Започна да свири???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Започна да свири???
междо другото точно преди ти Димитрофф да ми направиш диагности започна да свири, ти ми спомена че неми работи некав клапан на турбото после каза че си работи.. данеби той да бърка нещо турбината
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Doggy написа:междо другото точно преди ти Димитрофф да ми направиш диагности започна да свири, ти ми спомена че неми работи некав клапан на турбото после каза че си работи.. данеби той да бърка нещо турбината
Споко бе човек и мойта си свири като циганин на сватба

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Нямам спомен.
Било е преди доста време. (3-4 месеца ако не се лъжа)
Било е преди доста време. (3-4 месеца ако не се лъжа)
еми да горе доло толкова, ти кой знае още колко диагностики си направил след това.. забелязъх друго че ако покарам колата известно време по леко и нея форсирам и свиренето почти изчезва и след като я изрежа до червеното няколко пъти и започва отново да свири яко.
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
Doggy написа:еми да горе доло толкова, ти кой знае още колко диагностики си направил след това.. забелязъх друго че ако покарам колата известно време по леко и нея форсирам и свиренето почти изчезва и след като я изрежа до червеното няколко пъти и започва отново да свири яко.
Започни систематизиран подход. виж дали свири и през ауспуха по същия начин, защото може да идва от другаде (случаи всякакви). Дали няма изпускане на вакума за управлението на променливата геометрия и слагай отметки и клапана там как работи.проверено не проверено. Иначе така до никъде не се стига с предположения.
- BOBO BAVARIA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325d
- Детайли за колата: BMW FOREVER
махни ремъка на водната помпа и запали и така ще разберш дали е от помпата щото нема да върти ремъка
бмв-то е болест за която няма лек
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
BOBO BAVARIA написа:махни ремъка на водната помпа и запали и така ще разберш дали е от помпата щото нема да върти ремъка
При помпа няма как да свири

сега вече като я изфорсирам повече и не само че свири а и когато падат оборотите се чува некво виене доста по дебело от рода на вввввввввввв
един майстор ми каза че някъв маркуч на турбото се е спукал и затова прави така

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Колега,реши ли вече проблема?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
lyu_records написа:BOBO BAVARIA написа:махни ремъка на водната помпа и запали и така ще разберш дали е от помпата щото нема да върти ремъка
При помпа няма как да свириколеги не обърквайте човека, а и ремъка не е само за водната помпа. Ако идва от там което съм на 99% сигурен няма да е от помпата. А ако идваше от там щеше да свири постоянно. Но има и такава вероятност пак повтарям има всякакви фрапантни случаи. Започни систематично да гледаш на проблема. Аз така направих при моя скорошен проблем и пази боже от "майстори"
При мен свиреше точно от водната помпа!
При 1200-1800 оборота се чуваше най добре, но се чуваше само като е карана дълго време колата и е добре загряла. Накрая нещо беше поспряла да свири и един ден при повече форсаж помпата направо и изпадна оста от тялото! Добре че изпадна и ремъка и ми светна акумулатора та спрях веднага

Като я извадих да я сменям видях, че е фабричната (made in 09.2000) !
По добре си свали ремъка за малко и виж пак как са звуците

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3