Читавите за Огняново
Модератори: mitaka7, Общи модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ма ако стане нещо да не избягаш пакScott написа:е да му ...............маиката аз на 10 имам рожден ден Любо в колко ще се тръгва аз да се направа тук и после още с вас

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Scott написа:Любо в колко ще се тръгва аз да се направа тук и после още с вас
Мисля да тръгнем около обяд или в ранния след обяд. Но зависи как ще са с работното време друите пътуващи с нас. За сега още не е уточнено. Първо трябва да разберем точна бройка на хората които ще идват.
Парите на ЕКО то ли ще се събират?
Желателно е да ми ги дадете преди това за да ги внеса в Четвъртък или ако искате мога да ви пратя на адреса на който се намира агенцията и да ги внесете там на място

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
маи си се объркал аз ли избягах а кои държеше БОЯН освен Сами аЮзър написа:ма ако стане нещо да не избягаш пакScott написа:е да му ...............маиката аз на 10 имам рожден ден Любо в колко ще се тръгва аз да се направа тук и после още с вас

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
казвам я
ти може и да ен помниш ще ти разкажеме не се притесняваи

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Юзър написа:ма ако стане нещо да не избягаш пакScott написа:е да му ...............маиката аз на 10 имам рожден ден Любо в колко ще се тръгва аз да се направа тук и после още с вас

Любо, не знам дали ще успея да ди дам парите преди ЕКО-то, но ще опитам, най-късно обаче на ЕКО ще ти предам сумата. Ще ти се обадя по телефона днес.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Мдаа..този вътрешния басейн съм му правил 50 дължини преди..доста време.Точно в него се научих да плувам
И отдавна не съм ходил там,защото последня път не ми хареса..
Да ви кажа някои впечатления,които аз имам от там и може да са ви от полза..
В почивната база студена вода няма
Само топла,минерална,която не мирише особено приятно(поне по спомен)За тази цел незабравяите да си купите големи бутилки вода от магазина или каквото искате за пиене..Да се къпеш е гадно
(имам предвид вътре в стаите,за басейна няма проблем) Водата е както казах само топла,минерална и стой някак си като мазна
Има и външни басейни-2 май 4е,но едва ли ще работят..Точно до базата има река..подходяща за изтрезняване
Някой хора влизаха да се къпят и в нея...Точно пък до нея има и 1 ресторант външен...та ще ви е много удобно
Отделно някъде там имаше и едно малко басейнче с вряла минерална вода,директно извираща..май така беше..в което се киснеха пенсионерите да се лекуват..
Мястото е много подходящо за разходки..някъде 'навътре' не знам точно как да ви го обясня-не към пътя от които ще пристигнете ами ..'към гората' зад базата и нататък се вървеше по един много хубав път и се стигаше до една външна баня
"селската баня...кеф' нали
Та и там може би ще ви е интересно
Ако ви доскучае град Гоце Делчев е наблизо..палите колите и сте там за отрицателно време
Надявам се да съм ви бил полезен!

Да ви кажа някои впечатления,които аз имам от там и може да са ви от полза..
В почивната база студена вода няма

Отделно някъде там имаше и едно малко басейнче с вряла минерална вода,директно извираща..май така беше..в което се киснеха пенсионерите да се лекуват..
Мястото е много подходящо за разходки..някъде 'навътре' не знам точно как да ви го обясня-не към пътя от които ще пристигнете ами ..'към гората' зад базата и нататък се вървеше по един много хубав път и се стигаше до една външна баня

Ако ви доскучае град Гоце Делчев е наблизо..палите колите и сте там за отрицателно време

Надявам се да съм ви бил полезен!
Slavi_m написа:В почивната база студена вода нямаСамо топла,минерална,която не мирише особено приятно(поне по спомен)За тази цел незабравяите да си купите големи бутилки вода от магазина или каквото искате за пиене..Да се къпеш е гадно
(имам предвид вътре в стаите,за басейна няма проблем) Водата е както казах само топла,минерална и стой някак си като мазна
![]()
Слави знам точно за какво говориш

Защото преди години ходехме там всяко лято с родителите ми,имахме познати които държаха едно малко хотелче на 10 метра от този.Водата за къпане е малко мирилизва,даже си слагахме щипки на носа,но не е болка за умиране.Доколкото си спомням в хотела бяха открили голям външен басейн(преди това имаше само вътрешен),но водата е добре прочистена,имат си нужните уреди.А в баните водата е ужасна, стои сякаш на парцали...
Е ще се видим там с тези които ще ходят,голям купон ще бъде

- Новини
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
а,на тея дет им е поставена снимката на входа,със забрана за посещение 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Юзър написа:а,на тея дет им е поставена снимката на входа,със забрана за посещение
Ще натискаме за амнистия

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4