1-ва влиза трудно ??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
Re: 1-ва влиза трудно ??
колега мерси за съвета,това за семеринга е добра идея,смених маслото,нема разлика когато иска си го прави,имах е39 със същия мотор кутията ми правеше пак същия номер,докато не я продадох.../имам в предвид колата/
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
...готов да помогне всекиму...
- van4ote
- Потребител
-
- Кара: е 36 купе
- Мечтае да кара: С ВРАТИТЕ НАПРЕД
колеги и при мен не влиза първа както трябва ,но натисна ли съединитела и изчам 20 сек влиза как си трябва що ето 

"ВАНЧОТЕ" качество на разумна цена
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
колеги и при мен не влиза първа както трябва ,но натисна ли съединитела и изчам 20 сек влиза как си трябва що ето
Долна и горна помпа на съединителя, вече чакат в мазенцето монтажа, благодарение на колегата leviatan

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Zlobil
- младши ентусиаст
-
Nukem написа:Долна и горна помпа на съединителя, вече чакат в мазенцето монтажа, благодарение на колегата leviatan!
А стига само реклами де... как може в десет теми пет реклами да прочета ?
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Zlobil написа:Nukem написа:Долна и горна помпа на съединителя, вече чакат в мазенцето монтажа, благодарение на колегата leviatan!
А стига само реклами де... как може в десет теми пет реклами да прочета ?
Е`па фалат са ората кво

А на мен пък първа ми хърка,какви са вариянтите за сполучливо отремонтиране,или да си търся секънд хенд кутия?
- tenchooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
- Мечтае да кара: BMW ///M3
много мнения много нешто,така и никой не каза каква марка масло е по-хубаво кое е рядко кое е гъсто кое е за предпочитане 

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
И при мен отвреме на време първа влиза трудно/говоря сутрин в студено време, като позагрее няма грижи/, но в последно време е добре, мисля, че не е от съединител, виж масло или помпа-може
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
tenchooo написа:много мнения много нешто,така и никой не каза каква марка масло е по-хубаво кое е рядко кое е гъсто кое е за предпочитане

- tenchooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
- Мечтае да кара: BMW ///M3
pgv64 написа:tenchooo написа:много мнения много нешто,така и никой не каза каква марка масло е по-хубаво кое е рядко кое е гъсто кое е за предпочитане
Няма "лошо ,убаво", има по каталог! На скоростната кутия в задната част трябва да има цветна табела и според цвета -влизаш в ауто дата гледаш модел ,тип двг , година и т.н. ... и намираш типа масло за скоростите! Не можеш да слагаш ей така щото било "убаво". Пример : Две Е36 с еднакви мотори ,еднакви години ,на вид еднакви скорости , но с различни табели на ск.кутия - значи различни масла!!!В всеки сервиз с кадърни майстори (запознати) ще ти обяснят това!
браво колега етва е полезно мнение сега

- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
van4ote написа:колеги и при мен не влиза първа както трябва ,но натисна ли съединитела и изчам 20 сек влиза как си трябва що ето
Аве ванчо ти що лъжеш хората че влиза трудно????(С една смяна на маслото и си ти

При мен не е трудно а влиза с шут
- van4ote
- Потребител
-
- Кара: е 36 купе
- Мечтае да кара: С ВРАТИТЕ НАПРЕД
kufi01 написа:van4ote написа:колеги и при мен не влиза първа както трябва ,но натисна ли съединитела и изчам 20 сек влиза как си трябва що ето
Аве ванчо ти що лъжеш хората че влиза трудно????(С една смяна на маслото и си ти)
При мен не е трудно а влиза с шут
след 10-15хиляди км се оказа ,че не е маслото за смяна ами съединитела

"ВАНЧОТЕ" качество на разумна цена
Колеги, при мене 1ва и задна влизат тежко. Лошото е, че даже и при топъл мотор не се оправят
. Имам ново масло, декстон 3 май се казваше.
Моля за помощ!!!!
Взех си 318и седанче на 160 000 км перфектно! Само тази работа ми убива удоволствието от карането. Все пак съм си взел бмв и съм броял пари, а не съм си 'зел няква фиеста примерно колкото да имам кола. Мисля, че разбирате какво имам в предвид.

Моля за помощ!!!!
Взех си 318и седанче на 160 000 км перфектно! Само тази работа ми убива удоволствието от карането. Все пак съм си взел бмв и съм броял пари, а не съм си 'зел няква фиеста примерно колкото да имам кола. Мисля, че разбирате какво имам в предвид.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Сменял ли си съединител? Това се получава почти винаги като смениш само феродовия диск, а останалото оставиш старото...
Never mistake motion for action...
- thugmc1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36coupe320
Yanko Petrov написа:pinko_23 написа:Колеги и аз имам същият проблем 1 влиза трудно смених маслото нема разлика, топла студена едно и също, оба4е ако вкарам 2 и после 1 все едно е чисто нова, аз честно да ти кажа от както си я взех преди 4 години от германия все таки си прави ходих при няколко майстора и те ми викат споко не е страшно, и аз така сия карам. Успех
Не е от маслото това, ама да кажат разбирачите от какво е.... Случва ми се от време на време, рядко но се случва. Даже бях казал на един майстор че така ми прави от време на време, не ми каза от какво е, ама вика "вкарвай втора и от там 1ва и няма проблем, само недей със сила да вкарваш 1ва".
точно това искам да кажа и аз, колкото повече напъваш със сила да вкараш лоста толко по не иска да влезе, съвсем леко се вкарва първа и си влиза супер само буташ и готово без резки движения
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Колеги гледам по нагоре коментари за долната помпа на съединител тя играе ли роля ,че да влиза малко по трудно 1-ва и 2-ра е при мен .. щото на мен помпата ми е прецакана утре ще карам колата да е правят .
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3