E34 525turbo> E34 528turbo
Модератор: bum_bum
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Re: E34 525turbo> E34 528turbo
Славянко, с тия джанти няма да стане! Трябва ти 7.5 инча и ет около -7! Като резенеш ограничителите да не ти опират никъде,защото 8.5 ще опират по калници!!!
!Питай Е34 повер - Венци той ще ти каже за какво става въпрос той го яде с тия джанти!
!Питай Е34 повер - Венци той ще ти каже за какво става въпрос той го яде с тия джанти!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Такива са да. Ако не са срязани ограничителите няма проблеми. Но като ги резнах и почна да опира отвътреnesko написа:Бате ет то им не е ли 13 а жто 8.5
В Плевен като се видяхме последно и говорихме по тоя въпрос. Доколкото знам неговите предни калници нали са стъкломатови и са по издути за да не опира. Ако трябва имоите ще ги избушаBULL3T написа:Славянко, с тия джанти няма да стане! Трябва ти 7.5 инча и ет около -7! Като резенеш ограничителите да не ти опират никъде,защото 8.5 ще опират по калници!!!

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
svilgg написа:щи подаря две , недей сра на колата отгоре
но трябва да са 17ки че по малко не влизат

- slavianko
- старши ентусиаст
-
svilgg написа:щи подаря две , недей сра на колата отгоре

Бе и аз не искам ама май друго решение няма.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
slavianko написа:svilgg написа:щи подаря две , недей сра на колата отгоре![]()
![]()
нали така или иначе е обречена да е в реалити шоуто пълна промяна както си я подкарал няма да се забележат дори тия калници по тая кола толкова много неща има които ще са мноого по интересни за гледане че за калниците няма да има време

- slavianko
- старши ентусиаст
-
И аз така мисляnesko написа:slavianko написа:svilgg написа:щи подаря две , недей сра на колата отгоре![]()
![]()
нали така или иначе е обречена да е в реалити шоуто пълна промяна както си я подкарал няма да се забележат дори тия калници по тая кола толкова много неща има които ще са мноого по интересни за гледане че за калниците няма да има време

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
а отзад.как ще е ?
просто питам , щото с тва ет на джантите и с фланци ,мисля ще опре и отзад

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Отзад сега съм с джанти 8.5j и ЕТ13 А преди бях с 10.5j и ЕТ5 и пак не опираха. Днес ще ги сложа и ще видя как ще е. Пък ако има дертове те задните лесно се раздуват и ще ги реформирамsvilgg написа:а отзад.как ще е ?

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Днес докато бачках в канала на гаража и някой ми откраднал предният пластмасов капак. Понеже стои подпрен до вратата на гаража а аз в канала и не съм го видял кой е да го умъртвя
Ако някой някъде види преден пластмасов капак с щипки на Е34-ка понеже това ще е рядкост в БГ може да ми цъкне. Но не вярвам да има такива мазохисти

Ако някой някъде види преден пластмасов капак с щипки на Е34-ка понеже това ще е рядкост в БГ може да ми цъкне. Но не вярвам да има такива мазохисти
Ехее бахти нагларя ве, как не си го видял да го тунинговаш...тва ще да е някой злорадстваш комшия да знаеш и най-вероятно го е напрайл, колкото да ти напрай мръсно и ще си запали печката с него...Може профилактично да дръпнеш по един бой на тез дет не та кефят 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Гадното е че си абсолютно прав.Dpy написа:Ехее бахти нагларя ве, как не си го видял да го тунинговаш...тва ще да е някой злорадстваш комшия да знаеш и най-вероятно го е напрайл, колкото да ти напрай мръсно и ще си запали печката с него...Може профилактично да дръпнеш по един бой на тез дет не та кефят

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Над гроба да си го сложи..... пък ако е някаква шега е баси гадната
Няма ли вариант някой приятел да го е грабнал, утре да ти го върне ...

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
slavianko написа:Гадното е че си абсолютно прав.Dpy написа:Ехее бахти нагларя ве, как не си го видял да го тунинговаш...тва ще да е някой злорадстваш комшия да знаеш и най-вероятно го е напрайл, колкото да ти напрай мръсно и ще си запали печката с него...Може профилактично да дръпнеш по един бой на тез дет не та кефят
Това ще да е само някой който го е яд да знаеш!!! НЕ е откраднат с цел да се слага на кола,а да ти се направи мръсно! Дано го намериш тоя и да го утрепеше от бой! Мама им мръсна,гадни хейтъри!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
Някой манго го е взел да си покрива колибата бре, или ако е имало силен вятър, е възможно да е отлетял...
е21 345 0-402м 12.18