въпрос отностно газово
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос отностно газово
колеги в понеделника най вероятно ще ходя до еконт да взимам газова уредба обикновенна незнам на ква кола е била но ще я слагам на м40 и въпроса ми е кво трябва да има в комплекта и кво представляват тези неща се пак
за бутилката и испарителя е ясно ами медни тръбички и прочие ?? ако някой може да каже точно за м40 с кво да ида за монтаж или пък да се помъча да си го поставя а да ида да ми го регулират само
се пак с помоща на форума сам направил доста ремонти но за г.о. ще е по сложно как мислите вие

се пак с помоща на форума сам направил доста ремонти но за г.о. ще е по сложно как мислите вие

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: въпрос отностно газово
Като гледам какви въпроси задаваш, от Еконта направо отивай в сервиза, да ти я слагат.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Вземи някой от сервиза и отивай с него в Еконта 

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
сам незнам дали ще успееш ама в комплекта трябва да има бутилка, медна тръба,клапани,филтър,изпарител,маркучи от изпаритела до плочката която се слага ,плочка,предпазна клапа която стои до тази плочка при гърмеж тя ти предпазва дебитомера ,едно реленце и копчето. като цяло е това ама ти препоръчвам монтажа в сервиз за да нямаш проблеми
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
колегата сигурно няма пари за монтаж в сервиз, ще има помощ от публиката
То като ги знам в 80% от сервизите как ги слагат и настройват, представям си някой дето изобщо незнае за какво става въпрос какви ще ги сътвори...
Върви в сервиз, където повече от един твои познати са слагали и са доволни
Върви в сервиз, където повече от един твои познати са слагали и са доволни

а каква цена ще е добра , всмисал колко горе долу струва да знам да не ме мятат като ида , някои ми казват 100 други 200 за едно обикновенно газово колко е нормалната цена
- dangerous
- младши ентусиаст
-
anton mutafchiev написа:сам незнам дали ще успееш ама в комплекта трябва да има бутилка, медна тръба,клапани,филтър,изпарител,маркучи от изпаритела до плочката която се слага ,плочка,предпазна клапа която стои до тази плочка при гърмеж тя ти предпазва дебитомера ,едно реленце и копчето. като цяло е това ама ти препоръчвам монтажа в сервиз за да нямаш проблеми
тука забравихме зарядното и тръбичката от зарядното до шишето

Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
8 мнения
• Страница 1 от 1