Малки надути двигатели и крива на въртящия момент

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 04 Фев 2006, 12:05

аа Кире много си прав и за още едно нещо ТОМ ми го каза по ГСМ-а
Такова бучене и сфистене не съм чул нищо.
предполагам помниш ми изпускателната система дет е на 63мм фи с едно проходно гърне дет все едно го няма . Вярно е че нишо не чувах има ли тропкащ аванс няма ли ?

При бате Щерьо Кобрата , се чуваше доста отчетливо ,но след като сложихме нормалния оригинален чип на моменти колата вдигаше над 1,2 бара и не се чуваше аванса, а също ускорението във високите скорости доста се подобри.

Чак след това разпознах и чух моя :uups: :uups: :uups: :mhihi:
Викам си ха днес ха утре ама мноу студ беше ,като отида до гаража и си казвам хайде само едно кръгче и се возех докат има гориво :) и такия работи , не ме съдете за тва просто много ми се караше знаех за проблема не взех мерки навреме и сега си плащам :uups:

Въпреки това обаче колата до последно си вървеше , това поне е някъв тест на М42 до колко издържа на издевателства :mhihi:

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 04 Фев 2006, 12:16

ludiagsm написа: ТОМ ми го каза по ГСМ-а
че има детонации ли :?:
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Фев 2006, 16:42

TOM написа:
Томи, ти по телефона ли ги чул :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 04 Фев 2006, 18:10

TOM написа:

ахам каза че киро е предположил че има детонаций ама поне мноу ми бу4и колата нема да ги 4уя и с еоказа прав бтв. ти 4у ли нещо кат те возих до летището???

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 04 Фев 2006, 19:19

Мене пак ме пропусна,дето още 1-вия път ти го казах от опит,
ама аре!

Сега към: Тони-Келеша!!!
За пореден пиша,както и на Гената, така и тук на теб!
Мерете си приказките за хората с Ланчата!
Спорчета за талиги и СМТ-та,кура ми янко и велики тунери и мен ме радват,ама внимавай с такива изказвания!

Щото точно ей сега сме у нази,и точно тая колишка е тук в гаража,та да не стане криво разбиране,кой бил,кой не бил на себе си,нали?

Иначе респект за мненията ти!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 04 Фев 2006, 20:12

Мене пак ме пропусна,дето още 1-вия път ти го казах от опит,
ама аре!

Ти пък кой беше да казваш на Лудия как да тунингова а :?: :D :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Cobra написа:..........Сега към: Тони-Келеша!!!
За пореден пиша,както и на Гената, така и тук на теб!
Мерете си приказките за хората с Ланчата!
Спорчета за талиги и СМТ-та,кура ми янко и велики тунери и мен ме радват,ама внимавай с такива изказвания!

Щото точно ей сега сме у нази,и точно тая колишка е тук в гаража,та да не стане криво разбиране,кой бил,кой не бил на себе си,нали?

Иначе респект за мненията ти!

Кобра не та познавам лично лек(пък и тежък да си все тая), незнам и дали си бил там, когато дойде Ланчата, но тея пичове които бяха с нея определено бяха доста превъзбудени и лично АЗ не мога да кажа че бяха на себе си, не падам от небето не съм и на 15, така че ми е ясно кое от кво може да се получи, ако това което съм писал ги(ви) обижда съжалявам, приемете че аз съм темерута който е видял така нещата и готово :winky: Ма ако искаш ся да си посипя главата с пепел........е как да стане :?: На черното, бяло не моа да кажа ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 04 Фев 2006, 20:27

ludiagsm написа:........ама на Бояна съм наказвал коли дет дават 14-ки на божура :).........

Ухааааааа и кои са тези коли, мога ли да попитам :?: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 04 Фев 2006, 23:49

kelesha написа:
ludiagsm написа:........ама на Бояна съм наказвал коли дет дават 14-ки на божура :).........

дам има цяла тема за това Нисана на Владко ,първо на обяд ме наказа той с малко , аз бях на 0,5 бара 1-ва 2-ра , 3-та 4-та геита си се вееше и бууста 0,3 ) , после закачих една пружинка от задни накладки на е30 :) и хоп на всяка предавка колата държеше 0,7 и колата тръгна повече мое да питаш бат Бобо и така отидох вечерта на бояна и 2 ми старта срещу нисана бяха в моя полза , е Владко се беше превъзбудил нещо и не му влизаше трета ама кат се беше пускал с Никола със зелената Е30-ка от божура (и тя е некъде 14,4 на 1 бар тва съм виждал) Владко и снего не можа да вкара трета после я вкара настигна го и го би:) , аз му викам:/ок де, що не вкара тая 3-та и кат се бегахме с тебе/ и Владко вика: / ми ти беше мноу далече/ това се случи на първия старт после аз чаках 20 минути да ми истине съединителя щот буксуваше през това време Владко с епусна с Никола пак изпусна 3-та ,вкара я после настигна и би и след 10-тина минути пак се пуснахме с него пак изпусна 3-та и пак реши че нема смисъл, ми тва е правете си изводите . Владко написа че е паднал аз също написах че пък сутринта на същия ден аз бях паднал и такия раоти:)) има тема в тунинг бг-то мое да прочетете

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 05 Фев 2006, 0:12

ludiagsm написа:
kelesha написа:

дам има цяла тема за това Нисана на Владко..............

Муаххахааххахааххахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххаахахахахахах бряяяяяяяяяяяяяяяя бря бря бря бря бря, И ТОВА ЛИ Е БИЕНЕТО НА 14 СЕК КОЛИ БЕ ЛЕК :?: :?: :?: Ти така и Порше можеш да биеш и Типото на Филип и Сиерата на Тодор, също и Голфа на Киро, Лукам, Даниел, всички можеш да ги биеш така БРАВОС кефиш ма мноооо напрао съм потресен...........тцтцтцтц........бил го щото оня не вкарал трета, аз ако "бия" някой така ще ме е срам да го кажа някъде бе, по същия този начин аз съм бил Турбо Порш, беше спрял на едно бензиностанция по магистралата да зарежда а аз минах покрай бензиностанцията и заминах, гаранция оня даже не ма е видел смятай колко съм бърз :mhihi: Ивоооооо иво, това ако е биене, когато Владо така и не си улучи третата брао евала мъжкар, напрао нямам думи честно ти каам. Кажи ми само ти въобще имаш ли старт с Владо където той да вкарал тая прословута трета :?: Ако нямаш такъв старт, как можеш да имаш претенции че си по бърз от него, верно бил си преди него, но това в никакъв случай не значи че си по бърз, ако това за теб е така смятам на всички вече ни е ясно за кво стаа въпрос............. :mhihi: :mhihi: :mhihi: И от всичко това стаа ясно че доказателство колко ти е бърза колата НЯМА, доказателство обаче колко е бавна ИМА и то е когато Гената та направи сам да си говориш и да го обявиш след това ЗАД ГЪРБА МУ за майстор на скритото нитро муахахахаххахахахахахахахха :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 05 Фев 2006, 0:24

хахах Тони знам че те е яд на мене ама на мен ми е мноу гот ,да знаи6 хахаха , всяка храна си е рекламка за мен

Тони тониии тонииии хахахаха еййй ще падна от смях бърз съм бе бате приеми го тва , айде лягам си че утре рано тряя да слагам смт на едно VOLVO човека прочел че ме храниш поинтересулвал се днес доиде да огледаме ко стаа и утре слагаме смт-то .

Тони продължавай не спирай :)) хайде че ми тряят пари за ковани буталца и биели кат твойте на вектрата ,аа и съединител искам хайде давай че ми тряят парички хаха :))

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 05 Фев 2006, 0:41

Муахаххахахахахахахахаахаахах яд ма е мнооо сън не моа да спа ти каам :mhihi: А че си бърз си знаеш само ти май, аз някой друг да каже лудия е бърз или лудия ма би незнам да има :lol: Така че бъди бърз няма проблем, ти си по бърз и от Поршета аз ти дадох пример, така че спи спокойно :D Тоз със Волвото горкия човек......съчувствам му, но все пак има си хора за всеки, даже за ЛудияГСМ и Тошо Цунамито........вече нищо не може да ме учуди мене :mhihi: И бутала и биели и съединител и квото и да имаш се същата работа, ама пък за кво са ти бе, ти СУПЕР ЗДРАВИЯ М42 мотор счупи няколко пъти вече :mhihi: ся искаш да пробваш да го счупиш с бутала и биели ли :?: :lol: лошо няма, щом та влече........... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 05 Фев 2006, 10:20

Тоа пък с поршета ааххахххх :) къде съм казал че съм бил порше или ?? пък и мойта кола ебърза но е за клас все пак Б
далече съм от 12-ките и 11-ките , мойта идея е да си имам седалки и музика и всичко и пак да съм бърз и в града като карам нормално да ми харчи 10 , ти това знаеш ли го щот ако не го знаеш да ти го кажа точно така се държи , и чак като дойде бооста идва по богатичката смес , ама що ли ти обясняям хаха дай ,храни малко :) че се сетих че и кулер искам:))) аиде бегам че тряя се обличам мноу студ тука в сф-то а имам Важна Работа хаха :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Joreto » 05 Фев 2006, 17:20

Добре де Луд, поне едно замерване било то и с г-тек нямаш ли ? Гледам ,че кобрата си е мерил колата и е писал ниски 14-ки (14.01 - 14.02 или нещо такова) .
W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 05 Фев 2006, 19:26

Joreto написа:Добре де Луд, поне едно замерване било то и с г-тек нямаш ли ? Гледам ,че кобрата си е мерил колата и е писал ниски 14-ки (14.01 - 14.02 или нещо такова) .

Ами ако я е мерил след като аз му я настроих е напълно възможно

преди с апексито и на киро настройките даваше 15,3 поне тва видях по Г-тека , след ламерската ми намеса :) колата почна да понавървява пък незнам бат Щерьо-Кобрата ще каже :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 05 Фев 2006, 19:28

Когато ги мерихме на Бояна есента и 2-те ис-ки даваха 15.1 ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning