СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Re: СОФИЯ - сбирки Е46, национална сбирка 26.03.2011

Пожелавам Ви приятно изкарване с повече "Хлъц" и по малко махморлук

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Малка промяна - хотел Панорама не е свободен целия на 26-ти, 1/3 от капацитета вече е зает. Затова минаваме на план "Б" - хотел Марагидик (пак в Арпилци, кв. Острец), който се намира на 50м от х-л Панорама и предлага същите, а може би и по-добри условия. Единствено паркингът е по-малък и няма да побере всички бегачки, но до хотела има предостатъчно място, както и достатъчно голяма равна поляна да речем за фотосесии
Сайт на хотела
Какво представлява - затворен комплекс с хотелска част (където е и ресторанта) с 3 апартамента (днес по телефона ми казаха 4) и 16 двойни стаи, а в паркчето пред хотелската част има едно- и двуфамилни къщички с общ капацитет (на къщичките) 45 места. При необходимост могат да сложат допълнителни легла, но в стандартна разстановка без проблем комплексът поема 70-80 човека.
Засега съм го резервирал целия за 26-ти, утре или най-късно в другиден ще дам точни данни за цени и др.
Ето линк от Гугъл мапс за да добиете представа къде всъщност отиваме.

Сайт на хотела
Какво представлява - затворен комплекс с хотелска част (където е и ресторанта) с 3 апартамента (днес по телефона ми казаха 4) и 16 двойни стаи, а в паркчето пред хотелската част има едно- и двуфамилни къщички с общ капацитет (на къщичките) 45 места. При необходимост могат да сложат допълнителни легла, но в стандартна разстановка без проблем комплексът поема 70-80 човека.
Засега съм го резервирал целия за 26-ти, утре или най-късно в другиден ще дам точни данни за цени и др.
Ето линк от Гугъл мапс за да добиете представа къде всъщност отиваме.

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Никой не се сеща за Шаро... Шаро, крайно време е да посетиш поне националната сбирка.
Геца и ти си се скрил...

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
mitaka7 написа:Никой не се сеща за Шаро... Шаро, крайно време е да посетиш поне националната сбирка.Геца и ти си се скрил...
Шаро кара М-ки не 46-ци

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
...Явор дали `ше дойде с някое 316i на газ 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Dimitroff написа:...Явор дали `ше дойде с някое 316i на газ
М3 Е46Явор написа:сутринта я капарирах..............

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
titto написа:Dimitroff написа:...Явор дали `ше дойде с някое 316i на газМ3 Е46Явор написа:сутринта я капарирах..............![]()
време беше
кво време бре..просто е 3 пъти по евтино,има и части,а пък после може и на части

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
и аз ще дойда - 2 възрастни + може би едно дете на 3г (от бабите зависи)
казвайте когато трябва да се дава капаро
казвайте когато трябва да се дава капаро
- e 46 maniq
- royal jester
-
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
Колеги за стикери има ли идея?
.Все пак е първата национална е46 сбирка.

!!! ВНИМАНИЕ !!! 
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!

Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Wolfen написа:e 46 maniq написа:Колеги за стикери има ли идея?.Все пак е първата национална е46 сбирка.
не мисля, че има достатъчно време за изработване и разпостранение на такива стикери ... следващия път може би
Аз искам да попитам нещо в същия дух - а какво ще кажете за тениски примерно,има колега ,който им и обява ,че принтва лого-та и можем да направим едни и на гърба всеки с името тук - доста колеги се познават но има и такива които не се.
Може да се сложи някакъв надпис примерно и такам.

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Повечето от нас имат такива
(скоро пак ще се набират желаещи за нови - преди събора)

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
А дано до тогава да си купя мойта, че да се дотътря направо с нея 
Ако не то благородно Ви завиждам и много весело да изкарате

Ако не то благородно Ви завиждам и много весело да изкарате

- rve
- ///Мтусиаст
-
Важно съобщение!!!
Нещата са договорени, така че пускам окончателната информация.
1. Цената на нощувката е 23,60 лв (26лв. по принцип, но получаваме 10% отстъпка за това, че сме над 30 човека) на легло.
2. Цената на куверта за вечерта е 21,75лв на човек като включва следното меню:
- шопска салата
- кашкавал Орли 1/2
- пилешка пържола с гъбен сос
- картофено пюре
- хляб
- бисквитена торта
- безалкохолно 2бр.
- ракия 100гр.
3. Ди Джей - 25лв. на час.
Започваме събирането на парите за нощувката като с това ще се заеме Митака (mitaka7). Хората от София могат да ходят направо при него в магазина, ако някой не знае къде е - Магазин AUTOCITY, София, ул. Гео Милев 6. Хората от провинцията най-добре да се свържат с него по Л.С. за да се разберат как да изпратят парите. Освен да събере парите за нощувката Митака ще направи и списък с имената ви и заявка какво искате да ползвате - апартамент, двойна стая, къщичка. Предлагам апартаментите да останат за семействата с малки деца, вярвам няма да има възражения. Възможно най-рано трябва да изпратим списък с имената групирани по стаи (апартаменти), което много ще улесни самото настаняване, защото ще пристигаме по различно време, най-малкото от различни краища от страната. Вече като се настани бандата, двамата с Митака на място ще обиколим да съберем парите за куверта. Останалата консумация всеки си я плаща на сметка.
Друго важно уточнение. В самия ресторант не се пуши, но към към него има закрита тераса (ползва се с маси лятото), където е обособено място за пушене. Освен това в хотела има нощен бар, който работи нон-стоп и в него пушенето е разрешено. Опитах да ги убедя да направят компромис, предвид това, че сме единна група и няма да има други освен нас, но казаха, че няма вариант да се пуши вътре в ресторанта. Попитах и на други места - същата работа. Знаете какво става - специален закон приеха в края на миналата година и всичко идва от там. Аз съм бил там миналата година и се пушеше. Сега обаче 5 бона глоба не му мърдат на хотелиера, че и за капак точно този месец вървят масови проверки в страната за пушене в ресторанти и хотели. Предвид дълго очакваната Първа национална сбирка на Е46 сектата вярвам, че няма да позволим нещо толкова прозаично като цигарите да ни спре. Та апелирам пушачите да се събразят с условията на домакина, какво да се прави - Европа...
Като гледам как се развиват нещата, а и като знам къде отиваме съм убеден, че ще си изкараме незабравимо. Засега толкова от мен, вие сте на ход
Нещата са договорени, така че пускам окончателната информация.
1. Цената на нощувката е 23,60 лв (26лв. по принцип, но получаваме 10% отстъпка за това, че сме над 30 човека) на легло.
2. Цената на куверта за вечерта е 21,75лв на човек като включва следното меню:
- шопска салата
- кашкавал Орли 1/2
- пилешка пържола с гъбен сос
- картофено пюре
- хляб
- бисквитена торта
- безалкохолно 2бр.
- ракия 100гр.
3. Ди Джей - 25лв. на час.
Започваме събирането на парите за нощувката като с това ще се заеме Митака (mitaka7). Хората от София могат да ходят направо при него в магазина, ако някой не знае къде е - Магазин AUTOCITY, София, ул. Гео Милев 6. Хората от провинцията най-добре да се свържат с него по Л.С. за да се разберат как да изпратят парите. Освен да събере парите за нощувката Митака ще направи и списък с имената ви и заявка какво искате да ползвате - апартамент, двойна стая, къщичка. Предлагам апартаментите да останат за семействата с малки деца, вярвам няма да има възражения. Възможно най-рано трябва да изпратим списък с имената групирани по стаи (апартаменти), което много ще улесни самото настаняване, защото ще пристигаме по различно време, най-малкото от различни краища от страната. Вече като се настани бандата, двамата с Митака на място ще обиколим да съберем парите за куверта. Останалата консумация всеки си я плаща на сметка.
Друго важно уточнение. В самия ресторант не се пуши, но към към него има закрита тераса (ползва се с маси лятото), където е обособено място за пушене. Освен това в хотела има нощен бар, който работи нон-стоп и в него пушенето е разрешено. Опитах да ги убедя да направят компромис, предвид това, че сме единна група и няма да има други освен нас, но казаха, че няма вариант да се пуши вътре в ресторанта. Попитах и на други места - същата работа. Знаете какво става - специален закон приеха в края на миналата година и всичко идва от там. Аз съм бил там миналата година и се пушеше. Сега обаче 5 бона глоба не му мърдат на хотелиера, че и за капак точно този месец вървят масови проверки в страната за пушене в ресторанти и хотели. Предвид дълго очакваната Първа национална сбирка на Е46 сектата вярвам, че няма да позволим нещо толкова прозаично като цигарите да ни спре. Та апелирам пушачите да се събразят с условията на домакина, какво да се прави - Европа...
Като гледам как се развиват нещата, а и като знам къде отиваме съм убеден, че ще си изкараме незабравимо. Засега толкова от мен, вие сте на ход

- rve
- ///Мтусиаст
-
Допълнителна информация
В хотелската част има 16 двойни стаи като 10 от тях са с отделни легла и 6 са със спални. Двуфамилните къщи (5 бр.) представляват две стаи с общ санитарен възел като едната стая е със спалня, а другата с 2 отделни легла. Ако не ни стигне това има и еднофамилни къщи на разположение. Апартаментите са 4 и са в хотелската част. Независимо за къде става дума, при нужда от допълнително легло то се заплаща 10лв.
В хотелската част има 16 двойни стаи като 10 от тях са с отделни легла и 6 са със спални. Двуфамилните къщи (5 бр.) представляват две стаи с общ санитарен възел като едната стая е със спалня, а другата с 2 отделни легла. Ако не ни стигне това има и еднофамилни къщи на разположение. Апартаментите са 4 и са в хотелската част. Независимо за къде става дума, при нужда от допълнително легло то се заплаща 10лв.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Значи, една двойна стая със спълня, от онези 6-те
Утре или в понеделник ше мина през Митака да остава парите
Колкото до тениските, явно няма да може да се организира, но и аз на предни събори съм си мислела че ще е добре поне някви табелки с никовете да има... много хора наистина се познаваме само по никове... Имахме идея за последния да си направим сами тениски с аватара тука, картинката, ника и пр... / щот това се запомня от постовете/, но така и не стана, който иска може да си направи сам... или пък да има изискване за сбирката всеки да си е чучнал табелка с ника, хахахха, с безопасна игла некво картонче
DD Наистина за по-новите ентусиасти или пък тези които не са идвали на сбирки или са били на малко ще е много по-лесно да разпознаят кой кой е... Че се почва едно питане.. тоз кой е, а тоз кой беше... па кво карашеее, хахха То не че и аз не ви забравих вече де 

Утре или в понеделник ше мина през Митака да остава парите

Колкото до тениските, явно няма да може да се организира, но и аз на предни събори съм си мислела че ще е добре поне някви табелки с никовете да има... много хора наистина се познаваме само по никове... Имахме идея за последния да си направим сами тениски с аватара тука, картинката, ника и пр... / щот това се запомня от постовете/, но така и не стана, който иска може да си направи сам... или пък да има изискване за сбирката всеки да си е чучнал табелка с ника, хахахха, с безопасна игла некво картонче