Протест против високите цени 16 .04 . 2011

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Re: Протест против високите цени

Мнение от BAHKATA » 03 Мар 2011, 13:39

biem_w написа:
uCnaHeTcA написа:
biem_w написа:Сам незнам защо ще си губите времето.. бензина няма да поевтинее до 1лев ако тва ви е целта.. правете протест за високи заплати щот в БГ бензина си е на добра цена.. и не ме питайте от де знам,че няма да стане по евтин :winky:

А мен не ме питай от 'де знам, че заплатите близкото бъдеще няма да ги вдигнат с по 1000-1500лв., за да стане бензина на "добра цена" :winky:

докато има балаци ще има и тарикати... неможе 20 години надоло и ся изведнъж да литнем във всичко... аз сам на 19 и вече съм претръпнал с тва положение и тази ситуация. Пари се правят от всичко и така.... неможе една америка без никва история и 100 депотата да е в пъти по добра,а на шия мил парламент с 300 депотата да не може да оправи циганска държавица от 6 милиона примерно... Да не говорим,че скоро ще станем ние БЪЛГАРИТЕ малцинство.. щото циганите такива онакива ама винаги са на 1ва линия ... :bchug: Скоро няма да има криза с цените на горивата ами със самите горива .... :bchug:

Ти си претръпнал сигурно защото някой ти помага в момента да зареждаш твоята кола, но когато завършиш своето висше образование (ако въобще учиш, което ме съмнява по правописа ти :no: ) и взимаш 700 лв. макс и трябва да зареждаш/живееш/гледаш деца и т.н. ще се сетиш, че бензина или дизела, които наливаме всеки ден, е на висока цена (която е неоправдана). Без да се обиждаш колега! :yes:

За да не съм :OT: Аз ще отида на протеста и дано нещо излезе от него!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Мар 2011, 13:40

Понеже явно сте си харесали тая тема да поспамите малко, да използвам да попитам същото като в другата:

Я вземете ми обяснете като на идиот срещу кое точно протестирате: цените на колонките, цената за производство на Лукойл или акциза върху горивото :?: Или може би срещу съотношението цена-качество, че и там е трагедия :?:
Така оформен протеста (блокиране на бензиностанции) за мен е протест срещу цените на колонка и е пълна глупост, граничеща с олигофрения... Самите бензиностанции влияят на цените точно никак- да ви обяснявам ли защо или ще се сетите :?:

Та така- СРЕЩУ КОЕ ТОЧНО ПРОТЕСТИРАТЕ :?: Отговор от рода: "Срещу всичко изброено" е смешен и глупав :roll:

ПС: Блокирайте бензиностанциите на Лукойл, горките дори няма и да си го изместят в другия крачол :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 03 Мар 2011, 13:45

ms написа:Понеже явно сте си харесали тая тема да поспамите малко, да използвам да попитам същото като в другата:

Я вземете ми обяснете като на идиот срещу кое точно протестирате: цените на колонките, цената за производство на Лукойл или акциза върху горивото :?: Или може би срещу съотношението цена-качество, че и там е трагедия :?:
Така оформен протеста (блокиране на бензиностанции) за мен е протест срещу цените на колонка и е пълна глупост, граничеща с олигофрения... Самите бензиностанции влияят на цените точно никак- да ви обяснявам ли защо или ще се сетите :?:

Та така- СРЕЩУ КОЕ ТОЧНО ПРОТЕСТИРАТЕ :?: Отговор от рода: "Срещу всичко изброено" е смешен и глупав :roll:

ПС: Блокирайте бензиностанциите на Лукойл, горките дори няма и да си го изместят в другия крачол :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За това че бензиностанциите не могат да влияят на цените си абсолютно прав, но замисли се: не е правилно да блокираме ОМВ, защото те не влияят на цените, Лукойл няма да си го изместят ако ги блокираме тях, ако застанем на жълтите павета и Бойко няма да си го измести..... И какво излиза - пак да стоим и да не правим нищо. :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 03 Мар 2011, 13:58

мии колегите ще ходят да протестират с извинение - срещо Глупостта .. Ще заредят по 1лв и бензионостанциите ще фалират и главните който държат този вид бизнес ще кажат.. Лелелеее колко са единни я да направим бензина 0.20 стинки :oops: Сорка ама много несериозно ми звучи това.... :kuku:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 03 Мар 2011, 15:01

Абе и вие имате право ама с тва овче мислене до никъде нема да стигнете. Не се обиждайте обаче точно заради тва нема да има свалени правителства вече щото хората които свалиха 97 правителството ги няма и сегашното поколение са със свалени гащи до долу.
Аз не мога да повярвам как в Люксембург или пък Австрия нафтата е с по 25-30ст по евтина от тук при положение че хората там взимат по 2000 евро заплати а тука по 400 и то ако си късметлия...
Аз ще отида не защото нямам пари да зареждам, а защото така е правилно и хората в България трябва да се подкрепят, за съжаление това не се получава.
Пийс! :yes:
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 03 Мар 2011, 15:04

да колега прав Си ! Със Свалени Гащи Сме щото сме като овце и ходим само там дето има далавера ... и големите се възполват от нас.. гледат ни,че се пречупваме отсякаде и само ни дърпат и ни изполват за тва сме такива.. като цяло и правата не си знаем ! :bang: но немисля,че трябва да се нападат бензионостанциите.. ами тая зграда на жълтите павета трябва да се нападне.. от там тръгва всичко :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 03 Мар 2011, 15:06

biem_w написа:да колега прав Си ! Със Свалени Гащи Сме щото сме като овце и ходим само там дето има далавера ... и големите се възполват от нас.. гледат ни,че се пречупваме отсякаде и само ни дърпат и ни изполват за тва сме такива.. като цяло и правата не си знаем ! :bang: но немисля,че трябва да се нападат бензионостанциите.. ами тая зграда на жълтите павета трябва да се нападне.. от там тръгва всичко :yes:

Викаш да се вдигнем от другия край на България, за да дойдем на жълтите павета, като накрая ще е за оня дет' ду'а :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 03 Мар 2011, 15:14

uCnaHeTcA написа:
biem_w написа:да колега прав Си ! Със Свалени Гащи Сме щото сме като овце и ходим само там дето има далавера ... и големите се възполват от нас.. гледат ни,че се пречупваме отсякаде и само ни дърпат и ни изполват за тва сме такива.. като цяло и правата не си знаем ! :bang: но немисля,че трябва да се нападат бензионостанциите.. ами тая зграда на жълтите павета трябва да се нападне.. от там тръгва всичко :yes:

Викаш да се вдигнем от другия край на България, за да дойдем на жълтите павета, като накрая ще е за оня дет' ду'а :bchug:

образно го казвам колега.. всеки от нас знае,че и да се дигаме и да не се дигаме се тая файдата е никва.. ;) ние тука и да пишем пак файда никва.... само дето си ги мерим на кой му е по дълаг нищо повече... :bchug: Българина негледа на него да му добре а на другия да му е зле .. винаги е било така .. :bang:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Мар 2011, 15:26

BMW120 написа:Абе и вие имате право ама с тва овче мислене до никъде нема да стигнете. Не се обиждайте обаче ....

Не се обиждаме, спокойно :yes:
Ама пак не ми каза срещу кое точно е протеста :?:
Аз лично при това положение НЯМА да отида... Вместо да загубя 3-4 часа, да изгоря излишно гориво и да похарча минимум 20лв. за тоя дето духа ще гледам да свърша нещо полезно и да изкарам някой лев още... Щото в крайна сметка не цените са толкова високи (могат да са по-ниски разбира се, но забравете за 1,50лв.), колкото доходите са ниски- ще използвам времето на протеста да си повиша дохода поне с малко, за да мога утре да купя 1кг. месо повече примерно ;)
Не ме разбирай грешно- аз съм ЗА протест срещу високите цени на горивата и ще участвам с удоволствие. Но когато има няк'ви конкретни искания към Лукойл и/или държавата... Тогава ме търсете за блокиране на рафинерията, на пътища, за протест на жълтите павета, но за блокиране на бензиностанции БЕЗ конкретни искания забравете да се включа... Както казах- вие протестирайте на 13-ти, аз ще отида да изкарам още 10-20лв. да имам да си харча на 14-ти...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от JIVONOZAVAR » 03 Мар 2011, 15:29

ogata написа:http://www.facebook.com/home.php?sk=group_173206169391766&notif_t=group_activity

Ето я и групата във фейсбук. Датата е 13ти март, трябва ни организатор за Бургас.

Колега на 13.03.2011 в 18.30 на втория етаж на паркина на Мола.Ако искаш ела аз съм там познаваш ме.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 03 Мар 2011, 15:30

За колегата, който питаше толкова настървено защо е протеста, защо пред ОМВ, защо на колонка ?
Ми за да се привлече внимание Колега. За да се види, да дойдат журналисти, да отразят събитието, да стане и по други градове, да се разбере че хората не са съгласни, от там вече е работа на синдикати за организацията на мащабен протест. Там вече е времето за "пред Народното събрание", Лукойл и тн... С това просто хората ще покажат че са готови за този мащабен протест...
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 03 Мар 2011, 15:35

В крайна сметка поне можем да сме горди, че протеста тръгна от член на форума ни, който може и да е на километри извън България, ама все пак успя да организира нещо ! :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 03 Мар 2011, 15:36

ms написа:
BMW120 написа:Абе и вие имате право ама с тва овче мислене до никъде нема да стигнете. Не се обиждайте обаче ....

Не се обиждаме, спокойно :yes:
Ама пак не ми каза срещу кое точно е протеста :?:
Аз лично при това положение НЯМА да отида... Вместо да загубя 3-4 часа, да изгоря излишно гориво и да похарча минимум 20лв. за тоя дето духа ще гледам да свърша нещо полезно и да изкарам някой лев още... Щото в крайна сметка не цените са толкова високи (могат да са по-ниски разбира се, но забравете за 1,50лв.), колкото доходите са ниски- ще използвам времето на протеста да си повиша дохода поне с малко, за да мога утре да купя 1кг. месо повече примерно ;)
Не ме разбирай грешно- аз съм ЗА протест срещу високите цени на горивата и ще участвам с удоволствие. Но когато има няк'ви конкретни искания към Лукойл и/или държавата... Тогава ме търсете за блокиране на рафинерията, на пътища, за протест на жълтите павета, но за блокиране на бензиностанции БЕЗ конкретни искания забравете да се включа... Както казах- вие протестирайте на 13-ти, аз ще отида да изкарам още 10-20лв. да имам да си харча на 14-ти...

Ми не ходи бе - като гледам никой не е тръгнал да изкарва хората на сила :winky: . Като си толкова критичен, защо не дадеш идеи за искания, а не само да "плюеш" :winky: . Най-лесно е да стоиш отстрани, да цъкаш с език и да критикуваш :censored: . И само не споменавай пак "да не се налага ДДС и върху акциза" :mhihi: :mhihi: - ако си още на тази вълна вземи попрочети малко литература за видовете данъци и данъчното облагане :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 03 Мар 2011, 15:37

biem_w написа:
uCnaHeTcA написа:

образно го казвам колега.. всеки от нас знае,че и да се дигаме и да не се дигаме се тая файдата е никва.. ;) ние тука и да пишем пак файда никва.... само дето си ги мерим на кой му е по дълаг нищо повече... :bchug: Българина негледа на него да му добре а на другия да му е зле .. винаги е било така .. :bang:

Абсолютно си прав... "Я не сакам на мен да ми е добре, сакам на вуте да му е зле" :yes:
И аз искам да е пред парламента, ама 800км. за нищото...
Като пробваме нито ще тръгнат да ни колят, нито да ни бесят... Пък и пари няма да ни вземат... Освен разправии, друго лошо нещо няма да стане... Нека пробваме, нищо не губим, освен малко време и нерви... :yes: :bchug:
П.С. Към колегата ms
:arrow: Цитирам IvanIanushev от ето тази тема във форума за протеста :arrow: http://www.bulforums.com/bgprotest_2011 ... hp?f=2&t=2
"ЦЕНИ НА ГОРИВАТА СЪОБРАЗЕНИ СЪС НАШИЯТ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ , ИЛИ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ СЪОБРАЗЕН СЪС ЦЕНИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ.
КАК ЩЕ СТАНЕ - ИМА СИ ХОРА ДА ГО РЕШАВАТ, ЗАТОВА ИМ СЕ ПЛАЩА И ЗАТОВА СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ."
Ето ги исканията :yes:
Вече спокойно можеш да дойдеш :bchug: Но пък не... виж изкарай там 10-20лв. , с които да сипеш там 8 литра бензин с вода (в какво съотношение - не искам и да знам), пък другото лъжа :yes:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Мар 2011, 16:01

Абе ние да се съберем да се видим колко сме,да поговорим пък ако се наложи и следващи по-координирани и ползотворни действия ще последват.
Ако така бяха мислели и хората преди 133 години жална ни майка.Разгърнете страниците на историята и вижте колко сме били ние и колко турците...логиката подсказва,че всякакви самостоятелни въстания са били обречени.НО ги е имало и хората са се държали мъжки и не са се отказвали.Докато не е дошла помощ.Това е и нашата цел.Началото сигурно няма да е много успешно и лесно,но трябва постоянство и единство.историята познава много обрати.Надали някой си е представял,че съветския съюз ще се разпадне ама се е разпаднал,надали и някой си е мислел,че й в Африка ще има такива обрати ама ето,че са факт и всичко се преобръща на 180 градуса...
Който не смята да участва нека поне си трае,а не да прави негативни изказвания и да насява идеята,че нищо няма да се получи.
Изображение
8.32

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата