Проблем с оборототе на двигателя и проблем с фолиото на табл
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- FALKONETTI
- Потребител
-
Проблем с оборототе на двигателя и проблем с фолиото на табл
Здравейте BMW маняци, щастлив съм че ви открих най-сетне...
Имам няколко проблема с колата, които напоследък ме дразнят особено много а в сервизите не успяха да ми помогнат, надявам се все пак някой да се е сблъсквал с тях и да даде полезни съвети.
1. Оборотите на двигателя ми играят, особено зимно време, по-точно падат и се връщат в нормално състояние, тва става на пулсации, когато двигателя работи на свободен ход, на два пъти ми бърникаха нещо отпред, проблема изчезва за месец-два и се появява отново.
и вторият проблем:
Нацепи се фолиото на циферблатите на таблото, люспите блокират стрелките на уредите и се притеснявам да не се повредят. Ходих на сервиз за подмяна на фолиото, а там ми казаха че трябва да ми свалят цялото табло и не гарантират за уредите - направо ми призля, палнах колата и се спасих...
Смятам, че има много по-лесен и безболезнен начин за подмяна на фолиото...ПОМОГНЕТЕ!!!
Имам няколко проблема с колата, които напоследък ме дразнят особено много а в сервизите не успяха да ми помогнат, надявам се все пак някой да се е сблъсквал с тях и да даде полезни съвети.
1. Оборотите на двигателя ми играят, особено зимно време, по-точно падат и се връщат в нормално състояние, тва става на пулсации, когато двигателя работи на свободен ход, на два пъти ми бърникаха нещо отпред, проблема изчезва за месец-два и се появява отново.
и вторият проблем:
Нацепи се фолиото на циферблатите на таблото, люспите блокират стрелките на уредите и се притеснявам да не се повредят. Ходих на сервиз за подмяна на фолиото, а там ми казаха че трябва да ми свалят цялото табло и не гарантират за уредите - направо ми призля, палнах колата и се спасих...
Смятам, че има много по-лесен и безболезнен начин за подмяна на фолиото...ПОМОГНЕТЕ!!!
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Оборотите ти играят от Стъпковото моторче измиваш го и се оправят.Аз мойто го накисвам с Меглио за малко след което измивам на чешмата и на края му пръскам малко ВД40 да се смазва и го слагам.Цялата операция 10-15 мин. , а за фолиото на километража трябва да се свали целия километраж ,купуваш си циферблат (струва между 10 и 60-70лв.) и си го сменяш сам не е нищо сложно аз съм го правил на мойта Е36-ца няколко пъти ! 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги,да ви попитам знае ли някой ,колко струва това стъпково моторче за празния ход,като нова оригинална част
Интересно ми е,защото чета постоянно за проблеми с него,за това как се мие-смазва и после работи колкото работи и пак се прави същата операция
Георги Пенчев

Интересно ми е,защото чета постоянно за проблеми с него,за това как се мие-смазва и после работи колкото работи и пак се прави същата операция

Георги Пенчев
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
100+ лева е
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Примерно мойто преди да почне да мени пак оборотите не го бях мил около 6 месеца,но всеки път е различно.
5 мнения
• Страница 1 от 1