Справка с колега с 316ка относно ролка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Ferdi_mruvkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 95 Compact, e46 touring, e61 525i
Справка с колега с 316ка относно ролка
Здравейте колеги.
От известно време имам еден адски досаден проблем. някоя от ролките по двигателя пищи супер много и адски много ме вбесява. Смених до сега ремъка, ролката която е до обтигача, обравих лагерите на алтернатора. . . пущината изчезна за малко но след няколко дена пак се появи - тва пищенето. По метода на изключването ми останаха ролките на водната помпа, една паризтна до обтегача и хидравликата
Водна помпа сменях лятото , ролката няма луфтове и се върти добре.
Всичката тая прелюдия беше за да питам някой с 316ка м43б16 да погледне ролката на хидравликата. При мен има ход от около 2 мм като го разклатя напред назад. ако това е нормално остава май само паразитната ролка до алтернатора да сменя . . ама е 30 лв и викам на сигурно да играя
благодаря ви предварително
От известно време имам еден адски досаден проблем. някоя от ролките по двигателя пищи супер много и адски много ме вбесява. Смених до сега ремъка, ролката която е до обтигача, обравих лагерите на алтернатора. . . пущината изчезна за малко но след няколко дена пак се появи - тва пищенето. По метода на изключването ми останаха ролките на водната помпа, една паризтна до обтегача и хидравликата

Всичката тая прелюдия беше за да питам някой с 316ка м43б16 да погледне ролката на хидравликата. При мен има ход от около 2 мм като го разклатя напред назад. ако това е нормално остава май само паразитната ролка до алтернатора да сменя . . ама е 30 лв и викам на сигурно да играя

благодаря ви предварително
Последна промяна Ferdi_mruvkata на 23 Мар 2011, 11:26, променена общо 1 път
- danchoni.1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: палава 16-ка
- Ferdi_mruvkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 95 Compact, e46 touring, e61 525i
Re: Справка с колега с 316ка
danchoni.1 написа:ми щом си сменил всичко друго само нея не тя ще е.
всичко без паразитната и хидравликата

- georgi9909
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i
- Мечтае да кара: Camaro RS/SS 1968
Колега моя двигател е същия и го няма този луфт за който приказваш. Онзи ден бърниках и аз по двигателя, да видя от де ми вие на мене, ама при мен е едвам доловимо и пробвах всички рокли, еми няма луфт братле. Но за всеки случай изчакай да се съберат 5-6 мнения.
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега може и новите ролки дето си ги сложил да са нещо дефектни и от там пак да се чува това пищене
- danchoni.1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: палава 16-ка
ако можеш свали паразитната икато я врътнеш на рака не трябва да чуеш апсолутно никакъв шум има ли дор и много малак е заминала. 

6 мнения
• Страница 1 от 1