Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
- T0nk00
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с колкото пари изкара
- Мечтае да кара: BMW S1000RR
- Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)
Re: Протест против високите цени
http://www.webcafe.bg/id_1531051554_Fac ... mokratsiya
Една доста добра статия по въпроса.
Според мен протеста трябва да е пред рафинерията и пред държавните институции, но в делничен ден, когато "господата" са вътре. Разполагането на протестиращите по различни артерии ще даде възможност за по-лесно прекратяване на протеста от страна на властимащите, поради по-малкият им брой. Лично мое мнение.
На 27 март всички заедно.
Една доста добра статия по въпроса.
Според мен протеста трябва да е пред рафинерията и пред държавните институции, но в делничен ден, когато "господата" са вътре. Разполагането на протестиращите по различни артерии ще даде възможност за по-лесно прекратяване на протеста от страна на властимащите, поради по-малкият им брой. Лично мое мнение.
На 27 март всички заедно.
Сега гледам клипа на сайта за протестта и виждам че акциза в Румъния е 330 евро.....ебати идиотията...
Искам да попитам организаторите защо няма да има протест на 20-и?
Искам да попитам организаторите защо няма да има протест на 20-и?
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/03/1 ... ada.113549
Предполагам беше дадено време за да се напрви нещо по въпроса. Но и на 20 и 27 и когато и да е, аз ще съм там. Надявам се и Вие.
Предполагам беше дадено време за да се напрви нещо по въпроса. Но и на 20 и 27 и когато и да е, аз ще съм там. Надявам се и Вие.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
ВСИЧКИ РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ, ЧЕ ВТОРИЯТ ПРОТЕСТ Е НА 27.03.11
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
HackeD написа:ВСИЧКИ РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ, ЧЕ ВТОРИЯТ ПРОТЕСТ Е НА 27.03.11
мойте стикери вече са на колата

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
HackeD написа:ВСИЧКИ РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ, ЧЕ ВТОРИЯТ ПРОТЕСТ Е НА 27.03.11
+1

От цървул, бална пантофка НЕ става!
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
аз съм вече и за оставка на кабинета с боико щото се виде не им пука и безработица .нямат икономическа социялна и антикризисна програма или поне са неспособни вече 2години да направят нещо .да си ходят.но ние да изберем кои ще са следващи.
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
zaharin3 написа:аз съм вече и за оставка на кабинета с боико щото се виде не им пука и безработица .нямат икономическа социялна и антикризисна програма или поне са неспособни вече 2години да направят нещо .да си ходят.но ние да изберем кои ще са следващи.
Така е, много са боси. Здравната система е направо смешна, направления няма от година направо. Всеки път си плащам като поп, а 30% от заплатата ми отива нейде си. Поне нещо от нещо да се случва, не много. Вече горивата преливат чашата и ако продължават да изкарват всички други виновни, а не поемат поне частица вина за случващото се в България от тяхното управление, май ще е по добре да си ходят. От големите им ПР операции с имена на морски животни, полза нямам. Ама 2,60 за нафта, 14лв килограм кашкавал ме ръчкат. Най лошото е че алтрернатива май няма ... Това да го кажеш на 23год където тепърва трябва да просперираш и да създаваш дом и семейство е плашещо.
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Гледайте новините довечера 15.03. Току що дадоха репортаж,че депутатите си отпуснали повече пари за бензин и то за личните автомобили !!!!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
blackrider написа:Гледайте новините довечера 15.03. Току що дадоха репортаж,че депутатите си отпуснали повече пари за бензин и то за личните автомобили !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ми нормално,ти забелязал ли си че цените на горивата са скочили

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
А забелязахте ли как от бензиностанциите ни го начукаха заради протеста? Нафтата и бензина не са мръднали от петък и поне още няколко дни ще е така, защото шефовете не искат да покажат, че ще се огънат под обществения натиск.
И така практически заради протеста цените няма да падат поне до неделя. Ако нямаше такива протести може би в момента нафтата щеше да е 2,49 просто в България всичко си има обратен ефект. И не бих с учудил на 28-ми нафтата да е 2,60 само заради това.
Самата идея на протеста е лоша. На първия всички сипваха за по левче и накрая на деня се оказа, че бензиностанциите са на печалба от протеста. Примерно Плевенския Лукойл в неделен ден прави дневен оборот от около 6000 лв, а в деня на протеста оборота им е бил над 7200. И реално те са спечелили от нашия протест.
А на втория протест ще се блокират пътища, но пука му на шефа на някоя бензиностанция за това.
Един съсед държи верига от малки бензиностанции и в неделята само ми се подсмихна и отпраши с C55 AMG-то.
Та май накрая ще се окаже че само губим от нашите протести, дано не е така!
Едва ли на някой шеф на бензиностанция му пука за протеста
И така практически заради протеста цените няма да падат поне до неделя. Ако нямаше такива протести може би в момента нафтата щеше да е 2,49 просто в България всичко си има обратен ефект. И не бих с учудил на 28-ми нафтата да е 2,60 само заради това.
Самата идея на протеста е лоша. На първия всички сипваха за по левче и накрая на деня се оказа, че бензиностанциите са на печалба от протеста. Примерно Плевенския Лукойл в неделен ден прави дневен оборот от около 6000 лв, а в деня на протеста оборота им е бил над 7200. И реално те са спечелили от нашия протест.
А на втория протест ще се блокират пътища, но пука му на шефа на някоя бензиностанция за това.
Един съсед държи верига от малки бензиностанции и в неделята само ми се подсмихна и отпраши с C55 AMG-то.
Та май накрая ще се окаже че само губим от нашите протести, дано не е така!
Едва ли на някой шеф на бензиностанция му пука за протеста

Nope ... it's Chuck Testa !!!
Дааа. Вижте хората как си решат проблема с поскъпването на горивата . http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=817128
Абе мамка им и прасета бе , имам чувството че нарочно го правят - да дразнят.
А от тея тикви пък чакаме контрол -регулиране на цени и т.н http://www.standartnews.com/news/detail ... 0%92%D0%A0
А дали им пука изобщо кое колко струва? Никой няма да ни помогне ,ако не си помогнем сами.
Всъщност бензина НЕ Е скъп , заплатите са ни ниски. Май ще трябва да се преосмислят исканията на следващият протест.
Представяте ли си в Германия да има стачка , и за излезе Ангела Меркел пред ТВ и да каже като пожарникаря : Мии правим всичко възможно , ама Брюксел трябва да разреши.
Абе мамка им и прасета бе , имам чувството че нарочно го правят - да дразнят.
А от тея тикви пък чакаме контрол -регулиране на цени и т.н http://www.standartnews.com/news/detail ... 0%92%D0%A0
А дали им пука изобщо кое колко струва? Никой няма да ни помогне ,ако не си помогнем сами.
Всъщност бензина НЕ Е скъп , заплатите са ни ниски. Май ще трябва да се преосмислят исканията на следващият протест.
Представяте ли си в Германия да има стачка , и за излезе Ангела Меркел пред ТВ и да каже като пожарникаря : Мии правим всичко възможно , ама Брюксел трябва да разреши.

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Колеги, има ли някой стикера на който човечето държи пистолета за бензина до главата си на
на Coreldraw или някакъв друг векторен формат, за да си направя стикери за капачката на резервоара.
на Coreldraw или някакъв друг векторен формат, за да си направя стикери за капачката на резервоара.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!