С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

zxsport
Аватар

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от zxsport » 21 Мар 2011, 20:57

Механджията написа:ми не мисля, че идеята на форума е някой да си убива времето, като казва на някой друг, че е идиот - ебати квалитетната загуба на време

няма значение, че не се говори за БМВ - има тема, и то такава, над която да се разсъждава и даде мнение - ако всеки влезе да си убие времето, казвайки на другите, че са идиоти - ми ще стане ибаси забавния форум, нали? :kuku:

+1 :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 21 Мар 2011, 21:04

///peter написа:
Сондьора написа:
///peter написа:
blackrider написа:Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. .........

Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?
Как облъчването на йоносферата с ниска честота, ще доведе до движение на тектонните плочи? :shock:

HR , резонансна честота, електромагнитно поле, магнитно ей текиви работи ....
И за чипосването, в САЩ почва от 2014асе /офишиали/, ако доживеем :mhihi:

Тва с конспирациите е като тва с НЛОто...едните винаги са на присмех.

О да с 3.6MW ще въздействаш на земното магнитно поле - добре.
Идеята изобщо не е в резонанса а в самата йоносфера и няма нищо общо с магнитната активност на земята, поне според мен

А за химическите следи..... Когато имате теория помислете, най-удачно ли е от въздуха да се разпространява (това което не може да кажете точно какво е) или с храна или вода? :dunno:

Прочети малко за Тесла, мани тия работи, ама като ги навържеш..си е малко готино. / проследи новините за измрели птици и риби, последната година..ше го вържеш с ниската честота..там е работата, че резонанса не е обяснен, смятам сам знаеш кой резонанс, а и явно си се интересувал щом си чел/.
Не случайно 76та СССР и САЩ се разбират за не развитие на сеизмични оръжия...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Мар 2011, 21:09

Механджията написа:ми не мисля, че идеята на форума е някой да си убива времето, като казва на някой друг, че е идиот - ебати квалитетната загуба на време

няма значение, че не се говори за БМВ - има тема, и то такава, над която да се разсъждава и даде мнение - ако всеки влезе да си убие времето, казвайки на другите, че са идиоти - ми ще стане ибаси забавния форум, нали? :kuku:

да. да разсъждаваме.... по тази линия за мене идиот е всеки които като се срещне с реалноста и имането (или липсата) на доказателства решава да върви срещу логиката и да си строи пясъчни замъци в небето и да се опитва и да убеждава и другите. защото с такъв човек логично не можеш да спориш. и нито се води, нито се кара... защото дори да му покажеш недвусмислено, че нещо не е както той го мисли- винаги ще си мисли че дъщеря ти е к**ва (пък ти си нямаш дъщеря).

.. да не говориме че аз се смятам за нормален човек с развита фантазия, но като ме запитат "с какво ни пръскат от небето" и определено не си помислям че питащия има искра на всичките цилиндри...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Мар 2011, 21:10

Сондьора написа:
///peter написа:
Сондьора написа:
///peter написа:
blackrider написа:Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. .........

Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?
Как облъчването на йоносферата с ниска честота, ще доведе до движение на тектонните плочи? :shock:

HR , резонансна честота, електромагнитно поле, магнитно ей текиви работи ....
И за чипосването, в САЩ почва от 2014асе /офишиали/, ако доживеем :mhihi:

Тва с конспирациите е като тва с НЛОто...едните винаги са на присмех.

О да с 3.6MW ще въздействаш на земното магнитно поле - добре.
Идеята изобщо не е в резонанса а в самата йоносфера и няма нищо общо с магнитната активност на земята, поне според мен

А за химическите следи..... Когато имате теория помислете, най-удачно ли е от въздуха да се разпространява (това което не може да кажете точно какво е) или с храна или вода? :dunno:

Прочети малко за Тесла, мани тия работи, ама като ги навържеш..си е малко готино. / проследи новините за измрели птици и риби, последната година..ше го вържеш с ниската честота..там е работата, че резонанса не е обяснен, смятам сам знаеш кой резонанс, а и явно си се интересувал щом си чел/.
Не случайно 76та СССР и САЩ се разбират за не развитие на сеизмични оръжия...

Кое ми предлагаш да чета за Тесла? Чел съм, доста повече от колкото си представяш, на мен също ми беше много интересно всичко това, но...
Проблема е че сме само на догатки, а никакви практически заченки нямаме. Силата на Йоносферата е в съвсем друго направление и няма общо със сеизмологията, още повече да си поръчаш 9.0 по рихтер в определена точка на земята...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 21 Мар 2011, 21:20

Е то нали за тва е конспирация, щото не е доказано, няма научни факти, и сам си връзваш нещата....
Чети за високите честоти като се срещнат с естествените ниски на йоносферата, тва пак си е али баба, ама Тесла се е отказал да се ебава с тия работи....
Всяко едно напрежение има няква честота....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Мар 2011, 21:25

Сондьора написа:Е то нали за тва е конспирация, щото не е доказано, няма научни факти, и сам си връзваш нещата....
Чети за високите честоти като се срещнат с естествените ниски на йоносферата, тва пак си е али баба, ама Тесла се е отказал да се ебава с тия работи....

Ах, ще чета щом ми изнесе лекцията :D
Тва е проблема на конспирацията, базира се на непотвърдени факти и много често на развинтена фантазия.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 21 Мар 2011, 21:29

Без да го видиш няма как да го усетиш, или обратното :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 21 Мар 2011, 21:33

///peter написа:
Механджията написа:...........

Механджийо - вместо да си беше губил времето да пишеш 2 страници с общи лакърдии да беше отворил очите на неверниците с общия принцип на действие на някое от тези супер оръжия. :mhihi:

ти па и ти - едно нещо си прочел и ся всички да :bowdown: на големия учен? ти вместо саркастично да питаш пет пъти някой дали знае - вземи ти го обясни... или и ти само си чеше пръстите с ехидна усмивчица на лице - 'леле, колко са прости тия' ....пф.

хич не си ми прочел поста, щом мислиш, че наливам на някой акъл - просто казах, че едните вярват, а другите не, ама темата не е пусната с цел да 'повярват' 'невярващите', нито пък с цел невярващите да се праАт на голямата работа и да казват колко са прости и заблудени другите..

///peter написа:Или ти си умен, щото си на принципа "абе има такива неща, техната мамица"

тва пък изобщо няма да го коментирам.... :kuku:
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Мар 2011, 22:39

alx написа:

да. да разсъждаваме.... по тази линия за мене идиот е всеки които като се срещне с реалноста и имането (или липсата) на доказателства решава да върви срещу логиката и да си строи пясъчни замъци в небето и да се опитва и да убеждава и другите. защото с такъв човек логично не можеш да спориш. и нито се води, нито се кара... защото дори да му покажеш недвусмислено, че нещо не е както той го мисли- винаги ще си мисли че дъщеря ти е к**ва (пък ти си нямаш дъщеря).

.. да не говориме че аз се смятам за нормален човек с развита фантазия, но като ме запитат "с какво ни пръскат от небето" и определено не си помислям че питащия има искра на всичките цилиндри...

На такива като тебе преди 2600 години хората са се опитвали да докажат, че Земята е кръгла! А те са им викали "идиоти"...
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 21 Мар 2011, 22:45

Сондьора написа:Е то нали за тва е конспирация, щото не е доказано, няма научни факти, и сам си връзваш нещата....
Всяко едно напрежение има няква честота....

Проблрмът е, че празните места се попълват с произволни шантави парчета. Не би било зле конспираторите да се запознаят барем с "бръснача на Окам", че да си овладеят фантазията овреме, преди да са станали за смях публично. Не че всички шантави теории са непременно грешни, просто са много малко вероятни. И освен това световните теории на конспирациите имат нулева информационна стойност, както отбеляза alx. Дори с абсолютна сигурност да знаеш, че има такава - това не променя нищо. Ама абсолютно нищо.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Мар 2011, 23:34

ако не друго тея с филма поне са намерили начин да изкарат пари ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 21 Мар 2011, 23:42

То и Камерън изкара пари с "Аватар"... печелившата идея не е нужно да е истинна. Даже е по-лесно ако не е. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Мар 2011, 23:44

MatriX_Fucked написа:На такива като тебе преди 2600 години хората са се опитвали да докажат, че Земята е кръгла! А те са им викали "идиоти"...

не. дори тогава е имало необорими доводи че света е бил кръгъл, така че "съпротивата" на идеята че земята е била кръгла не е била въпрос на логика а на религия.

.... но такива като "вас" сега се опитват да убедят света че американците сами са си бутнали кулите, не са ходили на луната и руснаците са изпепелили китайците с лазерно оръжие по време на войната им... :paranoid:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 21 Мар 2011, 23:53

alx написа:
MatriX_Fucked написа:На такива като тебе преди 2600 години хората са се опитвали да докажат, че Земята е кръгла! А те са им викали "идиоти"...

не. дори тогава е имало необорими доводи че света е бил кръгъл, така че "съпротивата" на идеята че земята е била кръгла не е била въпрос на логика а на религия.

.... но такива като "вас" сега се опитват да убедят света че американците сами са си бутнали кулите, не са ходили на луната и руснаците са изпепелили китайците с лазерно оръжие по време на войната им... :paranoid:

хаха знам че нчма да бъде одобрено щото ви е писнало докато не направя тия 21 мнения в сериозните раздели ама съм длъжен да опитам!

ТА за Луната как да ти кажа - не е вярно , че не са стъпили по принцип , а че не са стъпили точно тогава и точно с тази техника, а само са обикаляли в орбита!!! Освен това сигурно е нереално за вас, че на Луната са видени с мощни телескопи самолети от втората световна война!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пийс
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Мар 2011, 23:53

Feanor написа:То и Камерън изкара пари с "Аватар"... печелившата идея не е нужно да е истинна. Даже е по-лесно ако не е. ;)

имам предвид, че за разлика от тези, които ги гледат, те изкарват някаква полза ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата