Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Re: Протест против високите цени
Колеги, видяхте ли сега по новините рейтинга на правителството- 54.7% от хората не им вярват, а само за една седмица доверието в ГЕРБ е спаднало с 10%! Дали ще ни чуят, след като не са очаквали такава подкрепа от хората на протеста и ще рискуват ли да има и следващи такива?
Браво на всички колеги от страната
!
А относно записването на номерата кво Ви дреме!!!!Ние да не сме престъпници?
Браво на всички колеги от страната

А относно записването на номерата кво Ви дреме!!!!Ние да не сме престъпници?
От цървул, бална пантофка НЕ става!
Браво народе!
Добре се получи.
Ето малко клипче(та) от мен --> http://vbox7.com/play:492e5fbe
Както съм написал в описанието на клипа - вискоко компресирани са и ако някой иска оригиналите да драсне едно ЛС тук или във Вбокса
п.п. това ми е третия опит да постна това съобшение тук....дано да успея този път

Добре се получи.
Ето малко клипче(та) от мен --> http://vbox7.com/play:492e5fbe
Както съм написал в описанието на клипа - вискоко компресирани са и ако някой иска оригиналите да драсне едно ЛС тук или във Вбокса

п.п. това ми е третия опит да постна това съобшение тук....дано да успея този път

I reject your reality and substitute my own!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Много сме - силни сме... ако не ни чуят, ще ни видят .. щото вече ще има палене на гуми и разни такива дребни хулиганства и безредици.
Нашата "конница" беше най-единна днес по фланговете

Нашата "конница" беше най-единна днес по фланговете

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
На линия бяхме
но трябва по мащабно блокиране на бензинки
ключови булеварди

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Отразяването на протеста по БТВ беше.... СМЕШНО. Разочарован съм от тая телевизия... Дано по другите е било по-приемливо.
"Имаше по всички градове по 200-500 коли, които протестираха" - из мозъка на журналиста на БТВ

"Имаше по всички градове по 200-500 коли, които протестираха" - из мозъка на журналиста на БТВ

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Нищо не могат да направят с това записване, няма нарушение, няма последствия. Изключително много се радвам, че в България все още има много хора, които имат мнение различно от това на политиците и мога да казват ДА или НЕ. Моите уважения към всички колеги, които са се включили в този протест. Аз на местно ниво, нямаше къде да участвам, а пък и колата ми е на ремонт. Но най-радващото е, че в България сякаш се пробужда гражданското общество, което много самозабравили се политици преждевремнно са решили, че е достатъчно мързеливо, тегаво и тъпо, за да им потърси сметка. Това е по-важното от целта на този протест. Какво друго да кажа, това е пътя, нека знаят че те не са овчари, а ние не сме овце.
P.S. Тоя журналист на Орлов мост беше много снизходителен с бройките, ама местните кореспонденти го опровергаха, смешник.
P.S. Тоя журналист на Орлов мост беше много снизходителен с бройките, ама местните кореспонденти го опровергаха, смешник.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Boyadjiev написа:Отразяването на протеста по БТВ беше.... СМЕШНО. Разочарован съм от тая телевизия... Дано по другите е било по-приемливо.
"Имаше по всички градове по 200-500 коли, които протестираха" - из мозъка на журналиста на БТВ![]()
Той го четеше отнякъде това, сценарий

Изглежда може българският народ да бъде единен!
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Boyadjiev написа:Отразяването на протеста по БТВ беше.... СМЕШНО. Разочарован съм от тая телевизия... Дано по другите е било по-приемливо.
"Имаше по всички градове по 200-500 коли, които протестираха" - из мозъка на журналиста на БТВ![]()
Колега, не се впрягай. Не могат да отразят протеста адекватно, защото ще им резнат парите спонсорите!!!! Не свикнахтели вече, че всичко се отразява в пресата изкривено през призмата на политически партии, а на протеста такива НЯМАШ и беше мн. добре

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Склонен съм да вярвам,че това е началото на едно по-добро бъдеще. 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
HackeD написа:Следваща стъпка:
ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА!!!От 4 април /понеделник/ до 10 април /неделя/, никой да не зарежда горива, на бензиностанции "Лукойл"! Разпространявайте това съобщение, по всички възможни начини!!!
Не бързай с организацията! Скоро ще публикуваме на сайта дата за следващия протест!
Евала на всички, които доказаха, че в България все още има трезво мислещи хора!!!!

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
На мен ми направи впечатление, че дори много скъпи автомобили участваха в протеста, например един нов сл беше със стикери- протест. Което всъщност е добре според мен

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Чета това на сайта:
"От днес започва подготовка, на втори протест, който ще бъде проведен на националната ни граница, като допълнително ще оповестим, коя ще бъде тя. Ще затворим произволна граница..." и се чудя коя ли ще е границата... Аз залагам за южната
Стигне ли се дотам да се блокира граница или к'вито и да е пътища трябва да се подготвят добре нещата, че тогава ако няма разрешение куките няма само да записват номера...
Не очаквах толкова много народ да се включи, дано да се замислят идиотите в парламента и правителството... Дано, ама надали
Като гледам няма да се разминат нещата само с един протест...
"От днес започва подготовка, на втори протест, който ще бъде проведен на националната ни граница, като допълнително ще оповестим, коя ще бъде тя. Ще затворим произволна граница..." и се чудя коя ли ще е границата... Аз залагам за южната

Не очаквах толкова много народ да се включи, дано да се замислят идиотите в парламента и правителството... Дано, ама надали

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Kristopher написа:На мен ми направи впечатление, че дори много скъпи автомобили участваха в протеста, например един нов сл беше със стикери- протест. Което всъщност е добре според мен
Колега не е толкова важно кво караш, а колко голямо сърце имаш!