строителство включва ли напасване на каменни блокове? ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 27 Мар 2011, 17:38

Feanor написа:
vanci88 написа:Отричаш теорията за резонанса?

Нищо подобно. Просто си написал един термин там без връзка с нищо. Да, знам какво е резонанс, явлението е известно, обяснено, няма проблеми. Какво се опита да кажеш със споменаването му?

larbi, аз и Star Wars съм гледал... Там ако знаеш какви космически кораби има... :)
И малко по-сериозно - един филм в интернет едва ли може да мине за доказателствен материал. При днешните компютърни ресурси монтажът на един филм не е кой знае каква задача.

Оръжия базирани на резонанса-фантастика почиваща на научна теория и факти.
36436
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 27 Мар 2011, 17:44

Чудех се дали да пусна нова тема,но така или иначе тази стана доста дебела :)

Ето я самата истина :
http://www.vbox7.com/play:9d615aa3

Как мислите ,кои хора седят за всичко това? /въпрос за домашно/
отговор: същите онези които никой никога не вижда! Тези които определят съдбата ни,тези които казват кой ще стане президент и кой ще живее и умре!

Вие преценете къде е истината !

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 27 Мар 2011, 17:59

Феанор ти си дълбоко заблуден човек . Просто си уникално ограничен.
Убеден съм, че има хора в този форум които даже са виждали НЛО през живота си , но се включват главно такива като теб за да се присмеят. Едва ли някой реално ще сподели каквото и да е от страх да не го вземе тълпата на подбив. Ако някой сподели нещо другите автоматично ще го сметнат за ненормален откачалник и ще го анатемосат. "Ех кибритлиев изглеждаше окей с постовете си до сега ама глей го ко пише, че видел марсианци, това момче не е наред :mhihi: "
Преди се отричаше напълно съществуването на извънземен живот, а сега малко по малко почнаха с някакви смешни новини къде били открили някакви амеби на далечни планети и можело да има някакъв живот , но далеч от интелигентен. Алооу ние ли сме чудото на Вселената е ? :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 27 Мар 2011, 18:46

vanci88 написа:Оръжия базирани на резонанса-фантастика почиваща на научна теория и факти.

Може ли малко детайли? Какви са тези оръжия? Какво излъчват за постигането на резонансен ефект и в каква среда го постигат? Идеята е любопитна, но не съм чувал за такива разработки, така че наистина бих ти бил благодарен ако цитираш някакви факти.

larbi написа:Феанор ти си дълбоко заблуден човек . Просто си уникално ограничен.

Аха. Свършиха аргументите и преминаваме на квалификации? Жалка история...

larbi написа:Убеден съм, че има хора в този форум които даже са виждали НЛО през живота си , но се включват главно такива като теб за да се присмеят.

Ти знаеш ли какво означава "НЛО"? Неидентифициран летящ обект. Такива и аз съм виждал - в смисъл нещо летящо, което не мога да определя със сигурност какво е. Което не го прави автоматично извънземно. Би могло да е, разбира се, напълно е възможно. Просто вероятността никак не е голяма и не съм склонен да прибързвам със заключенията. За разлика от хората, чиито истории четеш. Замислял ли си се дори за момент дали в тези истории няма и други възможни обяснения? Или пък дали "очевидците" не искат своите 15 минути слава? Не допускам... Иначе едва ли щеше да си чак толкова убеден.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 27 Мар 2011, 19:05

Не съм имал за цел да те обидя! Ако исках да го направя щях да използвам други думи, но не това е целта ми!
Относно нещата които не си могъл да определиш какво са: Става много различно ако видиш това което не знаеш какво е да мени траекторията си по които си начин иска и да ускорява в пъти по-бързо от Изтребители!
Сега ще споделя една история и давайте смейте се на воля , така е прието :mhihi:
Годината е 1989 септември месец, аз съм при баба и дядо, а майка ми и баща ми идват да ме вземат защото след 2 дена съм първолак :lol: (и сестра ми е била в колата , но тя е била много малка) та един участък от пътя е в ремонт и се налага за да не заобикалят много да тръгнат по дублиращ черен път. Всичко се случва между две села като всичко наоколо е кър, блок или просто селкостопанско голо поле! Описват случката така: било е тъмно като в рог с нито една звезда на небосклона движат се нормално и от едната страна на пътя виждат в далечината ОГРОМНИ ЧЕРВЕНИ КВАДРАТИ!!! Наредени по на 3-4 реда! ЧЕРВЕНИ ПРАВИЛНИ КВАДРАТИ и щом казват, че от тяхната позиция са били големи значи ако си го тях ще са още по-големи :mhihi: . Така майка ми викала на баща ми да спре да видях какво е това, а той се уплашил(реално е мислил човека) и и казал ти луда ли си я спрем, я оставихме сирак :mhihi: :mhihi: . Имаоще нещо и то е, че напред не знам колко се е движила кола, и по едно време изчезва тук вече никой не знае какво е станало и аз предполагам а и е логично да се предположи че просто човека е ускорил и е стигнал по-бързо до другото село. На другия ден се прибираме а те показват 2-те места на които са видели тези квадрати (забравих да кажа, че са били на две места с различна големина). ПАК ПОВТАРЯМ в полето няма нищо да не каже някой, че са палили блоковете :mhihi:
Прибираме се ние и разказват на чичо ми всичко и пича точно в стил Феанор почна да се смее и да вика "Били са краварници, краварници" :kuku: :wave:
Оказа се че същата вечер са видени странни светлини над село КЛЮЧ ако някои си спомня за тогава
Минаха една две години и имаше предаване за нещо подобно по БНТ със зрители в ефир и майка ми пак вика хайде да се обадим и да споделим. Но нямаше смисъл защото щяха да ги помислят за поредните "луди" (дали?!) хора които се обаждат!!!
Сигурно и нашите си измислят мдаааааааааааам , сигурно случайно са се обадили на роднини и познати над село Ключ да кажат, че са видели същата вечер светлини в небето
Оставям на вас да прецените, а Феанор знам, че вече е преценил
Жалка история ? Я пак си помисли кой раздава квалификациите ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 27 Мар 2011, 19:27

И? Аз на твое място нямаше да имам обяснение за случката. Ти обаче имаш, без съмнение единственото вярно, щото можеш да си представиш всички възможности и си ги обмислил след това... Що ли си губя времето изобщо...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 27 Мар 2011, 19:33

Feanor написа:... Що ли си губя времето изобщо...

правилно!

това не се учи в техническия, следователно никъде не се учи, следователно не е възможно да е вярно.... :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Мар 2011, 19:52

zazomazo написа:

правилно!

това не се учи в техническия, следователно никъде не се учи, следователно не е възможно да е вярно.... :banghead:

Ами то и Вашата страна е същата...
Щом го има казано от конспирационните гурота, не може да не е истина, ама без грам научни факти...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 27 Мар 2011, 20:01

///peter написа:
zazomazo написа:

правилно!

Ами то и Вашата страна е същата...
Щом го има казано от конспирационните гурота, не може да не е истина, ама без грам научни факти...

Има множество снимки , и видео материал които НЕ Е ФЕЙК!!! Има и много хора които знаят какво са видели и знаят, че не е било нито самолет нито метеорологичен балон нито някакво явление!

И дайте малко почивка на тези научни факти става ли ? Ставате смешни с тези научни факти! научен факт е, че ако се обяви публично всичко изведнъж то ще настъпи тотален хоас сред хората особено такива като вас които живеят с илюзията , че човека е най-висшето същество! Е да ама не е! Факт е също така научен проверете ако не вярвате, че има 193 вида маимуно-подобни видове на земята и само един е без козина-човека. Кроманьонеца както си е стоял в пещерата и един ден си казал: "А е аз що не стана учен, що не по тренирам малко за мозък и да си увелича мозъка с там колко процента ей тъй па може да ми хареса" :mhihi:
Последна промяна Larbi на 27 Мар 2011, 20:06, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 27 Мар 2011, 20:03

///peter написа:Ами то и Вашата страна е същата...

Те са над тези прозаични неща, наречени "научни факти". Не им трябват, имат си вяра. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Мар 2011, 20:09

Feanor написа:

Те са над тези прозаични неща, наречени "научни факти". Не им трябват, имат си вяра. :mhihi:

И снимки които не са фейк.

larbi, какво значи да престанем с научните факти? Науката е живота, за да си представиш нещо дали съществува се опитай да си отговориш как работи...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 27 Мар 2011, 20:09

Feanor написа:И? Аз на твое място нямаше да имам обяснение за случката. Ти обаче имаш, без съмнение единственото вярно, щото можеш да си представиш всички възможности и си ги обмислил след това... Що ли си губя времето изобщо...

Няма да имаш обяснение защото гледаш само на където ти показват капаците пред очите. А там в учебниците пише, че човека е най-висшето същество на земята и ще нещо ако не може да се обясни то задължително е или зрителна измама или е някаква игра на светлината :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 27 Мар 2011, 20:11

Feanor написа:

научен факт през средновековието е бил примерно лечението с пускане на кръв!
ако сега сме 15 век и аз ти кажа , че имунната система се отслабва още повече като се пуска кръв и е вредно за човека ти ще ми кажеш отново - научен факт е че така трябва да се прави!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата