Среща на Автомобилните клубове

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Среща на Автомобилните клубове

Мнение от TheBoss » 22 Яну 2006, 21:25

Колегите от Пежо-форума са подели инициатива за среща с представители на КАТ, Столична община, ГУП, застрахователи и други институции и организации, които имат отношение към условията за движение по пътищата (подробности как е протекло обсъждането в техния форум, можете да видите тук). Днес по тяхна покана аз, в качеството си на отговарящ за връзките с обществеността на клуба и Василен, в качеството си на модератор и един от най-активните участници във форума(той и член на клуба), присъствахме на редовната среща на Пежо-форума. След оживена дискусия се стигна до следното:
1. На 29.01.2006 г., на площад "Св. Александър Невски" да се проведе среща на представители на автомобилните клубове. За сега участие са потвърдили Пежо клуб и БМВ клуб. Тази седмица ще се проведат разговори с Клубовете на Рено, Ситроен, Ауди и Опел.
2. Васил Пешев от Пежо клуб, който работи в БНТ, е провел разговор с негова колежка, отговаряща за новините. Госпожата е поела ангажимент да изпрати екип, който да отрази събитието.
3. На тази среща ще присъстват само автомобилните клубове. Ще бъдат обсъдени направените от клуба на Пежо предложения, а също така ще бъдат взети предвид и предложения от другите участници в срещата. Ще бъде изготвен списък с предложения за най-належащите мерки, които трябва да бъдат взети за подобряване на пътната обстановка в страната, намаляване на корупцията сред органите на МВР, подобряване контрола по пътищата и т.н.
4. Осъществен е контакт с журналиста от Нова ТВ Милен Цветков за участие на представител на автомобилните клубове в предаване по горната тема. В предаването ще бъдат поканени говорителката на КАТ подполковник Люба Маринова, г-жа Даниела Конова - председател на Асоциация на Българските застрахователи или друг техен представител, г-н Владимир Кисьов - председател на Столичен общински съвет или представител на общината отговарящ пряко за пътната инфраструктура, г-жа Банкова - н-к отдел "Производствени дейности" във фирма "Пътища и съоръжения". В предаването, като публика, ще могат да присъстват и хора от форумите.
5. Да се осъществи контакт с медиите за по-широко отразяване на мероприятието. Тук разчитаме на помощта на всички вас. Който има познати журналисти, моля да проведе разговори с тях и при съгласие от тяхна страна да ме уведоми.

Ако някой от вас има желание да присъства на срещата другата неделя, може да дойде на площада в 16.00 ч. Смятаме, че една група от 50-тина души - представители на автомобилните клубове и форуми в България, ще придаде тежест на инициативата в очите на българското общество.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2006, 21:42

Ще присъствам на срещата в качеството си на член на управителния съвет на БМВ клуба. С каквото можем ще помагаме и дано бъде постигнат някакъв ефект!

Честно казано за начало няма да е зле всеки от нас да се замисли върху собствените си действия зад волана защото не винаги са ни виновни дупките по пътищата и е крайно време да престанем да оправдаваме собствената си глупост със странични фактори.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 23 Яну 2006, 13:03

На нас редовната среща ни е на Ал. Невски от 14:00...така, че ние така или иначе сме си там 8)

пс: това е за Алфа клуба.

ПС-2:Като се позачетох внимателно...много от нещата са написани ей така да има нещо. Нищо не е проверено...а и като гледам и организация липсва.

В нашият клуб сме приели първоначална програма за повишаване на безопасността на движание в България, която ще бъде гласувана от ОС в началото на април.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vas2308 » 23 Яну 2006, 16:39

The Boss - пуснал съм мнение в форума на Пежо - ника ми е batvas (аз съм от Клуб Алфа Ромео -) - споделям казаното от тебе там. Трябва да са малко предложенията- но качествени и изпълними - да не се разводняваме.
Общо взето в момента не се знае какво трябва да подкрепим - вижте мнението ми в Пежо и кажете какво мислите.

http://peugeotclub.info/forum/viewtopic ... 8&start=60

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 23 Яну 2006, 21:35

Туко що закачих "най-горе" темата и в нашия Ауди форум с молбата за отзив и от наша страна. Аз лично няма да мога да присъствам, защото не се намирам в границите на републиката, но се надявам на максимален успех (и без мен :P )!

:)
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 24 Яну 2006, 2:20

За съжеление като гледам нещатата са "подети" доста несириозно от Пежо клуба...

Аз от няколко месеца си правя труда да следя какво се решава в СОС и какви предложения се вкарват там, както и какви проекти се приемат за развитието на инфраструктурата в БГрия. Тези неща са сериозно подминати от хората подели тази инициатива. Никой не си е направил труда да разбере какво се предвижда за София и за БГрия.

Също така, като гледам никой не се е запознал със законите в БГрия да види "какво има" и какво може да се направи с помоща на закона. За целта ние се консултираме с адвоката на клуба.

Най несериозното е да се говори от името на авто клубовете в БГрия, след като гледам, че официален разговор не е имало с никои от основните клубове в БГрия.

Темата е доста сериозна и ако се подеме по този начин до никаде няма да се стигне....

За това дайте да се срещнем официално, ако искате аз мога да подсигуря заседателната зала на нашия клуб... може всеки клуб да изпрати по 2ма свой делегати. Да създадем някаква организация, план програма по коята да роботим и след това да излезнем със сериозни предложения и искания.
Изображение

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 24 Яну 2006, 10:10

KGB, съгласен съм с теб. Даже мисля, че в Пежо-форума писах нещо подобно. Но идеята за такава среща, в някаква зала, трябва да се даде в техния форум. Аз само съм поканен от тях да представлявам БМВ и Пежо клубовете и форумите. В последствие стигнахме до решението, че трябва да се поканят повече кулбове. Така че пусни тази идея в техния форум, аз ще те подкрепя. Отделно, че при тези температури среща на площада няма да е най-удачното решение.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Opaaaaaa...!

Мнение от turboto » 24 Яну 2006, 10:28

А не мислите ли че преди това не е лошо да подискутираме в отделна тема идеята. След това да се съберете и да синтезирате(ме) написаното до момента. Защото от това което изчетох виждам само безразборни предложения каде смислени, къде не. Голяма част от тях са свързани със промени в закони. Според мен най-добрият варянт е или срещата да се отложи или да е неофициялна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 24 Яну 2006, 12:48

@TheBoss,

Написал съм същото и там...и без коментар :(

както и да е.

@turboto

Съгласен съм с теб, но като гледам те вече са го решили.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 28 Яну 2006, 10:15

какво става ще ходиме ли утре? :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 28 Яну 2006, 13:23

KGB написа:На нас редовната среща ни е на Ал. Невски от 14:00...така, че ние така или иначе сме си там 8)

пс: това е за Алфа клуба.

Като предложение от Алфа клуба е да се видиме в нашата заседателна зала на някаква дата, която решиме заедно...като всеки клуб изпрати един или двама свой делегати. На няколкото срещи които ще направиме, да седнем на спокойствие да обсъдиме нещата, да си разпределим задълженията...да се подготвиме като хората и чак тогава да "разлаеме кучетата"...иначе нещата по този начин са несериозни.
Изображение

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 28 Яну 2006, 20:08

Е, нали идеята беше утре да се съберем. Но ти май не си го прочел в Пежо-форума. Както и да е, аз утре ще бъда на срещата от 16,00 на площада. (освен ако няма някаква промяна, но сега ще мина през Пежата да погледна темата :))
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 31 Яну 2006, 20:43

как проте4е срещата?

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 31 Яну 2006, 20:50

ядене ,пиене,таквиз ти работи :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 02 Фев 2006, 17:54

Гледам в форума на Пежо , че днеска в 19:30 има среща на ЕКО , ще ходи ли некой нашия клуб?

Следваща

Назад към Основен Форум