Trabant възкръсна!!!
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Trabant възкръсна!!!
Това не е майтап! Източно европейския брат на БМВ Изета отново ще се пуска в производство!
Трабант ще се произвeжда в ЮАР и ще има ориентировъчна цена 3000 долара. Това ще е най-евтината кола в региона. Колата ще носи името AfriCar и естествено ще има малко промени по окачването и опаковъчния материал :-)
Трабант ще се произвeжда в ЮАР и ще има ориентировъчна цена 3000 долара. Това ще е най-евтината кола в региона. Колата ще носи името AfriCar и естествено ще има малко промени по окачването и опаковъчния материал :-)
- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Re: Trabant възкръсна!!!
Alpina написа:Това не е майтап! Източно европейския брат на БМВ Изета отново ще се пуска в производство!
това не е брат на Изета, а на ДКВ-мотора е от някакво ДКВ от преди войната......е малко са го по оправили:)Иначе аз Траби си го харесвам....дори имах възможността да подкарам 1 4-тактов......бургия е:)
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
И аз без майтап,много уважавам всичко произведено от IFA ,много качествени неща правят:
Simson
MZ(най-ме радва ETZ 251)
Trabant
Wartburg
Multicar :mha:
Simson
MZ(най-ме радва ETZ 251)
Trabant
Wartburg
Multicar :mha:
- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: A6 3.0 TDI
- Детайли за колата: Avant
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
мали как се радвате че траби възкръсва аз се чудя как да ги забранят с варбурзите по бързо а те как се чудятче траби била велика машина ,може ама и наи замърсителната

LuBo1 написа:мали как се радвате че траби възкръсва аз се чудя как да ги забранят с варбурзите по бързо а те как се чудят че траби била велика машина ,може ама и наи замърсителната
НЕ Е ТАКА! Германците казваха за трабант и вартбург "Трябва да има пушек и то съвсем малко когато двигателя е студен,щом загрее нищо не трябва да излиза отзад.А ако двигателя пуши дори загрял,значи има някъде проблем - некачествен бензин или масло,повече масло от необходимото,лоша центровка на запалването,неправилно регулиран карбуратор и т.н." та значи такива паласпури като нас българите никаде няма,затова трабитата и варгите пушат.
Ако всичко им е наред дале4 няма да са най замърсителните машини.бтв...аз не знам откъде го имаш това впечатление- от пушека ли?Ами при траби и варги са му много въглеводородите-видимото замърсяване и тва им ебава майката,докато въглеродния окис който е наистина МНОГО ВРЕДЕН,дори смъртоносен се отделя 3 пъти по малко отколкото при една лада.Така че сега пак си помисли дали са най замърсителните коли.
BMW RuLzZz !!!
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2