Да поговорим за покер
Модератор: Общи модератори
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Re: Да поговорим за покер
MCar написа:Снощи играя и...
В мен имам два попа. Екстра. Флоп: А А К. Викам си перфектно. След няколко рейза и ри-рейза съм all in. И този срещу мен цъфна с каре аса. Щях да умра.
Това се случва не само онлайн и му се вика cold deck или cooler. Все пак не си нът нът. След такива моменти е най-важно да не влизаш в тилт. Не им отдавай особено значение.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Ние за довечера сме направили една организация за нещо като турнирче, 8 човека всеки влиза със стак от 20 лв. който победи накрая прибира всичко, става много интересна игра, а и всеки има право на един ребай 

Jim Beam написа:MCar написа:Снощи играя и...
В мен имам два попа. Екстра. Флоп: А А К. Викам си перфектно. След няколко рейза и ри-рейза съм all in. И този срещу мен цъфна с каре аса. Щях да умра.
Това се случва не само онлайн и му се вика cold deck или cooler. Все пак не си нът нът. След такива моменти е най-важно да не влизаш в тилт. Не им отдавай особено значение.
Разбира се! Веднага излязох и не играх повече, че щях да загубя още пари. Сега пак подпуах едно турнирче, да видим какво ще излезе.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
DiMIcha84 написа:Ние за довечера сме направили една организация за нещо като турнирче, 8 човека всеки влиза със стак от 20 лв. който победи накрая прибира всичко, става много интересна игра, а и всеки има право на един ребай
а дигате ли блайндовете и ако да през колко време, защото ако не ги вдигате, няма да свършите, поне не днс
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:Разбира се че ги вдигаме на всеки 15 минути
а само един ли ще прибере голямото "папу" или като у фейса 50% първия, 30% втория и 20% третия, защото втория вариант ми се струва доста по приемлив, а не да бухаш като откачен 10 часа и накрая да те престържат на късмет 2-3 пъти, защото хедс ъп е доста повече късмет, отколкото умение
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:DiMIcha84 написа:Разбира се че ги вдигаме на всеки 15 минути
а само един ли ще прибере голямото "папу" или като у фейса 50% първия, 30% втория и 20% третия, защото втория вариант ми се струва доста по приемлив, а не да бухаш като откачен 10 часа и накрая да те престържат на късмет 2-3 пъти, защото хедс ъп е доста повече късмет, отколкото умение
Победителя взима всичко, на мене така ми е добре, понеже печеля горе долу 50% от турнирите които играем, по принцип играем по два турнира като се организираме за холдем.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Снощи решихме да разнообразим и да поиграем сварка... след 4 часа игра къв е извода... нема толкова тъпа игра
Въпреки че съм напред като цяло от сварата съм на мнение че неможе да стъпи на малкия пръст на покера 
Въпреки че съм напред като цяло от сварата съм на мнение че неможе да стъпи на малкия пръст на покера - DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
Ogi написа:Снощи решихме да разнообразим и да поиграем сварка... след 4 часа игра къв е извода... нема толкова тъпа игра![]()
![]()
Въпреки че съм напред като цяло от сварата съм на мнение че неможе да стъпи на малкия пръст на покера
свара не съм цъкал от години, но пък в казармата това беше най-вървежната игра
- vicho
- старши ентусиаст
-
Ogi написа:Снощи решихме да разнообразим и да поиграем сварка... след 4 часа игра къв е извода... нема толкова тъпа игра![]()
![]()
от както "измислиха" Холд 'ем-а, сварата и белота "починаха"
То сварата си е нубският покер
Не че покера много го чаткам, много обичам да блъфирам(за мен тва е чарът на играта) и често си намирам майстора.
За тва и играя само с виртуални пари
Не че покера много го чаткам, много обичам да блъфирам(за мен тва е чарът на играта) и често си намирам майстора.
За тва и играя само с виртуални пари
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
ХолдЕМ и Бридж има МНОГО отдавна, но в България положението е едно такова... 
тия пак спряха FullTilt, колеги моля кажете друг свестен покер с freeroll турнири?
www.bmwпрофесори-bg.net
520i написа:http://www.igrach.com/Poker_Freerolls.aspx
мерси
www.bmwпрофесори-bg.net