Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
А откъде купувате тези 1кг разфасовки на рибата тон, че нещо немога да намеря?

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
acho.rs написа:Maverick_VS написа:В 250гр. готвен ориз викаш има 200гр. въглехидрати ли?! Има едни таблици със съдържанието на храните (няма да пускам сайта да не излезе реклама), та според тях в тия 250гр ориз имаш около 70гр въглехидрат
Ма си се объркал
Суровия ориз е 75-80% въглехидрат и завиждам на колегата че успява да си го сготви само с 1:1,5 вода , аз с по-малко от 1:3 не го ям
А ако разчитате на мама/баба/магазина си е 1:4 .
Колега всичко е до проба

Иначе до колегата Маверик наистина си в сериозна грешка- погледни отзад някой пакет ориз- на всички пише 75-80/100 въглехидрат. И слава богк че е така че ако в 250 имаше 100гр въглехидрат трябваше да ни се дръпнат очите за 1 месец- то това са по 3 кила само ориз на ден

Последна промяна Macros на 19 Мар 2011, 14:12, променена общо 1 път
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Ориз / вода винаги се прави в съотношение 1:3, също така оризът много обича мазнина.
Аз купувам 4,80 пил пържола от бут без кожа, пил дроб 1,70/кг, свински врат чист 6лв/кг, котлет 3,80/кг, бекон/гърди/филе пушен 6лв/кг
кайма ПОПОВ смес 80св/20 тел, 5,90 кг, извара 1,60кг, кашкавал 7,70 и 8,80 кг, сирене от 2,75 до 5 разлика голяма не виждам, яйца 14ст/ L, масло 5,10 кг..за бутчетата и бялото месо на пилето тря потърся във фактурите кви бяха цените, щото ям предимно от бут без кожа.
@Ачка, може да ми разгледаш папката с манджите във fb

Аз купувам 4,80 пил пържола от бут без кожа, пил дроб 1,70/кг, свински врат чист 6лв/кг, котлет 3,80/кг, бекон/гърди/филе пушен 6лв/кг

@Ачка, може да ми разгледаш папката с манджите във fb

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
I.Voykov написа:А откъде купувате тези 1кг разфасовки на рибата тон, че нещо немога да намеря?
Кауфланд,коБИЛА и тн

blacksapphire
- ти ма приби

Поздравления за манджите

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колеги аз си правя един експеримент с тренировката, който се каня от доста време. Реших да спра всички добавки който взимам като тренирам, принципно досега взимах протеин, течни аминокиселини и креатин, като креатина го спрях още преди 3 месеца!
След спирането на добавките, установих че не мога да се възтановявам както преди за два дни, имам предвид че като правя гърди в понеделник, съм в кондиция най-рано в четвъртък/петък за гръб, но като сила и издържливост съм си както с добавките преди си правех на лежанката със 100кг 7-8 повторения и сега си правя пак толкова, просто от тези добавки освен да се тровим май друг смисъл няма, сега правя 2 тренировки в понеделник и петък, през другото време 1-2 дни бягане по няколко км!
Мисля въобще да мина в тима на отричащите добавките май, както казваше един приятел или взимаш или не, добавките са за настинали!
След спирането на добавките, установих че не мога да се възтановявам както преди за два дни, имам предвид че като правя гърди в понеделник, съм в кондиция най-рано в четвъртък/петък за гръб, но като сила и издържливост съм си както с добавките преди си правех на лежанката със 100кг 7-8 повторения и сега си правя пак толкова, просто от тези добавки освен да се тровим май друг смисъл няма, сега правя 2 тренировки в понеделник и петък, през другото време 1-2 дни бягане по няколко км!
Мисля въобще да мина в тима на отричащите добавките май, както казваше един приятел или взимаш или не, добавките са за настинали!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
колеги да вземем да се съберем повече хора и сапфира да осигури един бус месце на добри цени и с хубаво качесто ?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
latrel написа:колеги да вземем да се съберем повече хора и сапфира да осигури един бус месце на добри цени и с хубаво качесто ?
Ама да вземе и да го сготви , че гледам му се отдава

също така оризът много обича мазнина
- обича , ако му сложа

Nukem
- аз преди пиех протеин само вечер , преди лягане защото иначе ми убиваше апетита . По-хубаво след тренировка глутамин(и/или БЦАА) и мляко с белтъци , тъкмо ще имаш апетит и за вечеря

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Macros написа:Иначе до колегата Маверик наистина си в сериозна грешка- погледни отзад някой пакет ориз- на всички пише 75-80/100 въглехидрат. И слава богк че е така че ако в 250 имаше 100гр въглехидрат трябваше да ни се дръпнат очите за 1 месец- то това са по 3 кила само ориз на денА и аз говоря за 250 гр суров - 1 чаена чаша. След това със сигурност тежи повече защото е попил вода все пак..
Е да, съгласен съм, 75-80/100 въглехидрат в суров ориз

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
acho.rs написа:Бърз метаболизъм - до болка познато. Има два начина да го преодолееш - или чакаш с годините да се забави (след 23-24та при повечето хора се забавя) или позлваш магии , които не трябва да се обсъждат в тази тема .
Има и диети или по-скоро специални хранителни режими, които могат да ти забавят метаболизма.
А и с "магиите"(

E34, E38
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
justboy написа:acho.rs написа:Бърз метаболизъм - до болка познато. Има два начина да го преодолееш - или чакаш с годините да се забави (след 23-24та при повечето хора се забавя) или позлваш магии , които не трябва да се обсъждат в тази тема .
Има и диети или по-скоро специални хранителни режими, които могат да ти забавят метаболизма.
А и с "магиите"() съм чувал, че не е много лесно да се постигне
За първото си прав , макар че е трудно да плуваш срещу течението . За 2рото не си

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Кажете си мнението за аминокиселини OPTIMUM NUTRITION AMINO ACIDS 2222
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Какво ще правиш с тях?
Какво очакваш от тях?
Какво очакваш от тях?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Ми не очаквам чудеса, просто хранителна добавка.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
В смисъл какви са ти тренировъчните цели,
тренировъчния режим и т.н.
Аз лично такива аминокиселини не пия - ако целта ти е леко да подобриш възстановяването взимай бцаа и пий по 20грама на ден.
тренировъчния режим и т.н.
Аз лично такива аминокиселини не пия - ако целта ти е леко да подобриш възстановяването взимай бцаа и пий по 20грама на ден.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
R_Lakov написа:Кажете си мнението за аминокиселини OPTIMUM NUTRITION AMINO ACIDS 2222
Като съдържание в 1 табл има доста по-добри, но примерно softgels-а са им доста добри както и на капсулите, по-бързо се усвояват от организма и са добри, но ако е на табл има на др. фирми с повече съдържание в 1 табл.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!