За е34 540i
Модератор: Технически модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Maratilov e34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525i
За е34 540i
Колеги от доста време сам се навил за е34 540и и искам малко инфо за този модел от тези които са повечко запознати сас модела.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: За е34 540i
Проблемен автомат, други изявени проблеми няма кой знае колко, освен стандартните за модела 

има доста изписано,потърси в търсачката.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &hilit=540
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
///vlado написа:има доста изписано,потърси в търсачката.
и 90% са глупости от карачи на 520ки.....
харесаха ми мненията на колегата 65536_kb_sec_

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Аз съм поредният, който дава мнение, а е с двайска...
Конкретно по темата, колега. Качвал съм се на такъв автомобил. Пожелавам ти да случиш на добър екземплаяр, с който ще ти предстоят много, много приятни емоции. Но определено трябва да си сигурен в едно, въпреки, че щом си се хвърлил на такъв автомобил, едва ли разходът на гориво е проблема ти. Истината е, че автомобила, на който аз се качвах вдигаше адреналина доволно, без да се улива шофьора
. Не съм притежавал такава кола, за да споделя за поддръжката. Разхода на бензин беше между 15 литра и 20 литра на 100 км. Естествено, колата се настъпваше... но си гори. Не знам как други колеги им свалят тотално разхода на колите си. Реално тази кола гореше толкова. Вървеше много яко, а кутията беше автомат. От мене толкова.
Но искрено- НЕ вярвам, че гори 10 или 11. Според мен може, но на 50 км....
Поздрави, колега. Радвай се на колата, както заслужава!!
Конкретно по темата, колега. Качвал съм се на такъв автомобил. Пожелавам ти да случиш на добър екземплаяр, с който ще ти предстоят много, много приятни емоции. Но определено трябва да си сигурен в едно, въпреки, че щом си се хвърлил на такъв автомобил, едва ли разходът на гориво е проблема ти. Истината е, че автомобила, на който аз се качвах вдигаше адреналина доволно, без да се улива шофьора

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Maratilov e34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525i
То не може да се очаква кола 94...95г да е перфекна и да несе чупи просто ме интересуват ето такива проблеми примерно както каза колегата по горе за автомата просто сияка една кола си има слабости.И колкото повече знаеш за тях по добе е в избора примерно ште тьрса рьчка а не автомат ако реша да купувам такава кола.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел
- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Тази излежда добре ,обаче незнам на мен ли ми се струва или има ръждица на някой места .
и нещо продавача се е объркал с тоя М поуееер
.
Тази излежда добре ,обаче незнам на мен ли ми се струва или има ръждица на някой места .
и нещо продавача се е объркал с тоя М поуееер

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
То в България има повече М-ки от колкото BMW са произвели някога

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а видяхте ли как се стича ръжда 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
pepitoooooooooo написа:Аз съм поредният, който дава мнение, а е с двайска...
Конкретно по темата, колега. Качвал съм се на такъв автомобил. Пожелавам ти да случиш на добър екземплаяр, с който ще ти предстоят много, много приятни емоции. Но определено трябва да си сигурен в едно, въпреки, че щом си се хвърлил на такъв автомобил, едва ли разходът на гориво е проблема ти. Истината е, че автомобила, на който аз се качвах вдигаше адреналина доволно, без да се улива шофьора. Не съм притежавал такава кола, за да споделя за поддръжката. Разхода на бензин беше между 15 литра и 20 литра на 100 км. Естествено, колата се настъпваше... но си гори. Не знам как други колеги им свалят тотално разхода на колите си. Реално тази кола гореше толкова. Вървеше много яко, а кутията беше автомат. От мене толкова.
а на дълго 8-8.5л. на 100км с климатик

15-20л разход да,но с 4ма сумисти и с 260км/ч

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Bъ3eLa_csl написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11285431709659720&f1=details
и нещо продавача се е объркал с тоя М поуееер.
...от германия директно от БМВ. Само за ценители и колeкционери.

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:Проблемен автомат, други изявени проблеми няма кой знае колко, освен стандартните за модела

аз съм с ръчка-съединителчето си отива по-често,но пак си зависи и как го третираш

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
Явор написа:а видяхте ли как се стича ръжда
Да и то точно където каза колегата вратата и от капачката на резервоара, наистина жалко за колата.
Манчев73 написа:pepitoooooooooo написа:Аз съм поредният, който дава мнение, а е с двайска...
Конкретно по темата, колега. Качвал съм се на такъв автомобил. Пожелавам ти да случиш на добър екземплаяр, с който ще ти предстоят много, много приятни емоции. Но определено трябва да си сигурен в едно, въпреки, че щом си се хвърлил на такъв автомобил, едва ли разходът на гориво е проблема ти. Истината е, че автомобила, на който аз се качвах вдигаше адреналина доволно, без да се улива шофьора. Не съм притежавал такава кола, за да споделя за поддръжката. Разхода на бензин беше между 15 литра и 20 литра на 100 км. Естествено, колата се настъпваше... но си гори. Не знам как други колеги им свалят тотално разхода на колите си. Реално тази кола гореше толкова. Вървеше много яко, а кутията беше автомат. От мене толкова.
а на дълго 8-8.5л. на 100км с климатик![]()
15-20л разход да,но с 4ма сумисти и с 260км/ч
Разхода градско си е 15-20 без значение дали вътре има 1 човек или 5-ма...
Това е голям мотор на сравнително тежко купе и просто си харчи.
Автомата ако работи добре ако се счупи маса пари за ремонт, втора употреба пак си е до време.
Другото са стандартни проблеми свързани с годините които не би трябвало да ги коментираме.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
pepitoooooooooo:
Колеги, не му е мястото да пиша тук, защото карам 520-ка, но колата си я пипам аз, двигателя работи смея да кажа доста добре, ревизиран изцяло, с доста положен от мен труд, закачана на "жици", няма грешки... Но.... под 15л/100км разход на бензин.....
Колега и дедо ми си пипа по цел ден к*ра,ама от това не му става по-твърд....
мисълта ми е,че щом твоята 20ка гори 15л,скачай в 40ка и мое и за кафе да спестиш...
да е мощно,да фарчи,да не гори поиче от 3 на 100,да не му се сменят консумативи,да е турбо-мурбо чипосано и да се кара без данък и застраховка,ей богу за таквоз животно бих разменил жената
Колеги, не му е мястото да пиша тук, защото карам 520-ка, но колата си я пипам аз, двигателя работи смея да кажа доста добре, ревизиран изцяло, с доста положен от мен труд, закачана на "жици", няма грешки... Но.... под 15л/100км разход на бензин.....
Колега и дедо ми си пипа по цел ден к*ра,ама от това не му става по-твърд....

мисълта ми е,че щом твоята 20ка гори 15л,скачай в 40ка и мое и за кафе да спестиш...
да е мощно,да фарчи,да не гори поиче от 3 на 100,да не му се сменят консумативи,да е турбо-мурбо чипосано и да се кара без данък и застраховка,ей богу за таквоз животно бих разменил жената

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3