какви пружини да търся?
Модератор: Технически модератори
			17 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

Impasse написа:Значи,най-добре нови пружиниСтават и от опел,ако искаш,но навивките са по тънки.Другия вариант е от омега
За смяната,нема да се шашкаш,разкача се само долният болт на амортисъора и някаква скобичка или с щанга става.Работа за 15минути е точно.Нищо не се сваля друго
Това е

П.П.Няма никаква опасност да те убие пружината
e на мене проблема ми е че искам да дигна задницата-как ще стане с пружини от опел като са по-тънки

e на мене проблема ми е че искам да дигна задницата-как ще стане с пружини от опел като са по-тънки
Значи аз ти говорих за Е36,за Е34 не съм сигурен
 На омеговите е по-голям диаметърът на витките и са близо 20мм по-високи
 На омеговите е по-голям диаметърът на витките и са близо 20мм по-високи  Проблемът е,че трудно ще ги сложиш без скоба.И освен това ми се струва,че колата ще се вдигне доста,незнам.
 Проблемът е,че трудно ще ги сложиш без скоба.И освен това ми се струва,че колата ще се вдигне доста,незнам.абе незнам ама една при нас в гаража замалко да откъсне главата на един колега ...... бе6е преди 2 години де.. от тогава с скобите деистваме 4е става ло6о....
По принцип е така,но като се освободи амортисъорът и се приложи усилие на носоча надолу,въздействието на пружината е минимално
 Моите ги смених преди месец,без проблем
 Моите ги смених преди месец,без проблем 
One passion,one car,one life...

17 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2