Въпрос за габарити
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
fedoracore написа:metodi80 написа:simko написа:Проблема локализиран![]()
1 изгоряла крушка на габарита в задно ляво
2 траф4ето на ангелчетата също в предно дясно
И то едновременно
Значи познах ....
то добре че си ти да отговаряш
евала на колегата metodi80
Е па , те ....както се казва , като можеме що да не помагаме ...

Re: Въпрос за габарити
колеги аз искама да попитам моито е 39 задния ляв габарит свети по слабо от десния и не мога да разбера от какво е не е крушка то е с новите стопове 2003г. благодаря предварително
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
колега преди светеше добре и първо пресветв0аше и после спря да пресветва и си светислабо сега аи то не са крушки незнам какво са нешто като диоди ли са нямам представа
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
ето колега виж десния как свети по силно а левият по слабо на снимката не е много ясно но като го гледаш на живо има разлика
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Стоповете не ми работят,крушките са здрави,какъв може да е проблема?
колеги днес ми напарви впечатление че като запалих колата и левия габарит ми светеше по слабо и бях зад колата и изведнъж светна нормално и колата смени оборотите и плафона на багажника мигна наи верояно на всякаде но аз видях плафона заштото бях в багажника.Някои идеи?
мерси колеги за изчерпателните отговори които ми дадохте много съм благодарен няма що
здравеите колеги гледах из всички теми но не можах да открия ништо така моят проблем е следния значи аз съм оригинално с релтановите стопове но се появи проблем с левия стоп свети по слабо от другия и от време на време си светва нормално все едно няма маса някаде оглеждах но не можах да открия нищо мерих напрежението 12вота си идва като на другия стоп всичко си изглежда нормално по инсталацията пробвах да му подам дирекно от акомолатора пак така свети слабо като подам на другия си свети нормално и стигам до извода че проблема е в самия стоп а не в инсталацията този стоп разглобява ли се и как
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Колега ти 1 година неможа да го решиш тоя проблем, пробвали да смениш крушките ама и на двата стопа. На моята е36-ца единия стоп също светеше по силно. Оказа се че светлината за мъгла на единия стоп свети постоянно, а тя е на една и съща крушка с габарита, с две светлини е самата крушка . Аз си реших проблема като махнах крушките , напръсках с контактен спрей местата където контактуват крушките . Аз лично смених всички крушки въпреки че моите видимо бяха добре само леко почернели .
Доколкото разбрах колата ти е е39 защо непробващ там.
Доколкото разбрах колата ти е е39 защо непробващ там.
Lurking in the shadows
- М.Тодоров
- Потребител
-
- Кара: e36 320i ///M
- Мечтае да кара: BMW e60 ///M5
И при мене има същия проблем.Заден ляв стоп външната крушка на габарита свети по-силно от вътрешната.А десния стоп си свети нормално.А гледам отскоро и ангелските очи,като работи колата светят нормално,загаси ли се колата и като се минат 10-15мин 2 ринга започват да светят по-слабо.Какъв може да е проблема.Е36 купе. 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2