СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: СОФИЯ - сбирки на Е46
Ех тая писта до преди 9 месеца ми беше буквално задния двор
А нещо национална пролетна сбирчица не се ли чува ?!?

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Drum написа:Ех тая писта до преди 9 месеца ми беше буквално задния двор![]()
Нека малко се затопли времето,всички очакваме националната сбирка.

- fozio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колъо
- Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
- Детайли за колата: lowrider
Wolfen написа:liloff написа:Къде покарахте? Аз дойдох, пистата беше затворена. Имаше някакви момчета със Шкоди... звъннахме няколко телефона. Казаха ни, че няма да отварят...
И всички запалихме и кой от където. После врътнах няколко обиколки на Дунев и това е.
ами и ние бяхме на Дунев
Може да сме се разминали с колегата докато се чакахме пред ония център забравих как се казваше

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: СОФИЯ - сбирки Е46, национална сбирка 26.03.2011
Дойде очакваното време да направиме първата национална е46 сбирка. Съвсем удобно е - тъкмо ще се затопли времето, а и датата е подходяща преди събора. Става въпрос за Априлци - Троянския Балкан. Пътят е перфектен до там с добра база за отдих и почивка, така че единственото, което остава е да се организираме.
Нека, който пише в темата да си направи сметка и планове за тази дата, за да бъде всичко точно и планувано добре, тъй като ще се прави резервация за хотел и ресторант за една вечер с преспиване за 26.03.2011г.
Имаме достатъчно време да се организираме. Приканвам да не спамиме темата с безразборни мнения, а да пишем по същество.
П.С. Тихомир (rve) - очакваме да пуснеш повече инфо за хотела и ресторанта.
Нека, който пише в темата да си направи сметка и планове за тази дата, за да бъде всичко точно и планувано добре, тъй като ще се прави резервация за хотел и ресторант за една вечер с преспиване за 26.03.2011г.
Имаме достатъчно време да се организираме. Приканвам да не спамиме темата с безразборни мнения, а да пишем по същество.
П.С. Тихомир (rve) - очакваме да пуснеш повече инфо за хотела и ресторанта.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Хайде пак се завърта колелото
Става дума за хотел Панорама в кв.Острец в Априлци, ето и линк към сайта на хотела - http://www.panoramabg.info/index.php
Хотелът разполага с 20 двойни, 5 тройни и 4 апартамента (2 от които луксозни). През март цените са както следва - единична стая 38лв, двойна 58лв, тройна 64лв и апартамент 98лв. Допълнителна информация:
# Цената включва: закуска, фитнес зала, охраняем паркинг и басейн през месеците юли и август.
# Деца до 10 години ползват 50% намаление.
# За посещения на групи от над 30 човека – намаление по договаряне.
# Ресторант с 55 места и лятна тераса с барбекю с 80 места.
Снимки от хотела
Разстоянието от София е около 180км по хубав път. Изборът на мястото не е случаен, намира се в центъра на страната и е на равни разстояния от четирите края.
Най-късно седмица преди 26-ти трябва да направим потвърждение за резервацията и да се плати капаро. При предишната организация есента управителят ми каза, че около 500лв. е достатъчно за капаро. Също така като се споразумеем ще изпратят и няколко варианта на меню за вечерята. Предвид това е важно, който смята да идва да е 100% сигурен в това (както и да посочи броя хора, с които ще идва). Имаме време всеки да си прецени дали може да дойде и да се организираме, но да не чакаме последния момент. Аз също апелирам в темата да се пише по същество като за момента най-важно е да съберем точната (сигурна) бройка.

Става дума за хотел Панорама в кв.Острец в Априлци, ето и линк към сайта на хотела - http://www.panoramabg.info/index.php
Хотелът разполага с 20 двойни, 5 тройни и 4 апартамента (2 от които луксозни). През март цените са както следва - единична стая 38лв, двойна 58лв, тройна 64лв и апартамент 98лв. Допълнителна информация:
# Цената включва: закуска, фитнес зала, охраняем паркинг и басейн през месеците юли и август.
# Деца до 10 години ползват 50% намаление.
# За посещения на групи от над 30 човека – намаление по договаряне.
# Ресторант с 55 места и лятна тераса с барбекю с 80 места.
Снимки от хотела
Разстоянието от София е около 180км по хубав път. Изборът на мястото не е случаен, намира се в центъра на страната и е на равни разстояния от четирите края.
Най-късно седмица преди 26-ти трябва да направим потвърждение за резервацията и да се плати капаро. При предишната организация есента управителят ми каза, че около 500лв. е достатъчно за капаро. Също така като се споразумеем ще изпратят и няколко варианта на меню за вечерята. Предвид това е важно, който смята да идва да е 100% сигурен в това (както и да посочи броя хора, с които ще идва). Имаме време всеки да си прецени дали може да дойде и да се организираме, но да не чакаме последния момент. Аз също апелирам в темата да се пише по същество като за момента най-важно е да съберем точната (сигурна) бройка.
Последна промяна rve на 06 Мар 2011, 20:35, променена общо 2 пъти
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Аз съм ЗА със сигурност, пишете ме за двойна стая-2-ма възрастни+1 чаве(7 год.)
Там било СУПЕР, обикалял съм цяла БГ, но там още не съм бил и отдавна ми се ходеше!
П.П. Аа и да се пуши, ако е удобно...!?
Там било СУПЕР, обикалял съм цяла БГ, но там още не съм бил и отдавна ми се ходеше!

П.П. Аа и да се пуши, ако е удобно...!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Пуши се, адаш 
Аз от много писане забравих да се запиша. Ще идвам сам.

Аз от много писане забравих да се запиша. Ще идвам сам.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ееее , на 27ми съм канен на рожден ден в някаква хижа в Априлци , така че става перфектно 
За хотела не знам още , но на сбирката съм там .

За хотела не знам още , но на сбирката съм там .
Последна промяна acho.rs на 06 Мар 2011, 20:52, променена общо 1 път
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Момчета...както в предишната тема - искам да ви помоля да пишете когато сте сигурни за нощувките - целта е да има точна и сигурна бройка за хотелската леглова база!
Аз +1 в двойна стая - 100% (rve-казваш и ти давам капарото.)
Аз +1 в двойна стая - 100% (rve-казваш и ти давам капарото.)
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Аз също съм за.Бройте ме и мен +1 за двойна стая. 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
Това е страхотно колеги! На мен много ми се идва но ми предстои операция на очите този месец, или следващия.
Не зависи от мен на 12 март ще знам дали ще имам възможност да дойда.
Та въпроса ми е следния има ли възможност да се направи заявка на 12-ти март вечерта за резервация в хотела или ще е късно, защото тогава ще знам 100% дали ще имам възможност да дойда? И понеже съм нов тук ми е любопитно, на минали срещи, колко коли са се събирали? 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
rve написа:
Най-късно седмица преди 26-ти трябва да направим потвърждение за резервацията и да се плати капаро.
Аз също апелирам в темата да се пише по същество като за момента най-важно е да съберем точната (сигурна) бройка.
lyu_records написа:Това е страхотно колеги! На мен много ми се идва но ми предстои операция на очите този месец, или следващия.Не зависи от мен на 12 март ще знам дали ще имам възможност да дойда.
Та въпроса ми е следния има ли възможност да се направи заявка на 12-ти март вечерта за резервация в хотела или ще е късно, защото тогава ще знам 100% дали ще имам възможност да дойда? И понеже съм нов тук ми е любопитно, на минали срещи, колко коли са се събирали?
цък
цък
цък
цък
Привет Другари
Потвърждавам: една двойна стая - 2-ма възрастни + 1 дете на 2,5 г
Чакам инфо как/къде ше се пращат пари за капарото

Потвърждавам: една двойна стая - 2-ма възрастни + 1 дете на 2,5 г
Чакам инфо как/къде ше се пращат пари за капарото
- kozela
- младши ентусиаст