ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Какъв е допустимият максимум цолаж на джанти с гуми за е36 без да се налага ползването на фланци или раздуване на калниците ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Възможно ли е с обикновена ....
Разхода ти е нормален като за 20-ка с обикновена газ. Ако беше с ГИ, тогава поне 2л надолу.
Тез филми, дето им горят на някои по 7-8 градско в големите градове, свършват кат им предложиш пари за гориво да те закарат до някъде

Много са си хубави даже спирачките на е36, като за тия години и от тоя клас. Имай предвид, че усещането при различни коли е доста различно. От 60км/ч 20м на мокро, мисля че не е лош резултат. Все пак супер кар-ите от 100 км/ч спират за около 30м

ogata написа:Какъв е допустимият максимум цолаж на джанти с гуми за е36 без да се налага ползването на фланци или раздуване на калниците ?
19", естествено с подходящи гуми и ЕТ.
- ogata
- старши ентусиаст
-
Хубаво, щото тука един разбиращ почна да ми подсказва че 16" e максимума и то даже зависило и от гумата ...
Пък аз много съм се надъхал да пазарувам 16 за лятото

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
ogata написа:Хубаво, щото тука един разбиращ почна да ми подсказва че 16" e максимума и то даже зависило и от гумата ...![]()
На моите не съм им разглеждал Ет-то, но отпред са с 20мм фланци, отзад няма. Може би това оказва влияние на спирачния път...

Ама като се прибера при нашите ще вземем 2те коли с един приятел и ще се засилим до 60км/ч да видим кой какво и то ще си каже

Dpy написа:Възможно ли е с обикновена ....
Разхода ти е нормален като за 20-ка с обикновена газ. Ако беше с ГИ, тогава поне 2л надолу.
До колкото съм чел караш 16-ка на газ с ГИ. Какъв разход ти прави и какъв е ГИ-то? С кой мотор си М43?
Последна промяна u`F`o на 09 Мар 2011, 0:47, променена общо 1 път
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
u`F`o написа:ogata написа:Хубаво, щото тука един разбиращ почна да ми подсказва че 16" e максимума и то даже зависило и от гумата ...![]()
На моите не съм им разглеждал Ет-то, но отпред са с 20мм фланци, отзад няма. Може би това оказва влияние на спирачния път...![]()
Ама като се прибера при нашите ще вземем 2те коли с един приятел и ще се засилим до 60км/ч да видим кой какво и то ще си каже
18/19 много грозно стои на е36 .. става селяния вече.Най-добрата джанти е 17ка.Гумата 225/45/17 уникално.Всичко друго е измислица за мен

- u`F`o
- ентусиаст
-
м43 с ГИ, при спокойно каране граско, чат-пат изпържане след ядосване от склерозясал пенсионер или тъпа п*тка 12-13л/100км. Извън града магистрала 130-140, обикновен извънградски път 100-110 8-9 л/100км с изпържвания на 3-та при изпреварвания
.

- ogata
- старши ентусиаст
-
Да 18-19 и на мене ми се вижда грозно на е36.. почти колкото хромирани спинъри
Аз съм с m43b18 и мисля че 16 ще е добре .. и като визия, и като разход ... и като дрифт

Аз съм с m43b18 и мисля че 16 ще е добре .. и като визия, и като разход ... и като дрифт

- u`F`o
- ентусиаст
-
Dpy написа:м43 с ГИ, при спокойно каране граско, чат-пат изпържане след ядосване от склерозясал пенсионер или тъпа п*тка 12-13л/100км. Извън града магистрала 130-140, обикновен извънградски път 100-110 8-9 л/100км с изпържвания на 3-та при изпреварвания.
Демек, караш си я нормално

- speedermarto
- Потребител
-
- Кара: BMW E60 530d
- Мечтае да кара: F10 530d
u`F`o, по-високия разход да не се дължи на студените температури? Първото замерване на топло време ли го прави?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
ogata написа:Да 18-19 и на мене ми се вижда грозно на е36.. почти колкото хромирани спинъри![]()
Гледай да не са много нови гуметата,че неможе ги превъртиш,камоли да дрифтиш

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
vladi_a_i написа:ogata написа:Да 18-19 и на мене ми се вижда грозно на е36.. почти колкото хромирани спинъри![]()
Гледай да не са много нови гуметата,че неможе ги превъртиш,камоли да дрифтиш![]()
По голямо значение има колко са широки, а не колко цола са за да ги превъртиш.
- u`F`o
- ентусиаст
-
speedermarto написа:u`F`o, по-високия разход да не се дължи на студените температури? Първото замерване на топло време ли го прави?
Не мога да се сетя около в периода 22ри -25ти Февруари какво беше времето. Тогава ми бяха първите 2 дни с колата и съответно първите замервания... София-Пловдив съм карал тогава, ся ще търся из гуугъл, ама да трудно ще открия температурите за няколко седмици назад...
имам следния проблем.Колата е с двигател м43б16 1996г. проблема ми е че докато вдига градуси след запалване от казанчето за охладителната течност капе антифриз, след достигане до нормална работна температура капането спира.Ще се радвам ако някой може да ми помогне.