Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
acho.rs написа:Да , ще ги има предвид . Това което мисля е първите 2 седмици по 45 мин лека тренировка , нямам планове да се скапвам от началото . Ако треската е по-силно , обикновено правя само раздвижване или много повторения на лоста , само .
Бум-бум - ти не беше ли в Лозенец - кой фитнес би препоръчал . Желязото си е желязо де , но аз имам едни стари проблеми в кръста и ми трябват малко по-хубави уреди .
Аз почивах 4 месеца отскоро почнах пак правя гърди 3-ти понеделник подред тренировка и пак ме скъсва мускулната треска, като през тия 4 месеца съм правил 4 тренировки за гърди и бицепс(понеже са ми в един ден) и всеки път след това 3 дена болки!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Не е нормално толкова време да си с треска - претренираш !
Поне първата седмица е хубаво да правиш от всичко по малко , за да можеш да раздвижиш всички мускули . Треска минава най-бързо , като се движиш или в случая правиш упражнение с минимални тежести .
В моя случай първата седмица ще съм така (5 трениворки) и ако все още съм скован и 2рата ще изкарам по този начин . Програми мисля да почна не по-рано от 3тата седмица .
Тъпото че един колега заминава на меден месец (слава богу - медена седмица) и ще трябва да му покрия смените и няма как да ходя и на фитнес . 10ти март обаче съм на линия
И тук да засегна една градска легенда - когато имаш мускулна треска , значи мускула расте - абсолютно не съм съгласен , че едно е във връзка с другото , да се изкажат по-знаещите , аз после ще пиша за млечната киселина .
Поне първата седмица е хубаво да правиш от всичко по малко , за да можеш да раздвижиш всички мускули . Треска минава най-бързо , като се движиш или в случая правиш упражнение с минимални тежести .
В моя случай първата седмица ще съм така (5 трениворки) и ако все още съм скован и 2рата ще изкарам по този начин . Програми мисля да почна не по-рано от 3тата седмица .
Тъпото че един колега заминава на меден месец (слава богу - медена седмица) и ще трябва да му покрия смените и няма как да ходя и на фитнес . 10ти март обаче съм на линия

И тук да засегна една градска легенда - когато имаш мускулна треска , значи мускула расте - абсолютно не съм съгласен , че едно е във връзка с другото , да се изкажат по-знаещите , аз после ще пиша за млечната киселина .
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Честно казано с моите предишни тренировки за гърди и всички други мускули съм имал прилична мускулна треска на другия ден или някъде 12-16 часа след самата тренировка е започвала треската. Дали е признак за това, че расте нещо незнам, но съм имал напредък тогава.
Сега и аз да попитам... Спрях със залата преди около 4 години (+/-) 2-3 месеца, зарадо кандидатстване, 1ви курс студент, 2ри курс, студент, други злополуки и така... От тогава само футбол и баскетбол съм играл... и 2-3 месеца плуване през това време. Крайно време ми е да се връщам към тренировките...
Последно сериозно се занимавах малко преди да навърша 18, сега ми предстои да навърша 22, така че там някъде... около 4 години не съм тренирал. Малко предистория... От 10 годишен по лостовете бях на кофички, набирания, коремни и т.н. На около 12-13 се хванах в залата, до почти 18 годишна възраст имах прилични резултати... силови също. Щях да се хващам миналата година декември месец, но си счупих ръката и се наложи да поизчакам...
През тея 4 години винаги съм спирал тренировките летата, и съм започвал есента, но 2-3 месеца пауза не ми се е отразявала кой знае колко тежко и за 2 седмици съм връщал старото темо, без никакви проблеми, докато сега нещата стоят по различен начин и много се чудя как да започна, за което ми е необходим и съвет. От известно време правя лицеви вкъщи (като встъпетелен ход) идеята ми е на тоя етап е пак 2-3 седмици да ходя и постепено да втежнявам тренировките и лека полека, докъдето стигнат нещата(първите 2-3 седмици да правя само кръгови тренировки) по 3 пъти седмично... (запасил съм се протеинче имам и аминокиселини, на тоя етап не смятам да взимам друго, преди съм взимал само креатин няколко пъти, смятам основно на яденето да наблегна)
Идеята ми е след първите 2-3 седмици с кръгови тренировки, да започна с 3 пъти седмично (понеделник, сряда, петък) като ще видя как ще си разхвърля мускулните групи по дни, това не ме притеснява...
Но как точно да започна, за да избегна кунтузии и други неприятни ефекти.
Друго... тогава бях 96-7 кг сега пак съм толкова, само че масата от гърдите, ръцете и рамената са се спуснали към коремната област
И в момента съм на това ниво...
http://store.picbg.net/pubpic/40/34/83d ... 544034.jpg
И друго кажете с какво си мажете стриите?
Защото въпреки, че съм спрял тренировките преди толкова време, те си растат много сериозно
Та това е, благодаря предварително.
Всякакви ценни съвети биха ми били от полза.
Сега и аз да попитам... Спрях със залата преди около 4 години (+/-) 2-3 месеца, зарадо кандидатстване, 1ви курс студент, 2ри курс, студент, други злополуки и така... От тогава само футбол и баскетбол съм играл... и 2-3 месеца плуване през това време. Крайно време ми е да се връщам към тренировките...
Последно сериозно се занимавах малко преди да навърша 18, сега ми предстои да навърша 22, така че там някъде... около 4 години не съм тренирал. Малко предистория... От 10 годишен по лостовете бях на кофички, набирания, коремни и т.н. На около 12-13 се хванах в залата, до почти 18 годишна възраст имах прилични резултати... силови също. Щях да се хващам миналата година декември месец, но си счупих ръката и се наложи да поизчакам...
През тея 4 години винаги съм спирал тренировките летата, и съм започвал есента, но 2-3 месеца пауза не ми се е отразявала кой знае колко тежко и за 2 седмици съм връщал старото темо, без никакви проблеми, докато сега нещата стоят по различен начин и много се чудя как да започна, за което ми е необходим и съвет. От известно време правя лицеви вкъщи (като встъпетелен ход) идеята ми е на тоя етап е пак 2-3 седмици да ходя и постепено да втежнявам тренировките и лека полека, докъдето стигнат нещата(първите 2-3 седмици да правя само кръгови тренировки) по 3 пъти седмично... (запасил съм се протеинче имам и аминокиселини, на тоя етап не смятам да взимам друго, преди съм взимал само креатин няколко пъти, смятам основно на яденето да наблегна)
Идеята ми е след първите 2-3 седмици с кръгови тренировки, да започна с 3 пъти седмично (понеделник, сряда, петък) като ще видя как ще си разхвърля мускулните групи по дни, това не ме притеснява...
Но как точно да започна, за да избегна кунтузии и други неприятни ефекти.
Друго... тогава бях 96-7 кг сега пак съм толкова, само че масата от гърдите, ръцете и рамената са се спуснали към коремната област

http://store.picbg.net/pubpic/40/34/83d ... 544034.jpg
И друго кажете с какво си мажете стриите?
Защото въпреки, че съм спрял тренировките преди толкова време, те си растат много сериозно

Та това е, благодаря предварително.
Всякакви ценни съвети биха ми били от полза.

E34, E38
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Колеги да ми препоръчате фитнес в района на квартал Лозенец. Ако може и да е до 40-50лв за 12 посещения,защото на всякъде ми казват за цени то 60-70 и нагоре.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Някой от колегите , които са по-навътре с добавките дали има впечатление от този продукт

Приписват му някакви чудодейни свойства, а не е стероид.
Тия LG Sience правят доста голямо количество прохормони и т.н., но това твърдят че не е
такъв тип продукт, а действа като такъв...

Тия LG Sience правят доста голямо количество прохормони и т.н., но това твърдят че не е
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вие друго, освен тази тема не четете ли
Палео диетата е "модерна" от няколко години вече, както и цикличното хранене, НВД, eat stop eat и още много други методи. Аз се опитах няколко пъти да пиша за тия неща ама реакцията беше- "така ще изгориш мускулите","това ако го ям ще стана на кюфте" и на следващия пост пак- "я кажете каква химия да зема, че да ми се дотренира" 

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
kriso85 написа:Някой от колегите , които са по-навътре с добавките дали има впечатление от този продукт
По принцип добър продукт, не е нещо особено по принцип да знаеш, но има ефект де.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Има и по - добри от категория Хардкор продукти от този посочения.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Прохормоните са си легални стероиди и не виждам остра нужда от тях , ако не си проф. спортист 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Прохормоните като резултати са толкова далече от "чистия зоб", чееее.... ма тая тема не е за това... по-добре не се хвърляйте на подобни гръмки рекламни препарати, дето я вършат нещо дребно, я не... а са скъпи...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Исках да кажа , че са си стероиди , под едно или друго име и освен , че не трябва да се пише за тях в тази тема и по принцип не е препоръчително да ги взимаш .
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
На прохормоните им липсват някои "качества", които доста ги отдалечават от истината...
Иначе според мен има доста прилични препарати, които са също далеч от зобове, но вършат много добра работа... и особено психологическа, щото много хора се нуждат от психологическа сила, а не от някви силни препарати... щото като са ти "светнали" очите и си се "озъбил" от желание да "блъскаш", залата не само ти е тясна, но и искаш да помъкнеш всичките железа в нея и тежеста изведнъж ти олеква...
Иначе според мен има доста прилични препарати, които са също далеч от зобове, но вършат много добра работа... и особено психологическа, щото много хора се нуждат от психологическа сила, а не от някви силни препарати... щото като са ти "светнали" очите и си се "озъбил" от желание да "блъскаш", залата не само ти е тясна, но и искаш да помъкнеш всичките железа в нея и тежеста изведнъж ти олеква...
Колеги, може би е разисквано, но мислите ли, че е вредно да се прави мъртва тяга от тийн? Говоря за тежести около 100-те килограма? В смисъл вярно ли е, че не растеш на височина?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ryapoff написа:Колеги, може би е разисквано, но мислите ли, че е вредно да се прави мъртва тяга от тийн? Говоря за тежести около 100-те килограма? В смисъл вярно ли е, че не растеш на височина?
Няма такива митове че не растеж от тяга и клякане - мнение на много доктори .
Трябва ти добър инструктор , иначе набързо може да си докараш контузия за цял живот .
Упражнението е задължително ако искаш да "качваш" .