Протест против високите цени 16 .04 . 2011

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Протест против високите цени

Мнение от Alpina_fanatic » 08 Мар 2011, 20:52

ivoo написа:Ами като неможе да падне акциза , пада правителството . И без това е най крадливото , корумпирано и некомпетентно.

Ееее, БОКО каза, че нямал алтернатива :clap: :roll: :kuku:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 08 Мар 2011, 21:10

Сондьора написа:
ivoo написа:
Сондьора написа:.

А да не се заяждаме, виж сам си се сетил тва ще стане не само ако падне правителството, ми тряя да се излезе от ЕС, а тва ....

Далеч съм от мисълта да се заяждам. А колкото до ЕС , ами почти нищо положително от членството ни там / е може би с малки изключения/ Ама тя идеята за присъединяване на България към Големите явно е била добре обмислена , а именно - Да се откраднат колкото може повече пари от Евро фондовете , а с държавата да става каквото ще. Каквито и увеличения , промени и изисквания да гласуват мазните свине в Парламента , оправданието е лесно- Брюксел така каза. Само че на мен , и на още 99% от населението на страната не ни плащат като в Брюксел. Българина като неможе да си плати парното си сваля радиаторите , но в Брюксел или където и да е на Запад ако стигнат до там , си свалят правителството.
Изображение

Аватар

Мнение от ivoo » 08 Мар 2011, 21:17

Alpina_fanatic написа:
ivoo написа:Ами като неможе да падне акциза , пада правителството . И без това е най крадливото , корумпирано и некомпетентно.

Ееее, БОКО каза, че нямал алтернатива :clap: :roll: :kuku:

Еми така ще каже , щото има още 45% от българите дето му вярват на тоя цървул. Белгия стана почти година са без правителство, и никой още не е умрял. Точно с това правителство обаче много хора ги чака такава участ. А нищо чудно и да е стартиран плана http://www.bgsviat.narod.ru/ Тук също http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Мар 2011, 21:21

ivoo написа:
Сондьора написа:
ivoo написа:
Сондьора написа:.

А да не се заяждаме, виж сам си се сетил тва ще стане не само ако падне правителството, ми тряя да се излезе от ЕС, а тва ....

Далеч съм от мисълта да се заяждам. А колкото до ЕС , ами почти нищо положително от членството ни там / е може би с малки изключения/ Ама тя идеята за присъединяване на България към Големите явно е била добре обмислена , а именно - Да се откраднат колкото може повече пари от Евро фондовете , а с държавата да става каквото ще. Каквито и увеличения , промени и изисквания да гласуват мазните свине в Парламента , оправданието е лесно- Брюксел така каза. Само че на мен , и на още 99% от населението на страната не ни плащат като в Брюксел. Българина като неможе да си плати парното си сваля радиаторите , но в Брюксел или където и да е на Запад ако стигнат до там , си свалят правителството.

Нали сам се сещаш, че което и да е правителство да дойде, ние пак сме в ЕС? Коя държава е излязла от ЕС, нито една, провери защо. Германците и французите ще са първи, защо не го правят? Не сваляй просто ей така правителства.

Аз много пъти съм казвал, че съм против ЕС и съм за тва..обаче е супер трудно да се направи, щото ше ни чакат години като 90те, ако не и по зле.

Аватар

Мнение от ivoo » 08 Мар 2011, 21:27

[quote="щото ше ни чакат години като 90те, ако не и по зле.[/quote]
Изгледай 2-рият линк по горе който съм дал , и после да видим какво ни чака.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 08 Мар 2011, 21:38

:OT: Колега, тва колежката виксито го беше пускала в друга тема...
Тва ако в момента, смяташ, че първо е реално, второ българина е единен, ще доведе до нещо хубаво се бъркаш...една такава смяна на политика /ЕС/, не се прави толква лесно, цялата икономика /без фондовете на ЕС=СИФ, тук е В ма баш си е Ф/ са в ръцете на едни хора, и е тяхна. Ти или ние няма как да отидем да им кажем дай.

В тоя ред на мисли, 97ма след полседния масов протест, всичко се приватизира, т.е. те пиватизираха хората, не мен щото съм независим :mhihi: , тия хора са със заеми, деца и т.н. мислиш ли че толкова лесно ще излезнат?

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 08 Мар 2011, 21:47

ivoo написа:[quote="щото ше ни чакат години като 90те, ако не и по зле.

Изгледай 2-рият линк по горе който съм дал , и после да видим какво ни чака.[/quote]

Малко наивно ми се струва клипчето... Ще видим каквот ще стане ... Още по голяма криза ли ще е!?! Края на Света ли ще е :ok: незнам ...
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 08 Мар 2011, 21:51

Абе ква криза,ние сме кат хлебарки...ама и РАЙД не може да ни избие до крак. :mhihi:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 09 Мар 2011, 0:51

Сондьора написа:По тоя повод, знаете ли кво става в Хърватия? Защо няма нищо по медии евронюс и т.н., щото е там те не искат ЕС и свалят правителство и казват не на ЕС, и са бунтове големи, но ЕС в момента се доказа като СССР, траят, че тва нещо не се случва, щото ги е страх.

Сорка, аз се циртирам, ама Верно ли нищо няма никъде по нащ/шииииит/е новини и квито и дае?? Тук новинари доста....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e 36
Мечтае да кара: su47 berkut
Детайли за колата: akulata

Мнение от berkut » 09 Мар 2011, 1:57

колеги от миналата седмица слушам от комшии нещо от рода на" няма ли и ти да правиш стачка :mhihi: ?" понеже и аз си имам мнение по въпроса да споделя. в румъния преди месец даваха за подобна стачка(доста масивна щом излезе в международен обмен),но го разбрах по руската тв, а не от бтв,защо ли???? преди 2 седмици даваха Путин как събра всичките акули лукойл сибнефт БП и др. тропна с ръка и каза,добивът е рекорден пазара е същият а вие вдигнахте цената на горивата с 25 на сто за половин година?! или ще ви пратя антитръст проверка или до края на месеца да видя по реални цени... намалиха от10 до15 процента.
Компаниите се оправдават с акциза..(които по съглашение с ЕС трябва да достигне определени рамки на ЕС,добре, но акциза предстои да се вдига защото има да ги стигаме,германия е с над 50на сто от цената е акциз а у нас маи е към 40.Така че акциза още ще се вдига а цената е вече напълно европеиска( дори да не споменаваме нивата на заплатите за служителите-разходи).
Та не че ще променим нещо... ама и да си мълчим не бива,защото всичко е от нашия джоб и на икономиката,вдигат всичко(разбираемо транспорт) ама аз кат си вдигна цената идва някой друг и казва наполовин- обяснение пазарна икономика,във всички големи икономики намешателство на държавата е необходимост.
досега разбрах че ще се събират на 13 ,нали така ,а в кои квартали ще е блокажа?кои къде и така

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 09 Мар 2011, 2:00

Абе форума- хайде да се съберем и заедно да идем като BMW Форум все пак, какво ще кажете?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e 36
Мечтае да кара: su47 berkut
Детайли за колата: akulata

Мнение от berkut » 09 Мар 2011, 2:08

Mitko195 написа:Абе форума- хайде да се съберем и заедно да идем като BMW Форум все пак, какво ще кажете?

аиде де не е ли това идеята ,разбираме се,кои и къде ,по квартали или зна4ими места.но кат се има предвид че и за събора не можем да се съберем кат хората....

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Мар 2011, 2:17

ЕС малко или много лишава всяка държава членка от суверинитета си. Ако ЕС каже ДА, значи ще е ДА, ако каже НЕ -ще е не. Има много + и - на членството в ЕС.

Вие хубаво ще протестиране, ама айде кажете колко от вас са спрели да карат автомобилите си, откакто цените на горивата удариха такива нива? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 09 Мар 2011, 2:33

Какво значение има дали сме спрели да караме?Или от лукойл са решили да тестват при каква цена на българина му идва в повече?Аз лично в тоя студ ще си се търкалям с кола,но оправи ли се времето май ще се позамисля за двуколесните ППСта...
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Мар 2011, 2:37

Не бе, то щото като протестираш не би трябвало да използваш "нещото", заради което да протестираш. Във Франция като стачкуваха тия от железниците, влакове дали имаше?!
Ясно е, че на никой не му се нрави идеята да сипва по ~2.50/литъра, само че за да се ефикасна тая стачка - спирате да сипвате гориво! Защото докато продължавате да сипвате гориво, един вид ВИЕ се съгласявате с тия цени!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата