С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Сондьора » 25 Мар 2011, 23:15

larbi,Еее колега земи се спри малко..
Анти-гравитационната технология ..каи ся :shock:, ма не има, ми дай нещо да захапем..
p.p. и би трябвало да си разбрал, че бая хора са чели, мислили, и т.н....та...

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 23:21

Сондьора написа:larbi,Еее колега земи се спри малко..
Анти-гравитационната технология ..каи ся :shock:, ма не има, ми дай нещо да захапем..
p.p. и би трябвало да си разбрал, че бая хора са чели, мислили, и т.н....та...

:mhihi: Елемент 115 ?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 23:55

Елемент 115 е ключът към техниките за гравитационен контрол.
Елемент 115, ключът за разбирането на това как ултра-секретния “Черен свят” създава флота способна да манипулира гравитацията и пространство/времето, беше идентифициран, и неотдавнашното откритие на елемент 118, който се разпада на елемент 114, и по нататък подпомага идентифицирането на възможностите му. Най-важното качество на този по-тежък, стабилен елемент, е че гравитационната А вълна е толкова богата, че всъщност се простира оттатък периметъра на атома. Тези по-тежки, стабилни елементи буквално имат свое собствено гравитационно А поле около тях, освен гравитационното В поле, което е естествено за цялата материя.
Атомите, които не се срещат естествено в природата имат достатъчно протони и неутрони за да акумулират гравитационна А вълна за да се прострат извън атомния периметър. Дори сега обаче разстоянието по което гравитационната А вълна се простира отвъд атомния периметър е безкрайно малко, тази вълна е достъпна и тя си има своя амплитуда, дължина, и честота, също като всяка друга вълна в електромагнитния спектър. Веднъж получили достъп до гравитационната А вълна вие можете да я усилите също както усилвате другите електромагнитни вълни. И по-същия начин, А вълната се усилва и след това фокусира към желаната цел за да причини пространство/времевото изкривяване от което се нуждае практическото космическо пътуване. Ние усилваме вълна която едва превишава периметъра на атома докато стане толкова голяма, че да може да изкривява обширни области от просранство времето.
Реакторът е намерен на извънземен кораб в S4, като това беше споменато от физика Robert Lazar. Реакторът е главно базиран на супертежък елемент с атомно число 115. Елемент 115 ще бъде обозначен като "Ununpentium" според IUPAC guidelines.
ГЛАВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Име: Ununpentium
Символ: Uup
Атомно число: 115
Атомно тегло: НЕИЗВЕСТНО
Плътност @ 293K: 31.5g/cmі
Атомен Обем: 13.45cmі/mol
Група: Супертежки Елементи
Открит: 1989
СЪСТОЯНИЕ:
Състояние: Солидно
Температура на топене: 1740°C
Температура на кипене: 3530°C
Тмпература на синтез: НЕИЗВЕСТНА kJ/mol
Тмпература на изпарение: НЕИЗВЕСТНА kJ/mol
Гравитационно движение
Какво прави елемент 115 с гравитацията?
Елемент 115 има формата на триъгълник и се използва за гориво на реактор. Използва се за да създаде реакция от превръщането му с един допълнителен протон от елемент 115 в елемент 116, който незабавно се разпада и освобождава антиматерия. Но по-важното, когато един елемент стане по тежък отколкото да притежава 115 протона и да се намира в областите на острова на стабилност, натрупващата се атомна сила или “Гравитационна А вълна” излъчва или превишава периметъра на атома. Ние увеличаваме гравитацията, lensing it to counteract the Gravity naturally propogating outward from the earth. Това не е “анти-гравитация”, нито пък ние генерираме гравитация от нищото както някои теоретици все още вярват. Този елемент след това се помества в реактора. Това парче от елемент 115 е източникът на гравитационата А вълна, също така целта е да се бомбардира с протони за да се получи антиматерия. Само около 223 грама, които са под половин паунд са достатъчни за да лети плавателния съд за около 30 до 45 години.

Когато изкривявате пространство/времето и имате възможността да генерирате силно гравитационно поле, след това най-бързия път от точка А към точка Б е да изкривите, или прегънете пространство/времето между точките А и Б, довеждайки точките по-близо една до друга. Колкото по силно е гравитационното поле, толкова по-голямо е изкривяването на пространство/времето и скъсяването на разстоянието между точките А и Б .
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 26 Мар 2011, 0:34

Елемент 115 има формата на триъгълник и се използва за гориво на реактор.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Елементите нямат форма, моето момче. :mhihi: Вместо да четеш забележително технически неграмотните творения на някой перко, който е прекалил с ЛСД, бих ти препоръчал да вземеш учебниците по физика и химия, за да си изясниш някои основни понятия. Поне да не ставаш за смях ако не друго... :mhihi: Гравитацията се дължала на въртенето на Земята... :mhihi: И разпадането на атом "освобождава антиматерия"... :mhihi: Не, отказвам се, едвам се държа на стола от смях... :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 26 Мар 2011, 0:43

пичове..... незнам с какво злоупотребявате, ама искам от същото :bowdown: :bowdown: :mrgreen: :mrgreen:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 26 Мар 2011, 0:45

Feanor написа:

Елементите нямат форма, моето момче. :mhihi: Вместо да четеш забележително технически неграмотните творения на някой перко, който е прекалил с ЛСД, бих ти препоръчал да вземеш учебниците по физика и химия, за да си изясниш някои основни понятия. Поне да не ставаш за смях ако не друго... :mhihi: Гравитацията се дължала на въртенето на Земята... :mhihi: И разпадането на атом "освобождава антиматерия"... :mhihi: Не, отказвам се, едвам се държа на стола от смях... :mhihi:

Смей се колкото искаш, не ми пречиш. Нямаше начин да не намериш една дума и да не се хванеш за нея :kuku:
Сигурно ако обясниш на Крал Артур на какъв принцип ти работи колата и той ще падне от трона от смях и ще ти каже да отидеш при Мерлин и той да ти обясни, че това е невъзможно :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 26 Мар 2011, 0:48

Feanor написа:

........

по подобен начин предполагам са реагирали и на скиците на вертолет на Леонардо през средновековието...
и на думи за полет в космоса преди някакви си 100 години...

типично за тълпата-да отрича всичко, което не може да осмисли...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e12 525

Мнение от Bъ3eLa_csl » 26 Мар 2011, 0:58

danini написа:пичове..... незнам с какво злоупотребявате, ама искам от същото :bowdown: :bowdown: :mrgreen: :mrgreen:

И аз и аз :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 26 Мар 2011, 1:04

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 26 Мар 2011, 1:44

Абе тука голема веселба било! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Що си траете бе момци?! Аз имам такъв еуемент у мазето и бая се чудех какво е та си подпирах вратата с него, а то ибааааааасссссииииииии и змиъта ве :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 26 Мар 2011, 1:51

larbi написа:http://media.photobucket.com/image/element%20115/COMMANDOF4/element115fuelcell.jpg

Отлично, тъкмо се чудех кой е достоверният източник.
Ето ти малко от wikipedia и пробвай да ми обясниш защото твоето писание трябва да се приема насериозно.

It is placed as the heaviest member of group 15 (VA) although a sufficiently stable isotope is not known at this time that would allow chemical experiments to confirm its position. It was first observed in 2003 and only about 30 atoms of ununpentium have been synthesized to date, with just 4 direct decays of the parent element having been detected. Four consecutive isotopes are currently known, 287-290Uup, with 289Uup having the longest measured half-life of ~220 ms, although the isotope 290Uup may well have an even longer half-life (only a single decay has been measured leading to poor accuracy).

Наблегни на стабилността и количеството генерирано до момента. Бая зор ще видят докато съберат материал достатъчно за показания "прототип". И ще трябва да са доста бързи с обработката. А и не виждам руснаците какво се блъскат да го генерират след като някой си Лазар има цял реактор пълен с елемента и армейски прототип от поне 20 години.
Изпреварвам легитимния въпрос - защо текста във википедия да не е манипулиран (включително от масони/илюминати). Защото отговаря на това, което е до момента известно на науката, в частност физиката - трансурановите елементи са нестабилни и практически не се срещат в природата. А благодарение на това, което е известно, сега изобщо има дебати за или против Белене и борба с радиацията в Япония, а не теми как да си намаля разхода на антигравитационния двигател през зимата.
Между другото трябва да споделиш всяка информация, с която разполагаш за анти/гравитацията със типовете от CERN и/или Стивън Хокинг. Сигурен съм, че ще бъде щастлив да си поделите Нобеловата награда.
За колегата използващ Леонардо за пример - ако не можеш да покажеш, че скиците на механичните устройства са му подсказани от извънземните, по-добре не го намесвай.
И най-накрая някой да ми обясни как най-великите загадки намират обяснението си в жълтата преса ? На масоните са им свършили парите и не са успели да изкупят и закрият изданията или все пак не са чак толкова лоши и не са искали да си наемат убиец ? И къде мога да срещна жив илюминат ? След всичко, което съм чел за тях си признавам, че съм им почитател.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGD » 26 Мар 2011, 1:52

E34 написа:Абе тука голема веселба било! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Що си траете бе момци?! Аз имам такъв еуемент у мазето и бая се чудех какво е та си подпирах вратата с него, а то ибааааааасссссииииииии и змиъта ве :mhihi:

Като ти гледам местоположението не бих го разхищавал, а ще помисля как да го използвам да борба с чупакабри :)
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 26 Мар 2011, 2:10

Точно това е дезинформацията в википедия, а именно, че 115 е нестабилен! Това по принцип е системата по която се действа - пуска се малко информация и малко дезинформация официално и такива като вас казват - опа нестабилен е нема начин!
Също така той казва, че реактора е 100% ефективен и няма радиация което било против 1-вия закон на термо-динамиката. Значи до тук имаме нарушение на закона за гравитацията и 1-ви закон на термо-динамиката. Като са ти набили в главата, че не можеш да пребориш гравитацията и ти вярваш без да се замислиш много ясно, че няма да подложиш нито това нито нищо което ти си приел безусловно за чистата и свята истина на съмнение.

Изпреварвам легитимния въпрос - защо текста във википедия да не е манипулиран (включително от масони/илюминати). Защото отговаря на това, което е до момента известно на науката, в частност физиката - трансурановите елементи са нестабилни и практически не се срещат в природата.

До момента било известно на науката? На коя наука - на официалната ? Аз примерно съм чувал/чел както и други хора който познавам, че много от откритията който ще последват вече са открити и чакат търпеливо в сейф момента в които ще бъде удачно това и ще има полза! Или няма логика според теб ? Викаш да разсекретяват чиниите и да ги пускат на пазара , а ние пак ще си движим с транспорта на петрол :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Larbi на 26 Мар 2011, 2:34, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Мар 2011, 2:20

AGD написа:как да си намаля разхода на антигравитационния двигател през зимата.

говори ми. аз така и не намерих решение и се преместих да живея на по-топло място заради тва :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGD » 26 Мар 2011, 2:36

larbi написа:Точно това е дезинформацията в википедия, а именно, че 115 е нестабилен! Това по принцип е системата по която се действа - пуска се малко информация и малко дезинформация официално и такива като вас казват - опа нестабилен е нема начин!
Също така той казва, че реактора е 100% ефективен и няма радиация което било против 1-вия закон на термо-динамиката. Значи до тук имаме нарушение на закона за гравитацията и 1-ви закон на термо-динамиката. Като са ти набили в главата, че не можеш да пребориш гравитацията и ти вярваш без да се замислиш много ясно, че няма да подложиш нито това нито нищо което ти си приел безусловно за чистата и свята истина на съмнение.

На мен никой не ми е набивал в главата - съвсем доброволно съм си чел букварите по физика, химия, математика, термодинамика, механика. Дипломната ми работа в средното училище беше топлинно пресмятане на бензинов двигател с прототип Лада 1300 и (почти) без нагаждане успях да му постигна параметрите. После продължих да си чета нужната литература във висшето училище. И през цялото това време не съм спирал да чета смешни историйки за пирамиди, извънземни, вечни двигатели, двг-та на вода, споменатите чупакабри, Земята е на 5000 години, а Ной е насъбрал маса животни в надуваема лодка (ако не греша), вихрови полета, наноболтове и киберпчели. И общото между тях е, че нито една от тях не е научно издържана.
За дезинформацията си почти прав - пуска се много информация и съвсем малко дезинформация, за да работи добре. Недостатък на твоите теории е, че работят на обратно - имаме елемент и после му измисляме цялото поведение.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата