3 series convertible spy shots
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
А някой случайно да е забелязал новия Лексус ИС220 как така случайно прилича на Е90ката?
Грозни грозни, и после дайте да ги изкопираме тез БМВта щот явно на хората им харесаха.
А това купе/кабрио също ми харесва. Нека си мислят че е грозно, нека ме мислят за позьор, аз ще си се кефим, ще ги задминавам и кат пристигна някъде ще е с ей таква
усмивка.

Грозни грозни, и после дайте да ги изкопираме тез БМВта щот явно на хората им харесаха.
А това купе/кабрио също ми харесва. Нека си мислят че е грозно, нека ме мислят за позьор, аз ще си се кефим, ще ги задминавам и кат пристигна някъде ще е с ей таква

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- фен на BMW
- кандидат ентусиаст
-
На мен ми хареса много,особено купето
, само едно нещо не ми хареса оранжевите мигачи на огледалата!

Владимир Кирков
Еми и на мен пък не ми харесва, мисля че е крайно време да направят леко връщане назад във времето и да изкарат някой не толкова тумбест и заоблен модел. Не че неми харесва седмицата да речем, ама предишната е много по-стилна според мен. А пък ако изкарат някой модел с обратен наклон на муцуната ще е голям кеф 

We love you Ronnie!
Exciter написа:Еми и на мен пък не ми харесва, мисля че е крайно време да направят леко връщане назад във времето и да изкарат някой не толкова тумбест и заоблен модел. Не че неми харесва седмицата да речем, ама предишната е много по-стилна според мен. А пък ако изкарат някой модел с обратен наклон на муцуната ще е голям кеф
Хихихи и да фалират?

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
...абе ма ка ви не писна да плюете бе...бах му майката!Излезе некав фотошоп--"лелеллееееееее";"майкооооооооо';"опел астрааааааа";"хонда сивииииик"....на некуй дедовия баце...ВАЖНОТО Е ДА ИМА ВЪЗМУЩЕНИЕ...ех деба тоя манталитетец-ма като дойдат в България и веднаг се почва със следния имоушън:
.....пфффффф както казвате вие АЙ СИКТИР!

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
MaXimal написа:
Това изглежда доста по-добре.
... ама май не е Е90, а бъдещата 2-ра серия...

Never mistake motion for action...
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4