СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: СОФИЯ - сбирки Е46, национална сбирка 26.03.2011
© написа:Явно гугъл мапс отново се представя добре ... но с офоруд маршрутите
за мен разликата през Троян и Шипка е 3-4км
Беклемето е затворено на 100%,вчера минах от там

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз да замоля за още една двойна стая със спалня, ще помъкнем един алфист с нас, да види коя е истинската марка 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Apassionata написа:Аз да замоля за още една двойна стая със спалня, ще помъкнем един алфист с нас, да види коя е истинската марка
Запазени са за теб,пиша те в списъка.

- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
rve,
за личното,
звучи екстра - и направо не е за изпускане.
За мен е доста рано да се каже - на малкия брат му влезе в 9тия и може да се се излюпи когато си иска от тук насетне, та ако ще идвам ще съм сам - така че едно място на масата ще се намери винаги, а за нощувкааа и в комбито става
ако всичко се напълни де.

звучи екстра - и направо не е за изпускане.
За мен е доста рано да се каже - на малкия брат му влезе в 9тия и може да се се излюпи когато си иска от тук насетне, та ако ще идвам ще съм сам - така че едно място на масата ще се намери винаги, а за нощувкааа и в комбито става

"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Допълнителна информация
Ако някой желае да е сам в стая - има такава възможност. Цената е 38лв. с отстъпката. Апартаментите - 3 са с две стаи с врата между тях, четвъртият е като студио - без врата между двете помещения. Във всички апартаменти има спалня и разгъващо се легло. Децата не се таксуват. Засега с деца ще идват Митака, тито, Слави и колегата Drum от Варна. Нека апартаментите да са за тях.
Ако някой желае да е сам в стая - има такава възможност. Цената е 38лв. с отстъпката. Апартаментите - 3 са с две стаи с врата между тях, четвъртият е като студио - без врата между двете помещения. Във всички апартаменти има спалня и разгъващо се легло. Децата не се таксуват. Засега с деца ще идват Митака, тито, Слави и колегата Drum от Варна. Нека апартаментите да са за тях.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз ще пристигна в Неделя сутринта с изгрева (като Гандалф) и бяла торба алказелцер в ръка 

- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Не стига, че няма да дойда
,
а и нещо ми се върти в главата
,
и май някой спомена за нещо такова по-напред
,
а пък и имам мааалко време за губене
,
че и пък се заиграх нещо
,
ей ви на един примерен стикер за сбирката

http://store.picbg.net/pubpic/B2/3C/9bd ... 71b23c.jpg
Може и на български разбира се.
датите май са 26-27 а ?

а и нещо ми се върти в главата

и май някой спомена за нещо такова по-напред

а пък и имам мааалко време за губене

че и пък се заиграх нещо

датите май са 26-27 а ?
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
yarov написа:Не стига, че няма да дойда,
а и нещо ми се върти в главата,
и май някой спомена за нещо такова по-напред,
а пък и имам мааалко време за губене,
че и пък се заиграх нещо,
датите май са 26-27 а ?
На мен стикера ми харесва но най-добре ще е лично за мен рамката да е бяло и синъо че така нещо ЖП Тематика ми навява

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Сладури...тука гледам само "познати муцуни"...ударете 1 рамо за популяризирането на срещата - аз подкарах на ЛС-та доста народ, но ако се сетите за някой - драснете му и вие 2-3 реда с линк към темата. 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Face написа:Dimitroff написа:ударете 1 рамо за популяризирането на срещата
фейсбук
Флайъри?Тука в офиса има мисля поне 4 Е46 само незнам дали са форумни,говоря за Камбаните.Не знам на кого са,но бих оставил по един флайър

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Face написа:Dimitroff написа:ударете 1 рамо за популяризирането на срещата
фейсбук
- Код: Избери целия код
Национален събор на E46-ците в България.
http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 7853851568
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
До кога трябва да се обяви присъствие и да се плати капарото, че аз си търся още един, че сам няма как.
Предполагам ще се тръгва на едно?
Предполагам ще се тръгва на едно?

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Ще обявим час и място на потеглянето към Априлци в темата, след като го доуточним.
Дори и сам да дойдеш - няма проблем...но ... събирай ги другите 2ма с 30-ките и не ме ядосвайте, а се организирайте навреме
Уж сме сериозен подфорум, а...няма да говоря - просто ще пусна отговори на колеги, след ЛС с покана:
П.с. Първото ми е фаворит!!! Смях се с глас!!
... ше се караме вече...да ги нямаме такива!
Шегата на страна...ясно е, че не може да се съберем всички...колкото толкова - като ви знам какви лица и стойки сте...шоуто е гарантирано !!!!
Дори и сам да дойдеш - няма проблем...но ... събирай ги другите 2ма с 30-ките и не ме ядосвайте, а се организирайте навреме

Уж сме сериозен подфорум, а...няма да говоря - просто ще пусна отговори на колеги, след ЛС с покана:
П.с. Първото ми е фаворит!!! Смях се с глас!!
Благодаря за поканата,Ванка,но май ще е следващият път.От три месеца съм баща и се занимавам с памперси и следродилни депресии :D
Мерси колега, само ще видя как съм с университетските занятия и ако съм свободен - идвам
Благодаря за поканата колега но няма да мога да дойда ,не защото не искам а защото не мога
:yes: :yes: :yes: мерси много за поканата,незнам дали ще мога да дойда незнам как ще съм с работата,другото което е че продадох Е46-цата и мога да дойда с някой колега :)
blagodaria kolega za pokanata no veche sam s e 39 520i
Е супер сбирка, но 26 март е празника на моя град и моята приятелка ще работи тогава и няма да може да се освободи да дойдем
Видях я темата отдавна и умирам от яд, че няма да мога да дойда, защото приятелката ми има рожден ден и на 26 сме запазили в заведение да празнуваме, иначе щяхме и двамата да дойдем. :banghead: :banghead: :bang:
Благодаря, че се сети за мен, Ванка. :yes:
Наистина умирам от яд, помниш как ти бях казал да ме информираш като ще има сбърка, ама няма как за съжаление :(
Здравей колега!Темата я следя отдавна,но за съжаление съм на 1200 км. от България и няма как да дойда.....
Видях го вече,но за огромно мое съжаление нямам как
да планирам времето си за тогава,че ми изскочи една
доходна работа и се наложи да я приема
Благодаря за поканата :yes: Видях темата и имам голямо желание да се включа, но не знам със сигурност дали ще присъствам затова и не съм писал :yes: Общо взето пак ще е в последния момент :|
Благодаря за поканата колега... :yes:
но за съжаление не мога да дойда поради ангажименти. На вас пожелавам весело и приятно изкарване...
... ше се караме вече...да ги нямаме такива!
Шегата на страна...ясно е, че не може да се съберем всички...колкото толкова - като ви знам какви лица и стойки сте...шоуто е гарантирано !!!!

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Който не дойде си е за негова сметка
Усещам, че ще е неповторимо
Ванка, на въпросите ти в ЛС мисля, че е добре да отговоря публично, че засяга всички.
Тъй като болшинството народ ще е от София, или поне ще тръгва от там, може да се заформи един сборен пункт и да се пътува в пакет. Аз си мислех да подгоня сребърната стрела по-отрано и да съм там първи за да съдействам за по-бързото настаняване на пристигащите. Но няма да е проблем да поведа основната група от София, ако някой смята, че няма да се оправи с намирането. По принцип е добре обозначено с табели и Априлци и самия хотел.
Маршрутът от София е следният - магистрала Хемус, на стрелките на Ябланица се хваща пътя за Варна и се кара все по него като отбивката за Априлци е около 10-15км след детелината на разклона за Троян. След това се минават едно след друго селата Ново Стефаново, Дебнево, Гумощник, Велчево, Скандало и се влиза в Априлци през кв. Зла река. След това има един разклон с табела надясно (направо) за кв. Видима и наляво (през един мост) за кв. Център. Хваща се наляво за Център (кв. Ново село) и след като се мине центъра се продължава все направо и по главния път се стига в кв. Острец. От неговия център се продължава пак направо и веднага първата улица вляво. Тя е доста стръмна и точно на кръстовището има големи табели и за двата хотела - Панорама и Марагидик. След изкачването по стръмнината се подминава църквата (от ляво на пътя) и училището (срещу нея от дясно) и след около 300-400м е хотела. Намира се отдясно на улицата като от нея се вижда по-високата хотелска част. Входът в комплекса е през отбивка в дясно от основната улица по чакълеста алея и фактически е на гърба. Ще гледам да нарисувам дотогава, доколкото позволява карта от Гугъл.
От изхода на София до там е към 180км. Нормално се взима за около 2ч, след като се слезе от "първокласния" път София-Варна не може да се гони много.
Удобно място за спиране е или на стрелките след Ябланица (разклона Плевен-Варна) или при село Български извор, 15-ина километра след това.

Ванка, на въпросите ти в ЛС мисля, че е добре да отговоря публично, че засяга всички.
Тъй като болшинството народ ще е от София, или поне ще тръгва от там, може да се заформи един сборен пункт и да се пътува в пакет. Аз си мислех да подгоня сребърната стрела по-отрано и да съм там първи за да съдействам за по-бързото настаняване на пристигащите. Но няма да е проблем да поведа основната група от София, ако някой смята, че няма да се оправи с намирането. По принцип е добре обозначено с табели и Априлци и самия хотел.
Маршрутът от София е следният - магистрала Хемус, на стрелките на Ябланица се хваща пътя за Варна и се кара все по него като отбивката за Априлци е около 10-15км след детелината на разклона за Троян. След това се минават едно след друго селата Ново Стефаново, Дебнево, Гумощник, Велчево, Скандало и се влиза в Априлци през кв. Зла река. След това има един разклон с табела надясно (направо) за кв. Видима и наляво (през един мост) за кв. Център. Хваща се наляво за Център (кв. Ново село) и след като се мине центъра се продължава все направо и по главния път се стига в кв. Острец. От неговия център се продължава пак направо и веднага първата улица вляво. Тя е доста стръмна и точно на кръстовището има големи табели и за двата хотела - Панорама и Марагидик. След изкачването по стръмнината се подминава църквата (от ляво на пътя) и училището (срещу нея от дясно) и след около 300-400м е хотела. Намира се отдясно на улицата като от нея се вижда по-високата хотелска част. Входът в комплекса е през отбивка в дясно от основната улица по чакълеста алея и фактически е на гърба. Ще гледам да нарисувам дотогава, доколкото позволява карта от Гугъл.
От изхода на София до там е към 180км. Нормално се взима за около 2ч, след като се слезе от "първокласния" път София-Варна не може да се гони много.
Удобно място за спиране е или на стрелките след Ябланица (разклона Плевен-Варна) или при село Български извор, 15-ина километра след това.