Напълно синтетично масло за 10лв./л. с БМВ сертификат !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

viper
Аватар

Напълно синтетично масло за 10лв./л. с БМВ сертификат !!!

Мнение от viper » 21 Май 2003, 20:25

Ровейки в нет-а намерих т'ва:

Кuttenkeuler - MADE IN GERMANY
5W40 - 10.00лв. - BMW Longlife
10W40 - 6.80лв. - BMW /предполагам "одобрено"/

София, кв. "Искър", ул. "5005" N 1, в базата на "Технострой",
тел.: 02-9736079,
тел./факс: 02-9732365,
моб.: 088-629697
http://www.kuttenkeuler.ttm.bg/kuten.htm

Някой карал ли е с това масло или поне дали знае нещо за него?
Айде пишетеееее :wink:

старши ентусиаст
Аватар

не

Мнение от Любо Мегов » 21 Май 2003, 22:11

не му вярвай на това масло :!: :!:

за пръв път го чувам, ако беше добро от БМВ щяха да препоръчват и него освен Кастрол

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: A6 3.0 TDI
Детайли за колата: Avant

Мнение от Fiat Uno Turbo i.E » 21 Май 2003, 22:21

Сертификатите и препоръките се заплащат!!! Вярно че няма да препоръчат ПРИСТА, но хубава смяна на масло (4литра) е 80лв даже и повече! Толкова струва хубавото масло, скоето двигатела ти остава като нов колкото и да го караш (е поне 700 000км) ако от 000000 си започнал с хубаво масло.
Колкото по-скапо е толкова по-добре. ДОСТА добре е също при всяка смяна да праскаш по един УНИВЕРСАЛЕН МОДИФИКАТОР ПЛЮС - наистина прави това, което пише на флакона!!! Освен, че повишава компресията прави мотора ДОСТА издражлив на ръчки и повечко пържене.
Не вярвай те на масло от 40Лв (4литра)- това явно не е хубаво масло :oops: Поне аз така мисля

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Май 2003, 0:15

Fiat Uno Turbo i.E написа:Сертификатите и препоръките се заплащат!!! Вярно че няма да препоръчат ПРИСТА,

ти какво си мислиш, че половината известни марки не ги пълнят в Русе ли? PristaOil, Valvoline, Texaco, OMV... и още има 100% - за тези знам аз!
Fiat Uno Turbo i.E написа:Толкова струва хубавото масло,

Цената не винаги е критерии за качество - особено при маслата! Фалшив Castrol RS (от стария) сигурно 10 тона имаше по магазините на цена далеч по-дебела от глухи марки със значително предимство в характеристиките по простата причина, че не е кръщавано ..
Fiat Uno Turbo i.E написа:също при всяка смяна да праскаш по един УНИВЕРСАЛЕН МОДИФИКАТОР - Освен, че повишава компресията

хихихи :lool:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 22 Май 2003, 8:15

Аз имам плакат в стаята на тея масла :lol: Дадени са маслата на фона на едно Е39 8) Пише че се внасят от Юнайтед Ойлс ООД :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fiat Uno Turbo i.E » 22 Май 2003, 9:08

Turturelo тия по ралитата слагат такова питал съм някои, които ходят един, от които е R.Dunev. Скъпото масло винаги е знак за качество, защото фалшив Castrol RS не съм виждал. Най-качественото масло от гледна точка на това, че 100000000000000000% не е менте е Selenia Racing, което го внася Vanto Trade. По-принцип знам, че в скъпите масла има всякакви добавки и всичко допълнително е излишно но УМ е нещо хубаво ако искаш вярвай. :roll:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Май 2003, 9:18

Fiat Uno Turbo i.E написа: Скъпото масло винаги е знак за качество, защото фалшив Castrol RS не съм виждал.

има има ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 22 Май 2003, 9:25

а вие знаете ли кво е да сипваш през 3 дена по 800ml масло и Андро да ти вика 4е е в нормата :)))
=PURE BLISS
грижиш си се сипваш си масълце, бензинец а тя тряаа само да фър4и и да може да вози с 200 се едно е с 90
и капа4ки на мотора трябва да се слагат
и карета да се сменят
грижа си трябва и така - 4рез bmw care към съзряване и осъзнаване на отговорностите в живота - деца трябва да гледаме жени да раним
дано не ядат много
ан така сеги4ка
моми4е ка4вай се на неуморния
west side story от петри4, california
УАААААААААААААААААААААААААААААААААААА
и за синия пламък в о4ите
на мен ми е ултравиолетов да ви кажа
синее само на слънце
8)
аре братя вълци до скоро
have a perfect day
~karmapa chenno~

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 22 Май 2003, 10:50

Бип кефиш ме братче:):):)
а и винаги пускаш по нещо "Ъпсуртно" :):):):)

viper
Аватар

Мнение от viper » 22 Май 2003, 12:08

Turturelo написа:
Fiat Uno Turbo i.E написа: Скъпото масло винаги е знак за качество, защото фалшив Castrol RS не съм виждал.

има има ..

За имане - ИМА. Аз лично си изпатих точно от RS. А, аз УМ - :dunno: , още не съм го пробвал, ама доста хора разправят, че има идея в него

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 22 Май 2003, 14:53

за УМ:
чувал съм от човек, който се занимава с тези неща, че такъв препарат наистина съществува и наистина е чудо на руската мисъл, дори ония американски глупости, които ги рекламират по ТВ-то са изкопирани от това, НО дали УМ е наистина това, за което говорим и има тези качества не мога да кажа!
един приятел си сложи такова нещо на Ауди 80 1,8S обаче каза че разликата била нулева :?

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 23 Май 2003, 10:25

По принцип на всяка качествена стока нашего брата гледа да направи менте - да изкара некой лев. Щом на УМ има ментета, значи има нещо верно в него. От друга страна рекламата прави своето за продажбата му, тя затова се и прави, но Тома Неверни е на принципа Око да види ръка да пипне. И все пак всеки сам определя в какво да вярва и в какво-не. :wink: :wink: :wink: За някои е добър, за други не е.

Аз самия не съм го употребявал, но пък винаги мога да опитам :wink:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Май 2003, 13:35

Сипах УМ на Форд 1.6Д и в интерес на истината двигателя просто улегна. Компресията не съм я мерил, но тракането намаля значително и стана по-тих.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fiat Uno Turbo i.E » 23 Май 2003, 16:15

Моя двигател е перфектен 9.9 на всеки цилиндър. Сипах го и.....10.3 това е супер освен, че главната му цел е за понижаване на температурата и износването при високо натоварване!!!!
Копувайте си скапо масло по възможност от вносителя, защото в него има всичко нужно за един двигател не напразно е СКЪПО!!!! :roll:

Назад към Основен Форум