Vision ConnectedDrive

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Re: Vision ConnectedDrive

Мнение от dinkomg » 22 Фев 2011, 10:45

xerial написа:Ти не си сложил най яката снимка - профила на колата :yes: Shark Style :bowdown:

Изображение
Има много коли и ....BMW
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 27 Фев 2011, 19:50

Ами интересна е тази концепция. Определено запазва агресивността на марката, особено с тези светлинни ефекти така да ги нарека. Иначе като я видях отвътре знаете ли на какво ми заприлича - на мотор с кош, от онези старите. И тук съм сигурен, че много колеги искрено ще ми се смеят, то и на мен ми стана забавно, но действително това беше първото нещо, на което оприличих кокпита. И както каза колегата по-горе - вярно е като излязла от Трансформърс :mhihi: Лошо няма, ама това не е първата тема, в която споделям, че за мен това прекалено технологично развитие прави автомобилите по-малко автомобили на практика. И все пак колите на бъдещето ще си имат своите привърженици, можем само да се надяваме прототипа да е успешен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Фев 2011, 11:59

Поклон пред дизайна на тази кола... Но концепцията зад нея неприятната част - идеята й е водача повече да наблюдава, отколкото да участва в шофирането.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38
Мечтае да кара: Алпина

Мнение от denises26 » 28 Фев 2011, 19:04

Колата е добра, като цяло. Малко дизайна на места не ми е по вкуса, но то си е до човека. Иначе доста технологии са внедрили, като гледам и особенно светлинните потоци са красиви. В край на сметка обаче не бих си взел такъв автомобил (говорим ако имам парите), някак прекалено технологично ми се струва. :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Motorsport » 28 Фев 2011, 20:36

bozukov_g написа: искам да ги питам - Е46 с тасове и ауспух като пишка по добре ли е???

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

На мен ми харесва :P

Потребител
Аватар
Кара: ше E36 325i

Мнение от F*natic » 04 Мар 2011, 12:12

Това творение едва ли ще види бял свят, по-скоро идеята е да се покаже насоката на дизайна. Мен лично не ме грабва, прилича ми на нещо японско - Мазда или Хонда...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330d

Мнение от achobre » 20 Мар 2011, 15:50

отначало бях малко предобеден но сега като гледам може и да излезе нещо от тази кола иначе дизайна нещо май не го бива мн

Предишна

Назад към Основен Форум