бушон ?
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
бушон ?
нещо не бачка нагревателя на задното стъкло и не мога да се ориентирам с тези бушони и релета под задната седалка
нихт ферщеен този немски
има ли някъде нещо на английски или руски за тази инсталация 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
за ел.инсталация
Трябва ти програмката WDS - това са ел.инсталации на BMW! Но първо стартираха с най-новите, после изкараха и за Е39, а за Е34...
Питай Lucky, той тегли някаква версия вчера!!! 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
И на мен на комбито не ми работят нагревателите.Проверил съм всички бушони няма изгоряли.Как мога да установя дали не е от антената на касетофона или на комбито е по друг начин връзката за нагревателите. 

Колега, провери първо дали самите нагреватели са здрави. Обикновено горят в десния край и това се вижда от въртешната страна на стъклото.
Освен това при комбито много често се пречупват и скъсват снопа захранващи кабели, намират се в горната част на капака, като отвориш малкия отваряем прозорец има една пластмасова черна кора, тя лесно се сваля. Под нея са. Значи пречупват се точно в двата горни ъгъла, но са поставени в два пластмасови кожуха, (по един от ляво и дясно), кабела за подгрев на стъклото се намира от ляво.
Освен това при комбито много често се пречупват и скъсват снопа захранващи кабели, намират се в горната част на капака, като отвориш малкия отваряем прозорец има една пластмасова черна кора, тя лесно се сваля. Под нея са. Значи пречупват се точно в двата горни ъгъла, но са поставени в два пластмасови кожуха, (по един от ляво и дясно), кабела за подгрев на стъклото се намира от ляво.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
По какво си личи да ли са здрави реотаните?Видях и въпросните кабели но ми се сториха и те здрави.Остава да проверя да не са прекъснати до пантите на стъклото.
12 мнения
• Страница 1 от 1