Цена на горивата
Модератор: Общи модератори
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Re: Цена на горивата
Alpina_fanatic написа:
Валентин Златев
Роден:Правец 1965 г.
Семейно положение:женен за 20 години по младата от него бивша мис Пловдив Люба Стефанов![]()
Предполагаемо състояниe:95 000 000 лв

....и тогава...

Пффф тея как се измъкнаха пак по БТВ-дизела от тук от там макс 25 стинки надолу,а бензина-6-7ст.
И пак не изясниха въпроса с печалбата на лукойл.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти май си гледал... докато си спял... намаляването с до 27ст нямаше нищо общо с горивото...
Иначе... ако още малко поспамите, ще заключа темата.
Иначе... ако още малко поспамите, ще заключа темата.
- Alpina_fanatic
-
-
БОЙКО БОРИСОВ НАРУШИ ЗАПОВЕД, ЗА ДА ОЖЕНИ ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ
20-годишна миска каза "да" в рокля за 150 000 евро със 700 кристала Сваровски
Шефът на "Лукойл България" Валентин Златев се ожени като арабски шейх. Час преди началото на тържеството паркингът пред Националния исторически музей се напълни с автомобили.
Младоженците пристигнаха 30 минути преди определения за ритуала час вместо в очаквания бял в черен автомобил. Екип от полицаи от НСО и охраната на "Лукойл България" спираха за проверка всяко возило. Достъпът на журналисти и фотографи беше абсолютно забранен, а гостите бяха проверявани по списък, видя “ШОУ”. Причината-сватбата била частно парти, а не събитие от обществено значение.
Руският милиардер Вагит Алекперов - босът на нефтената компания “Лукойл”, бе сочен като най-хайлайф персоната на светското събитие. Със своите 12.4 милиарда долара 56-годишният петролен магнат е 48-ми в милиардерската класация на списание "Форбс". Валентин Златев обаче не успя да се свърже в роднинство с най-големия си шеф. Изненада за гостите бе, че кум на сватбата бе не Вагит Алекперов, а собственикът на руската компания “Вим-Бил-Дан” Гавриил Юшваев. Руският милиардер е под номер 77 в световната класация на богаташите с капитал 700 милиона евро.
На 28 април, точно в 13 часа, в резиденция "Бояна" кметът Бойко Борисов венча най-желания ерген у нас за 20 години по-младата от него Люба Стефанова. Заради ВИП-сватбата генералът наруши собствената си заповед да не се изнася печата от Ритуалната зала и лично ожени един от най-близките си приятели. Огромна шатра бе разпъната под открито небе в двора на резиденцията. За наемането й Валентин Златев е платил 21 000 лева, провери “ШОУ”. 150 000 евро му струва булченският тоалет, поръчан в Париж и обсипан със 700 кристала "Сваровски", а сватбения му подарък за Люба е яхта "Ферети" за 3 милиона лева.
Пет софийски фирми бяха ангажирани с кетъринга на празненството, а за гостите с по-екзотичен вкус, бе приготвено суши от майстор-азиатец.
42-годишният бизнесмен Валентин Златев доскоро бе мишена за много известни хубавици. Слухове го свързваха с манекенката от "Джей моделс" Стела Стойкова. Той обаче предпочете да чуе "Менделсон" именно с 20-годишната Люба Стефанова. В основата на романса между тях са бившият футболист на ЦСКА, сега строителен предприемач, Георги Илиев-Майкъла и съпругата му Бети. Те бяха резервните кумове на младоженците в случай, че поканеният за кум руски олигарх е възпрепятстван да пристигне у нас.
Ивайла ИВАНОВА

- Mollov
- Мародератор
-
Следващото ти offtopic мнение в КОЯТО И ДА Е ТЕМА ще доведе до 1 седмица липса на форум.... за теб
http://www.btv.bg/news/ikonomika-biznes ... tinki.html
За мене това си е баш "евентуална възможностнякога си" за сваляне на цената с до 27 стотинки.Опитват се да се справят с транспортните фирми,и да позамажат положението.
п.п.Ако смяташ мнението ми за спам ще го махна за да не затриваме темата.
За мене това си е баш "евентуална възможностнякога си" за сваляне на цената с до 27 стотинки.Опитват се да се справят с транспортните фирми,и да позамажат положението.
п.п.Ако смяташ мнението ми за спам ще го махна за да не затриваме темата.

- Mollov
- Мародератор
-
Съвсем не е спам...
Иначе аз съм навит да разкарат тоя биодизел от горивата... оскъпява с 20ст... и не съм сигурен ква точно полза има от него...
Иначе аз съм навит да разкарат тоя биодизел от горивата... оскъпява с 20ст... и не съм сигурен ква точно полза има от него...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Нали казаха,че понижавал качествата на самия дизел.
Отделно докато се произведе този биодизел атмосферата се замърсява повече от техниката,която събира посевите и т.н. и май наистина на този етап ползата от него е НИЩОЖНА.
Отделно докато се произведе този биодизел атмосферата се замърсява повече от техниката,която събира посевите и т.н. и май наистина на този етап ползата от него е НИЩОЖНА.

8.32
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Е сега по новините казаха,че превозвачите искали да си вкарват гориваот вънка-Словения примерно.Обаче не можела разбираш ли,защото трябвало да се регистрираш като производител на горива,някви складове,и кви ли не щуротии...всичко в угода на Лукойл,да си останат единствени на пазара,или поне най-големите,които да диктуват!
Щото ако всеки търговец може да внася гориво,така както внася и краставици,кво ще стане с Лукчето,А!?
Щото ако всеки търговец може да внася гориво,така както внася и краставици,кво ще стане с Лукчето,А!?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
pkaramitev написа:Е сега по новините казаха,че превозвачите искали да си вкарват гориваот вънка-Словения примерно.Обаче не можела разбираш ли,защото трябвало да се регистрираш като производител на горива,някви складове,и кви ли не щуротии...всичко в угода на Лукойл,да си останат единствени на пазара,или поне най-големите,които да диктуват!
Колега, не е точно така, щото като купуваш от ЕС, не плащаш ДДС и акциза на държавата от която купуваш, ми го правиш тук, и то това е за големи количества, тогава тряя да направиш митнически склад / некъв закон на митниците/....
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
pkaramitev написа:Е сега по новините казаха,че превозвачите искали да си вкарват гориваот вънка-Словения примерно.Обаче не можела разбираш ли,защото трябвало да се регистрираш като производител на горива,някви складове,и кви ли не щуротии...всичко в угода на Лукойл,да си останат единствени на пазара,или поне най-големите,които да диктуват!
Ами сега ще се види колко големи дружки са ББ и г-н Златев. Много голяма червена точка ще му дойде ако не направи нищо по въпроса.
Кристално ясно е какво е положението с монопола и как Лукойл прави 2-но повече пари от литър гориво в сравнение примерно с рафинерния в някоя циливизована страна от ЕС.
Протеста в неделя беше първия от големите шамари за кабинета му, следва втория .. мен са ме изгубили на 99% като избирател, на аудотирята около мен също, трябва много навременни действия. ПР акциите му вече са смешни, днес са оправдали Маргините ... не че ме вълнува де.
Г-н Трайчо Трайков каза доста вярни неща тази вечер .. сега остава след казването да има поне малко действие, а не само. Я ПРАЙМ МАГИСТРАЛИ, КЕФЕТЕ СЕ.
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
а газта какво ще става с нея
никой не казва нищо има ли шанс да падне или ще скача ? 1.30 е доста високо ..

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
player123 написа:а газта какво ще става с неяникой не казва нищо има ли шанс да падне или ще скача ? 1.30 е доста високо ..
Газта може да падне уникално много. За разлика от дизела където акциза е с 15 евро по малко от заложение минимум от ЕС, и бензина дето е с нива минимални за акциза в ЕС, то акциза на газта е с 50% по висок от минималния определен от ЕС, само и само наще да лапат повече. Ако решат газта може да стане 80-90 стотинки пре спокойно.
Ясно е дали има воля това да стане ...
Източник:
http://money.bg/news/id_975474879
Последна промяна masimo на 16 Мар 2011, 23:39, променена общо 1 път
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
player123 написа:а газта какво ще става с неяникой не казва нищо има ли шанс да падне или ще скача ? 1.30 е доста високо ..
Ей там в другата тема за горивата казват

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring

Газа, колега, газта няма...та поради коя причина е доста висока . Е кажи си твоето мнение, поради коя причина е доста висока