Шум от зад? Помпа?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Re: Шум от зад? Помпа?
remaka написа:Пробвай април месец тогава я се засили,я изчезне напълно я спре да работи и колата
Мерси, ама може да ми видиш подписа

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Бенз помпа Мит ен Дория уж Италиано цена 168лв. Бенз. помап оригинална за Е30 Бош цена 400лв.
, за китайски не съм разпитвал, но до колкото знам не са оферта.
Информацията е достоверна и е от преди 3 седмици, не пейтаи от къде знам .
Ако бензиновата помпа се е прецакала до такава степен, че не може да дава достатачно налягане, за да захрани двигателя, колата трудно поема от старт, почва да глъхне, и при подаване на газ до ламарината се усеща , че колата не върви а мотора бръмчи на взривяване, особенно във високите, при подаване на газ до средата нямаш никакъв проблем.
Ако ти шуми помпата карай и не се безпокои, това не е гаранция , че ще здаде багава скоро, зависи също и колко шуми. Ако откаже да работи се случва следното - гасиш колата след което като тръгнеш да палиш тя запалва и гасне моментално, чудиш се какво става, въртиш а тя не и не ,( като ядосана жена
). Удряш я леко от горе и тя пак проработва при мен изкара 1 седмица докато не спря 2-ри път, чукнах я и пак тръгна след което я смених. Друк лсичай при един колега изгасна за винаги , по лошия варянт.
П.П. съвет, задавай си въпросите по точно.Дано съм бил полезен ....

Ако бензиновата помпа се е прецакала до такава степен, че не може да дава достатачно налягане, за да захрани двигателя, колата трудно поема от старт, почва да глъхне, и при подаване на газ до ламарината се усеща , че колата не върви а мотора бръмчи на взривяване, особенно във високите, при подаване на газ до средата нямаш никакъв проблем.
Ако ти шуми помпата карай и не се безпокои, това не е гаранция , че ще здаде багава скоро, зависи също и колко шуми. Ако откаже да работи се случва следното - гасиш колата след което като тръгнеш да палиш тя запалва и гасне моментално, чудиш се какво става, въртиш а тя не и не ,( като ядосана жена

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
netsurfer_bg написа: Мерси, ама може да ми видиш подписа- тази кола не ми е ежедневка ... Благодаря за загрижеността
Чесно казано ме боли за какво ти е колата задай,формулирай въпроса като хората па тогава се сърди за отговорите на колегите,чат ли си ?
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
remaka написа:netsurfer_bg написа: Мерси, ама може да ми видиш подписа- тази кола не ми е ежедневка ... Благодаря за загрижеността
Чесно казано ме боли за какво ти е колата задай,формулирай въпроса като хората па тогава се сърди за отговорите на колегите,чат ли си ?
Мне, не съм чат, не обичам чатовете ... А за болежката ти може да се консултираш с лекар ...
liort написа:Бенз помпа Мит ен Дория уж Италиано цена 168лв. Бенз. помап оригинална за Е30 Бош цена 400лв., за китайски не съм разпитвал, но до колкото знам не са оферта.
Ако ти шуми помпата карай и не се безпокои, това не е гаранция , че ще здаде багава скоро, зависи също и колко шуми. Ако откаже да работи се случва следното - гасиш колата след което като тръгнеш да палиш тя запалва и гасне моментално, чудиш се какво става, въртиш а тя не и не ,( като ядосана жена). Удряш я леко от горе и тя пак проработва при мен изкара 1 седмица докато не спря 2-ри път, чукнах я и пак тръгна след което я смених. Друк лсичай при един колега изгасна за винаги , по лошия варянт.
Няма проблеми с дебита, реже се много добре
http://www.youtube.com/watch?v=ka3LykutOqg
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2