как да не ги мразиш куките 2
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
как да не ги мразиш куките 2
Значи днес карам си служебната баничарка и тъкмо съм заредил поредния магазин и тръгвам и както тръгнах веднага ме спира чичко полицай и започва да се заяжда какво съм карал на кого е колата какво зареждам и други подобни и като видя че неможе да изкара нищо и ми писа акт за без колан като ме видя от къде тръгнах и на десет метра от магазина който заредих беше.Обаче ми направи впечатление че не беше с полицейска Астра а с някаква Пернишка Темпра явно личен автомобил.И сега ще пиша възражение и ще търся помощ в КАТ пък ще видим какво ще стане.
Niki Lauda
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Не че нещо, ама ти що не беше с колан
и нямаше да ти е виновен човека, който си е вършел работата
п.п. Нищо лично

п.п. Нищо лично

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Имат много цивилни коли,щом е бил с пернишка регистрация,наи вероятно са те спряли на територията на 7мо раионно,аз вече като видя кола с затъмнени стъкла и пернишка регистрациа в квартала са ми ясни че са куките.7-мо и някакво раионно в Перник,си разменят патрулите с цел намаляване на корупцията
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.................................
edit: снощи съм искал да кажа, че още поне 100 години ще се борят с корупцията ама не ми се е отдало

edit: снощи съм искал да кажа, че още поне 100 години ще се борят с корупцията ама не ми се е отдало

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Convertible написа:Не че нещо, ама ти що не беше с колан![]()
![]()
и нямаше да ти е виновен човека, който си е вършел работата
![]()
п.п. Нищо лично
Само да дам един пресен пример за каране без колан в града.

Карам с около 50км/ч.....изведнъж излиза едно дете на пътя...............тоя
пред мен с едно ауди скача рязко на спирачките и
от рязкото спиране понеже е без колан с
главата си чупи предното стъкло

отделно на гаджето му на врата й от колана
остана една голяма синявица,но поне не е с натъртена глава

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Cuba.Libre
- кандидат ентусиаст
-
Turboman написа:Ако карате без колан,наи вероятно няма да ви се отвори AirBag-а,при катастрофа
Няма да се отвори, защото има случай, при които шофьора кара доста бързо...следва катастрофа...обаче той не е с колан и както следва, полетява напред, еърбег-а се отваря паралелно с полета на шофьора към предното стъкло и му размазва физиономията

Cuba.Libre написа:Turboman написа:Ако карате без колан,наи вероятно няма да ви се отвори AirBag-а,при катастрофа
Няма да се отвори, защото има случай, при които шофьора кара доста бързо...следва катастрофа...обаче той не е с колан и както следва, полетява напред, еърбег-а се отваря паралелно с полета на шофьора към предното стъкло и му размазва физиономията![]()
Отваря си се

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
много съдържателни теми
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Мен ме е блъскал ши**ния айрбаг и чесно ви казвам - няма по гадно нещо от това да и направи главата мека
.и то ситуацията беше супер тъпа
- една кифла ме вози и се прибираме у тях с на майка и С4-то и бааааам в стената на гаража с 10 км .Тъпия сутиен отвори и двете възглавнизи за няма нищо , та сега нов волан и нов айрбаг на пасажерското място

10 мнения
• Страница 1 от 1