Събора,първа част-петък 2.5.03
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Е Анрдо то бива скоромност бива ама твята е прекалена
Ако този събор беше провал то аз искам всяка година по 3-4 пъти да присъствам на такъв провал
За организацията наистина трябва следващия път да се разпределят задачите на повече хора а не само Андро и още няколко човека да търчат като луди и да не могат да се насладят истински на събитието. Още веднъж ЕВАЛА АНДРО 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
ВТОРИЯ СЪБОР БЕШЕ ПО-ДОБЪР от Първия което значи че ТРЕТИЯ ще е по-добър от втория така че няма да се плашите
Андро събора си беше екстра естествено имаше неща който не бяха изпипани на моменти,но така при толкоз навалица е нормално.
Туртурело прав си предложението си модераторския състав да се включи по-силно в организацията.Трябва също да има организаторски комитет и да се разпредели работата за да не се получава както стана с Андро

Андро събора си беше екстра естествено имаше неща който не бяха изпипани на моменти,но така при толкоз навалица е нормално.
Туртурело прав си предложението си модераторския състав да се включи по-силно в организацията.Трябва също да има организаторски комитет и да се разпредели работата за да не се получава както стана с Андро

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Turturelo написа: Спор няма, че догодина трябват повече организатори, дори мисля, че модераторския състав (незнам мнението на колегите) трябва да сме най-активни в координацията на мероприятието, подготвянето и провеждането на събора!
В мен остана един невероятен спомен за BMW Събор 2003г.![]()
Благодаря на всички за атмосферата!!!
напълно съм съгласен с теб

и аз мисля,че не само мястото и колите,ами най-вече хората ентусиасти направиха това събитие толкова незабравимо,така че още веднъж ви благодаря на всички за най-прекрасната ваканция която съм изкарвал:bchug:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Андро казваш че ентосиастите са направили този сабор и че организациата била слаба................А КОИ ОРГАНИЗИРА ВСИЧКО ТОВА КОИ ЗАПАЗИ ХИЖА КОИ НИ САБРА НА ЕДНО МЯСТО със сигурност не аз,така че благодарност триабва да ви се искаже и то голяама,защото ако не бяхте вие този сабор нямаше да го има.Със сигурност не си виновен за персонала в хижата и за тъпите куки,както казаха другите втория по добър от първиа третиа ще е по добър от втория.За мен бе голямо преживяване и мога само да сажалявам че си тръгнах на втория ден 

Опитаи смъртта но не умираи
LandShark написа:[color=blue][b]С огромно закъснение,

...Аз съм на разположение:)) (пък и имам опит в подобни ситуации)
Не се колебай да при избора на ПОМОЩ:))
• Страница 2 от 2 • 1, 2