милиционерите са.....
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- prosto_pi4
- кандидат ентусиаст
-
милиционерите са.....
Ами искам просто да попитам нещо.Ще започна с предистория малко.Значи който е бил в Велико Търново сигурно знае тука полиацаите кви са помияри.Имах лошия касмет един полицай да се заяде с мене за тжа че колата ми е хубава и че имам допалнителен цвят който не е отразен в талона и ми спря колата от движение.Както и да е - оправих се с тва, обаче със сащия тоя полицай след месец пак се срещнахме.Аз си бях спрял колата пред знак І Забранено паркирането и престоя а забранената зона започва след знака.Аз бях спрял поне на 10 метра преди знака и той се виждаще мн добре и с тва непречих.И тоя почна да ми спори че сам в нарушение и ми написа фиш, защото ако ми беше написал акт можеше отодлу да пиша възражение.Та не ме е яд толкоз за фиша колкото че тоя ми се точи.И въпроса ми е мога ли да предприема нещо срещу тоя , ако някой има опит и може да подскаже ще съм му благодарен
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
отговор
Оплачи се с ЖАЛБА до шефа на КАТ,и напиши че тие искал пари на РЪКА носи отказал и тие написал ФИш,защото ако е било АКТ сиго предопреил че ще има възражение и да опишеш в АКТА как тие искал ПАРИ на ръка.
Затова се поде кампанията на Пежо клуб, със съдействието на БМВ и всички дуги клубове по този въпрос - Закон за движение по пътищата (в България)
Линка е пуснат от The Boss http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/5279C541 ... tes_BG.pdf
Няма да чакаме да влезнем в Европейския съюз, за да ни направят пътищата и движението по тях, както трябва!
Парите ни от Актове и Фишове НЯМА да потъват в морето от Безпаричие... с други думи .... ХАЗНАТА!
Няма да плащаме на корумпирани полицаи пари, защото - ИНСТИТУЦИИТЕ, ОТГОВОРНИ ЗА ПЪТИЩАТА - НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА, ЗА КОЯТО ИМ СЕ ЗАПЛАЩА от нашите пари!
Линка е пуснат от The Boss http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/5279C541 ... tes_BG.pdf
Няма да чакаме да влезнем в Европейския съюз, за да ни направят пътищата и движението по тях, както трябва!
Парите ни от Актове и Фишове НЯМА да потъват в морето от Безпаричие... с други думи .... ХАЗНАТА!
Няма да плащаме на корумпирани полицаи пари, защото - ИНСТИТУЦИИТЕ, ОТГОВОРНИ ЗА ПЪТИЩАТА - НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА, ЗА КОЯТО ИМ СЕ ЗАПЛАЩА от нашите пари!
Последна промяна Eva* на 30 Яну 2006, 1:37, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!
Сега малко подробности
Пьрво с това: "кажи че е искал пари на рька" ами оня ако те осьди за клевета и уронване на престиж и тн и тн. ,какво правим? Как доказваме че е просил пари????
После: след като си подписьл фиша
вече си се сьгласил че си бил в нарушение, демек нямаш вьзражения
А ако кажеш, след като ти е заявено, че ще ти се пише фиш: Не аз не сьм в нарушение и отказвам да подписвам това което пишете , се отива на вариянт с акта, който можеш да обжалваш после 

Пьрво с това: "кажи че е искал пари на рька" ами оня ако те осьди за клевета и уронване на престиж и тн и тн. ,какво правим? Как доказваме че е просил пари????

После: след като си подписьл фиша

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми проследи го да видиш къде живее, има ли кола ала бала и го дебни кога е на змяна и кога не. Когато не е униформен го чакаш в некоя тъмна уличка с едо одеяло и един винкел и му сменяш фасона. Лошото е че нема да разбере че си ти, щот ако разбере после лошо ти се пише. Другият вариант е да му отмастиш на колата, ма пак нема да има голям смисал, щот няма да знае че си ти 

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
:-) Opaaaa
Ако го разпознаеш тоя звънни в НТВ и да му спретнат една хубава скрита камерка.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Аз карах кола с допалнителен цвят,неупоменат в талона в продължение на 2 години и само са се заяждали,така че смятам за савсем нормално да предприемеш някакво отмъщение. Не от значение дали ще разбере от кого е,а че така не става тая работа
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
като те спре за нещо и започне да ти пише акт тъпата кука си траи и като се подписваш пиши на вазражения че се съмняваш че длъжностното лице е употребило алкохол
и му гледаи сеира
до незнам си колко часа трябва да отиде да даде кръв за алкохолна проба!!! маи не е много приятно 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- prosto_pi4
- кандидат ентусиаст
-
Бе и аз тва си мисля днеска,че ако зема нещо да прая ще се скасат да ме спират и да се ебават тия куки щото те са една обща и гадна помия която няма изчистване ако ще и аврам мекото да дойде.Пък в търново наистина са се сабрали най гадните вмирисани куки.Другаде не сам виждал такова нещо!! 

Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2