Bluetooth свързване с мобилен телефон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- angelhristov
- Потребител
-
Bluetooth свързване с мобилен телефон
Здравейте,
чудех се дали някой не може да ми даде повече технически сведения и отговори по следния казус:
В колата си имам вградена поставка за телефон (мисля че някаква стара нокия или сименс), което не ползвам, но уредбата за звука и управлението от волана си стои. бих искал да си инсталирам bluetooth, чрез който да си връзвам мобилния телефон с тази уредба.
Доколкото ми е ясно, трябва да си купя някакъв вид антена или т.нар. parrot, но не знам от къде, а и не съм сигурен това достатъчно ли ще ми е.
Някой може ли да ми помогне?!
Мерси предварително!
чудех се дали някой не може да ми даде повече технически сведения и отговори по следния казус:
В колата си имам вградена поставка за телефон (мисля че някаква стара нокия или сименс), което не ползвам, но уредбата за звука и управлението от волана си стои. бих искал да си инсталирам bluetooth, чрез който да си връзвам мобилния телефон с тази уредба.
Доколкото ми е ясно, трябва да си купя някакъв вид антена или т.нар. parrot, но не знам от къде, а и не съм сигурен това достатъчно ли ще ми е.
Някой може ли да ми помогне?!
Мерси предварително!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Bluetooth свързване с мобилен телефон
колега има писано доста по въпроса,потърси в темата направи си сам и ще го видиш.даже има линк от къде да си ги поръчас

- angelhristov
- Потребител
-
Re: Bluetooth свързване с мобилен телефон
Намерих го!!!
ето линка за интересуващите се: http://www.bokchoys.com/differential/di ... etooth.htm
ето линка за интересуващите се: http://www.bokchoys.com/differential/di ... etooth.htm
3 мнения
• Страница 1 от 1