Помощ за разглобяване на ZKW фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Помощ за разглобяване на ZKW фарове
И ти ли беше със ZKW ??
Чудя се дали да отварям - аз съм с AL.
Чудя се дали да отварям - аз съм с AL.
според мен нямаш основание, сигурен съм, че и Мартин е със ZKW
все пак на моите си личеше, че светят слабо
между другото ако нямаш спукване ремонта ще струва по 15лв на рефлектор, но и на моят се вижда лека пукнатина, което щяло да "оскъпи". Най-лошото е че стоиш без кола ... 5 работни дни им е срока
между другото ако нямаш спукване ремонта ще струва по 15лв на рефлектор, но и на моят се вижда лека пукнатина, което щяло да "оскъпи". Най-лошото е че стоиш без кола ... 5 работни дни им е срока
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Започвам да си внушавам, че има сянка на "петното" на пътя на десния фар
5дни не са никак малко...лоша работа

5дни не са никак малко...лоша работа

сянка - добро внушение
те започват да светят общо по-слабо, без петна и сенки, но по-силно е осветяването по краищата, а в средата и ниско пред теб е много слабо, като пуснеш халогените разликата е очевидна

те започват да светят общо по-слабо, без петна и сенки, но по-силно е осветяването по краищата, а в средата и ниско пред теб е много слабо, като пуснеш халогените разликата е очевидна
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Благодаря Слави
Няма да отварям.
Хващам ви с Марто на националната сбирка пускам ви късите и ще сте арбитри...ей така - за всеки случай.

Няма да отварям.
Хващам ви с Марто на националната сбирка пускам ви късите и ще сте арбитри...ей така - за всеки случай.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
© написа:според мен нямаш основание, сигурен съм, че и Мартин е със ZKW
ZKW са моите но Ванка,повярвай ми на 100% ще останеш доволен от работата им и как светят после фаровете
най-сетне пристигнаха. Много съм доволен, добре опаковани с ръкавици, няма и следа от предишните рефлектори.
Единственото кофти нещо е чакането - пратих ги в понеделник, но еконт не им разнася пратките всеки ден, съответно пристигнали в сряда и чак вторник т.е. след една седмица при мен.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Нека бъде светлина
Дадоха ли ти гаранция за покритието, против температурни разлики и атмосферно влияние?

Дадоха ли ти гаранция за покритието, против температурни разлики и атмосферно влияние?
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
На мен ми казаха, че няма гаранция.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
правилно, няма гаранция, но пък ремонта струва само 40лв.
Написали са една бележка да няма влага във фара, но моите никога не са имали и пак си изгоряха. Явно беше проблем точно на този модел фарове. Сега ще видим колко ще изкарат с тяхното покритие
Написали са една бележка да няма влага във фара, но моите никога не са имали и пак си изгоряха. Явно беше проблем точно на този модел фарове. Сега ще видим колко ще изкарат с тяхното покритие
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
© написа:правилно, няма гаранция, но пък ремонта струва само 40лв.
вече няколко месеца и съм много доволен

П.П.Слави дори недей си и помисля да ги пипаш освен с ръкавиците,много в важно иначе ще се прецака покритието

с ръкавиците работих, но като, че ли десният нещо ми трепери повече от нормално
най-вероятно не съм стегнал нещо по лупата и сега пак ще трябва да отварям
най-вероятно не съм стегнал нещо по лупата и сега пак ще трябва да отварям
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....треперенето според мен е от клапата на биксенона. виж я нея...
а как седи въпроса с толкованагорели рефлектори, че чак пробити? - оправят ли ги в Стрелча?
а как седи въпроса с толкованагорели рефлектори, че чак пробити? - оправят ли ги в Стрелча?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
Няма да е проблем да ги оправят. Залепят китосват и боядисват. А моето трептене изчезна след затягането на един от винтовете на рефлектора - стана лесно без разглобяване, през капачката на ксеноновата крушка. Предстоят тестове довечера
какво стана с лупите FX-R? Има ли някакви отзиви от тях? На мен ми е любопитно, дори по едно време доста търсих из чуждите форуми
alexsch написа:....треперенето според мен е от клапата на биксенона. виж я нея...
какво стана с лупите FX-R? Има ли някакви отзиви от тях? На мен ми е любопитно, дори по едно време доста търсих из чуждите форуми
© написа:какво стана с лупите FX-R? Има ли някакви отзиви от тях? На мен ми е любопитно, дори по едно време доста търсих из чуждите форуми
FX-R лупите правят ден през нощта! Много съм доволен, наистина!
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3