Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Re: Протест против високите цени
biem_w написа:uCnaHeTcA написа:biem_w написа:Сам незнам защо ще си губите времето.. бензина няма да поевтинее до 1лев ако тва ви е целта.. правете протест за високи заплати щот в БГ бензина си е на добра цена.. и не ме питайте от де знам,че няма да стане по евтин
А мен не ме питай от 'де знам, че заплатите близкото бъдеще няма да ги вдигнат с по 1000-1500лв., за да стане бензина на "добра цена"
докато има балаци ще има и тарикати... неможе 20 години надоло и ся изведнъж да литнем във всичко... аз сам на 19 и вече съм претръпнал с тва положение и тази ситуация. Пари се правят от всичко и така.... неможе една америка без никва история и 100 депотата да е в пъти по добра,а на шия мил парламент с 300 депотата да не може да оправи циганска държавица от 6 милиона примерно... Да не говорим,че скоро ще станем ние БЪЛГАРИТЕ малцинство.. щото циганите такива онакива ама винаги са на 1ва линия ...Скоро няма да има криза с цените на горивата ами със самите горива ....
Ти си претръпнал сигурно защото някой ти помага в момента да зареждаш твоята кола, но когато завършиш своето висше образование (ако въобще учиш, което ме съмнява по правописа ти

За да не съм

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Понеже явно сте си харесали тая тема да поспамите малко, да използвам да попитам същото като в другата:
Я вземете ми обяснете като на идиот срещу кое точно протестирате: цените на колонките, цената за производство на Лукойл или акциза върху горивото
Или може би срещу съотношението цена-качество, че и там е трагедия
Така оформен протеста (блокиране на бензиностанции) за мен е протест срещу цените на колонка и е пълна глупост, граничеща с олигофрения... Самите бензиностанции влияят на цените точно никак- да ви обяснявам ли защо или ще се сетите
Та така- СРЕЩУ КОЕ ТОЧНО ПРОТЕСТИРАТЕ
Отговор от рода: "Срещу всичко изброено" е смешен и глупав 
ПС: Блокирайте бензиностанциите на Лукойл, горките дори няма и да си го изместят в другия крачол

Я вземете ми обяснете като на идиот срещу кое точно протестирате: цените на колонките, цената за производство на Лукойл или акциза върху горивото

Така оформен протеста (блокиране на бензиностанции) за мен е протест срещу цените на колонка и е пълна глупост, граничеща с олигофрения... Самите бензиностанции влияят на цените точно никак- да ви обяснявам ли защо или ще се сетите

Та така- СРЕЩУ КОЕ ТОЧНО ПРОТЕСТИРАТЕ

ПС: Блокирайте бензиностанциите на Лукойл, горките дори няма и да си го изместят в другия крачол

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
ms написа:Понеже явно сте си харесали тая тема да поспамите малко, да използвам да попитам същото като в другата:
Я вземете ми обяснете като на идиот срещу кое точно протестирате: цените на колонките, цената за производство на Лукойл или акциза върху горивотоИли може би срещу съотношението цена-качество, че и там е трагедия
![]()
Та така- СРЕЩУ КОЕ ТОЧНО ПРОТЕСТИРАТЕОтговор от рода: "Срещу всичко изброено" е смешен и глупав
ПС: Блокирайте бензиностанциите на Лукойл, горките дори няма и да си го изместят в другия крачол![]()
![]()
За това че бензиностанциите не могат да влияят на цените си абсолютно прав, но замисли се: не е правилно да блокираме ОМВ, защото те не влияят на цените, Лукойл няма да си го изместят ако ги блокираме тях, ако застанем на жълтите павета и Бойко няма да си го измести..... И какво излиза - пак да стоим и да не правим нищо.

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
мии колегите ще ходят да протестират с извинение - срещо Глупостта .. Ще заредят по 1лв и бензионостанциите ще фалират и главните който държат този вид бизнес ще кажат.. Лелелеее колко са единни я да направим бензина 0.20 стинки
Сорка ама много несериозно ми звучи това.... 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
Абе и вие имате право ама с тва овче мислене до никъде нема да стигнете. Не се обиждайте обаче точно заради тва нема да има свалени правителства вече щото хората които свалиха 97 правителството ги няма и сегашното поколение са със свалени гащи до долу.
Аз не мога да повярвам как в Люксембург или пък Австрия нафтата е с по 25-30ст по евтина от тук при положение че хората там взимат по 2000 евро заплати а тука по 400 и то ако си късметлия...
Аз ще отида не защото нямам пари да зареждам, а защото така е правилно и хората в България трябва да се подкрепят, за съжаление това не се получава.
Пийс!
Аз не мога да повярвам как в Люксембург или пък Австрия нафтата е с по 25-30ст по евтина от тук при положение че хората там взимат по 2000 евро заплати а тука по 400 и то ако си късметлия...
Аз ще отида не защото нямам пари да зареждам, а защото така е правилно и хората в България трябва да се подкрепят, за съжаление това не се получава.
Пийс!

- biem_w
- ентусиаст
-
да колега прав Си ! Със Свалени Гащи Сме щото сме като овце и ходим само там дето има далавера ... и големите се възполват от нас.. гледат ни,че се пречупваме отсякаде и само ни дърпат и ни изполват за тва сме такива.. като цяло и правата не си знаем !
но немисля,че трябва да се нападат бензионостанциите.. ами тая зграда на жълтите павета трябва да се нападне.. от там тръгва всичко 

biem_w написа:да колега прав Си ! Със Свалени Гащи Сме щото сме като овце и ходим само там дето има далавера ... и големите се възполват от нас.. гледат ни,че се пречупваме отсякаде и само ни дърпат и ни изполват за тва сме такива.. като цяло и правата не си знаем !но немисля,че трябва да се нападат бензионостанциите.. ами тая зграда на жълтите павета трябва да се нападне.. от там тръгва всичко
Викаш да се вдигнем от другия край на България, за да дойдем на жълтите павета, като накрая ще е за оня дет' ду'а

- biem_w
- ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:biem_w написа:да колега прав Си ! Със Свалени Гащи Сме щото сме като овце и ходим само там дето има далавера ... и големите се възполват от нас.. гледат ни,че се пречупваме отсякаде и само ни дърпат и ни изполват за тва сме такива.. като цяло и правата не си знаем !но немисля,че трябва да се нападат бензионостанциите.. ами тая зграда на жълтите павета трябва да се нападне.. от там тръгва всичко
Викаш да се вдигнем от другия край на България, за да дойдем на жълтите павета, като накрая ще е за оня дет' ду'а
образно го казвам колега.. всеки от нас знае,че и да се дигаме и да не се дигаме се тая файдата е никва..

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMW120 написа:Абе и вие имате право ама с тва овче мислене до никъде нема да стигнете. Не се обиждайте обаче ....
Не се обиждаме, спокойно

Ама пак не ми каза срещу кое точно е протеста

Аз лично при това положение НЯМА да отида... Вместо да загубя 3-4 часа, да изгоря излишно гориво и да похарча минимум 20лв. за тоя дето духа ще гледам да свърша нещо полезно и да изкарам някой лев още... Щото в крайна сметка не цените са толкова високи (могат да са по-ниски разбира се, но забравете за 1,50лв.), колкото доходите са ниски- ще използвам времето на протеста да си повиша дохода поне с малко, за да мога утре да купя 1кг. месо повече примерно

Не ме разбирай грешно- аз съм ЗА протест срещу високите цени на горивата и ще участвам с удоволствие. Но когато има няк'ви конкретни искания към Лукойл и/или държавата... Тогава ме търсете за блокиране на рафинерията, на пътища, за протест на жълтите павета, но за блокиране на бензиностанции БЕЗ конкретни искания забравете да се включа... Както казах- вие протестирайте на 13-ти, аз ще отида да изкарам още 10-20лв. да имам да си харча на 14-ти...
- JIVONOZAVAR
- Потребител
-
ogata написа:http://www.facebook.com/home.php?sk=group_173206169391766¬if_t=group_activity
Ето я и групата във фейсбук. Датата е 13ти март, трябва ни организатор за Бургас.
Колега на 13.03.2011 в 18.30 на втория етаж на паркина на Мола.Ако искаш ела аз съм там познаваш ме.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
За колегата, който питаше толкова настървено защо е протеста, защо пред ОМВ, защо на колонка ?
Ми за да се привлече внимание Колега. За да се види, да дойдат журналисти, да отразят събитието, да стане и по други градове, да се разбере че хората не са съгласни, от там вече е работа на синдикати за организацията на мащабен протест. Там вече е времето за "пред Народното събрание", Лукойл и тн... С това просто хората ще покажат че са готови за този мащабен протест...
Ми за да се привлече внимание Колега. За да се види, да дойдат журналисти, да отразят събитието, да стане и по други градове, да се разбере че хората не са съгласни, от там вече е работа на синдикати за организацията на мащабен протест. Там вече е времето за "пред Народното събрание", Лукойл и тн... С това просто хората ще покажат че са готови за този мащабен протест...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
В крайна сметка поне можем да сме горди, че протеста тръгна от член на форума ни, който може и да е на километри извън България, ама все пак успя да организира нещо ! 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
ms написа:BMW120 написа:Абе и вие имате право ама с тва овче мислене до никъде нема да стигнете. Не се обиждайте обаче ....
Не се обиждаме, спокойно![]()
Ама пак не ми каза срещу кое точно е протеста![]()
Аз лично при това положение НЯМА да отида... Вместо да загубя 3-4 часа, да изгоря излишно гориво и да похарча минимум 20лв. за тоя дето духа ще гледам да свърша нещо полезно и да изкарам някой лев още... Щото в крайна сметка не цените са толкова високи (могат да са по-ниски разбира се, но забравете за 1,50лв.), колкото доходите са ниски- ще използвам времето на протеста да си повиша дохода поне с малко, за да мога утре да купя 1кг. месо повече примерно![]()
Не ме разбирай грешно- аз съм ЗА протест срещу високите цени на горивата и ще участвам с удоволствие. Но когато има няк'ви конкретни искания към Лукойл и/или държавата... Тогава ме търсете за блокиране на рафинерията, на пътища, за протест на жълтите павета, но за блокиране на бензиностанции БЕЗ конкретни искания забравете да се включа... Както казах- вие протестирайте на 13-ти, аз ще отида да изкарам още 10-20лв. да имам да си харча на 14-ти...
Ми не ходи бе - като гледам никой не е тръгнал да изкарва хората на сила

biem_w написа:uCnaHeTcA написа:biem_w написа:да колега прав Си ! Със Свалени Гащи Сме щото сме като овце и ходим само там дето има далавера ... и големите се възполват от нас.. гледат ни,че се пречупваме отсякаде и само ни дърпат и ни изполват за тва сме такива.. като цяло и правата не си знаем !но немисля,че трябва да се нападат бензионостанциите.. ами тая зграда на жълтите павета трябва да се нападне.. от там тръгва всичко
образно го казвам колега.. всеки от нас знае,че и да се дигаме и да не се дигаме се тая файдата е никва..ние тука и да пишем пак файда никва.... само дето си ги мерим на кой му е по дълаг нищо повече...
Българина негледа на него да му добре а на другия да му е зле .. винаги е било така ..
Абсолютно си прав... "Я не сакам на мен да ми е добре, сакам на вуте да му е зле"

И аз искам да е пред парламента, ама 800км. за нищото...
Като пробваме нито ще тръгнат да ни колят, нито да ни бесят... Пък и пари няма да ни вземат... Освен разправии, друго лошо нещо няма да стане... Нека пробваме, нищо не губим, освен малко време и нерви...

П.С. Към колегата ms

"ЦЕНИ НА ГОРИВАТА СЪОБРАЗЕНИ СЪС НАШИЯТ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ , ИЛИ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ СЪОБРАЗЕН СЪС ЦЕНИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ.
КАК ЩЕ СТАНЕ - ИМА СИ ХОРА ДА ГО РЕШАВАТ, ЗАТОВА ИМ СЕ ПЛАЩА И ЗАТОВА СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ."
Ето ги исканията

Вече спокойно можеш да дойдеш

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе ние да се съберем да се видим колко сме,да поговорим пък ако се наложи и следващи по-координирани и ползотворни действия ще последват.
Ако така бяха мислели и хората преди 133 години жална ни майка.Разгърнете страниците на историята и вижте колко сме били ние и колко турците...логиката подсказва,че всякакви самостоятелни въстания са били обречени.НО ги е имало и хората са се държали мъжки и не са се отказвали.Докато не е дошла помощ.Това е и нашата цел.Началото сигурно няма да е много успешно и лесно,но трябва постоянство и единство.историята познава много обрати.Надали някой си е представял,че съветския съюз ще се разпадне ама се е разпаднал,надали и някой си е мислел,че й в Африка ще има такива обрати ама ето,че са факт и всичко се преобръща на 180 градуса...
Който не смята да участва нека поне си трае,а не да прави негативни изказвания и да насява идеята,че нищо няма да се получи.
Ако така бяха мислели и хората преди 133 години жална ни майка.Разгърнете страниците на историята и вижте колко сме били ние и колко турците...логиката подсказва,че всякакви самостоятелни въстания са били обречени.НО ги е имало и хората са се държали мъжки и не са се отказвали.Докато не е дошла помощ.Това е и нашата цел.Началото сигурно няма да е много успешно и лесно,но трябва постоянство и единство.историята познава много обрати.Надали някой си е представял,че съветския съюз ще се разпадне ама се е разпаднал,надали и някой си е мислел,че й в Африка ще има такива обрати ама ето,че са факт и всичко се преобръща на 180 градуса...
Който не смята да участва нека поне си трае,а не да прави негативни изказвания и да насява идеята,че нищо няма да се получи.

8.32