Турбиниране на GOLF 3 GTI 16V
Модератор: bum_bum
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Турбиниране на GOLF 3 GTI 16V
Здравейте на всички маняци на ТУНИНГА.
Забелязах, че тук има много хора които разбират от тунинг, по-точно от турбиниране на атмосферни двигатели и затова реших да Ви попитам за някой друг съвет, цена или каквато и да е била там информация. Та да се върна на въпроса си.
Искам да турбинирам VW GOLF 3 GTI 16V ABF мотор. Искам да го направя с мощност от около маx 350 коня.
Дайте мнения и информация колко пари би ми излязло това начинание.
Щях да забравя да кажа, че колата ще се използва за постоянно каране и затова искам да е сигурна а не да се прецаква на всеки 2000 км примерно.
Предварително Благодаря
Забелязах, че тук има много хора които разбират от тунинг, по-точно от турбиниране на атмосферни двигатели и затова реших да Ви попитам за някой друг съвет, цена или каквато и да е била там информация. Та да се върна на въпроса си.
Искам да турбинирам VW GOLF 3 GTI 16V ABF мотор. Искам да го направя с мощност от около маx 350 коня.
Дайте мнения и информация колко пари би ми излязло това начинание.
Щях да забравя да кажа, че колата ще се използва за постоянно каране и затова искам да е сигурна а не да се прецаква на всеки 2000 км примерно.
Предварително Благодаря

Последна промяна ALiGaToR на 28 Яну 2006, 18:27, променена общо 6 пъти
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
!!Asen_X написа:Здрасти,
Предполагам, че все някой от колегите ще ти даде съвети но бъди подготвен и да те убият с камъни словестно
Подготвен съм затова се престраших да пиша. Надявам се да ми дадът ценна иформация и насоки за това начинание което мисля да започна, но да видя първо дали си струва да се започне, а ако си струва колко ще ми струва.

пфффф тук май 6те остане6 жив по дулго и може да нау4и6 не6то http://vwclub-bg.org/forum/index.php?si ... e26cfbf7a4
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
00Cool написа:пфффф тук май 6те остане6 жив по дулго и може да нау4и6 не6то http://vwclub-bg.org/forum/index.php?si ... e26cfbf7a4
Малко офф ама кой мислиш се казва ALiGaToR във VW форум-а.
Но да продължим по същество

00Cool написа:пфффф тук май 6те остане6 жив по дулго и може да нау4и6 не6то http://vwclub-bg.org/forum/index.php?si ... e26cfbf7a4

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- street_force
- кандидат ентусиаст
-
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
и в крайна сметка някой ще му помогне ли
не стига,че хвали нашия клуб с това,че доста хора тук са навътре в нещата,но веднага го почнахте

не стига,че хвали нашия клуб с това,че доста хора тук са навътре в нещата,но веднага го почнахте

ТДС - Турбо Див Селянин
Re: Турбиниране на GOLF 3 GTI 16V
Колега, гледам че си от Варна и си близко до мен. Може би мога да ти помогна. Какви средства си готов да отделишALiGaToR написа:Искам да турбинирам VW GOLF 3 GTI 16V ABF мотор. Искам да го направя с мощност от около маx 350 коня.
Предварително Благодаря

е21 345 0-402м 12.18

- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
Re: Турбиниране на GOLF 3 GTI 16V
TOM написа:Колега, гледам че си от Варна и си близко до мен. Може би мога да ти помогна. Какви средства си готов да отделишALiGaToR написа:Искам да турбинирам VW GOLF 3 GTI 16V ABF мотор. Искам да го направя с мощност от около маx 350 коня.
Предварително Благодаря
Ами то ако е работата GOLF-a още го нямам но събирам информация за това какво мога да направя по него след като го взема.
Ами да речем, че имам 4500лв до 5000 максимално, като за първо време

П.С.:Не е задължително да достига 350 коня

- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
TOM написа:Като го вземеш и се решиш обади се, ще стане но има много за писане
Ами то кога ще я взимам не се знае, ама ако има някой на който му се пише, да каже какво мога да направя, какво ще се получи и какво ще дам за даденото нещо.
Предварително му/им Благодаря

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Аз не разбирам от тунинг.., но от това което съм чел/слушал/виждал си мисля, че за 5к може да спретне добър тунинг..
Разтърси се за готови китове за този модел и после питай колко пари ще ти вземат да ти го монтират и настроят!
Разтърси се за готови китове за този модел и после питай колко пари ще ти вземат да ти го монтират и настроят!

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2