LED interior lights HQ
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: LED interior lights HQ
супер е станало, и страхотни снимки
лично не съм фен на диодите вътре, но ambient light е нещо което задължително трябва да ретрофитвам
иначе мисля че лампите отдолу на вратите са стандартни. аз нямам светлинен пакет, нямам лампи под огледалата, но под вратите ги имам.

лично не съм фен на диодите вътре, но ambient light е нещо което задължително трябва да ретрофитвам

иначе мисля че лампите отдолу на вратите са стандартни. аз нямам светлинен пакет, нямам лампи под огледалата, но под вратите ги имам.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- gunman-BMW
- Потребител
-
- Кара: BMW-Е60 525D
- Мечтае да кара: BMW-Е60 525D
- Детайли за колата: БМВ не е автомобил а начин на живот!
Здравейте,аз съм нов и ще Ви помоля за разбиране ако някой мой въпроси ви се сторят ултра смешни но преди се смеех на мой приятел с БМВ че е с диагноза но без да се усещам май ще го задмина,та на въпроса.
Страшно е станало това осветление,поздравления.Бих искал и аз да постигна подобен ефект но нямам осветление на вратите,има ли вариант да се монтира подобно,къде и колко евентуално би излязло.За осветленето в купето ще се справя.
Благодаря предварително.
Страшно е станало това осветление,поздравления.Бих искал и аз да постигна подобен ефект но нямам осветление на вратите,има ли вариант да се монтира подобно,къде и колко евентуално би излязло.За осветленето в купето ще се справя.
Благодаря предварително.
Съдбата обича смелите.
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
Колега,от къде накупи LED светлените

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
gunman-BMW написа:Здравейте,аз съм нов и ще Ви помоля за разбиране ако някой мой въпроси ви се сторят ултра смешни но преди се смеех на мой приятел с БМВ че е с диагноза но без да се усещам май ще го задмина,та на въпроса.
Благодаря предварително.
Добре дошъл! Диагноза е наистина

лампите отдолу ли ги нямаш? виж пак понеже мисля че са серийни.
или говориш за осветяването на вътрешната дръжка за отваряне?
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
LED лампите ги поръчах от някакъв "китайски" американец от 5seires.net форума - $100 за интериорните, $35 за тези на номера. Със сигурност могат да се намерят същите за доста по-малко пари и тук в БГ.

има ги в luxima.bg. мойте ги взех от там и съм доволен - светят почти година 

- gunman-BMW
- Потребител
-
- Кара: BMW-Е60 525D
- Мечтае да кара: BMW-Е60 525D
- Детайли за колата: БМВ не е автомобил а начин на живот!
da6ip написа:gunman-BMW написа:Здравейте,аз съм нов и ще Ви помоля за разбиране ако някой мой въпроси ви се сторят ултра смешни но преди се смеех на мой приятел с БМВ че е с диагноза но без да се усещам май ще го задмина,та на въпроса.
Благодаря предварително.
Добре дошъл! Диагноза е наистина![]()
лампите отдолу ли ги нямаш? виж пак понеже мисля че са серийни.
или говориш за осветяването на вътрешната дръжка за отваряне?
Оказа се прав, по вратите ги имам а на дръжките ги нямам.
Съдбата обича смелите.
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
Много добре е станало! 

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
@ndro написа:има ги в luxima.bg. мойте ги взех от там и съм доволен - светят почти година
Можеш ли да ми кажеш не дава ли компа някви грешки че гледам че се продават в Луксимата и кабели за грешки и за диоди

badjo E60 написа:@ndro написа:има ги в luxima.bg. мойте ги взех от там и съм доволен - светят почти година
Можеш ли да ми кажеш не дава ли компа някви грешки че гледам че се продават в Луксимата и кабели за грешки и за диоди![]()
И кой модели стават
зависи кои крушки искаш да сменяш. най-добре си говори директно с тях.
грешките не са проблем. дезактивира се проверката и готово.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Колега браво!
Много красиво изглежда! Но не знам защо си виждате сметката на подобен тип екстра като индикатор за изгоряла крушка? Принципно не съм чак такъв ентусиаст и избягвам да си правя експерименти с колата различни от заводските! Яд ме е обаче че кората на вратата ти е много по удобна от моята!
За 3 години не се научих да си натискам копчето за предно ляво стъкло! Оня ден пак! Спира ме полицай и вместо да си отворя шофьорския прозорец пак отворих задния! Оня седи и ме гледа като гъз!
Вече му свикнах принципно но малко да се разсея и отварям задния! Тази твоята конзола с бутоните е доста по-удобна! Поне се виждат! На тези другите фейслифтовите още 10 санта и ще ги натискам с левия си крак!

- Cinder
- ентусиаст
-
LED лампите на номера не връщат грешка, чека ми си е активен
А ти нямаш право да се жалваш, с тея 507 магарета

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Cinder написа:LED лампите на номера не връщат грешка, чека ми си е активен![]()
Не съм разбрал за грешката нещо! В някой от постовете прочетох за някакви китайски ЛЕД светлини които някой колега ако не се лъжа беше ти каза че "Няма проблем просто откачаш чека" за това се обърках!
Но аз не се оплаквам от мощността а от разни недоглежданици като кората на вратата! Уникално не удобна! Между другото доста срамно може да прозвучи но до скоро не знаех че карам фейслифта!

- Cinder
- ентусиаст
-
Не, не съм бил аз, изрично ги търсех тези лампи да не дават грешка на номера. Хубавото е че не трябва да свързвам никакви допълнителни резистори. Плъг енд плей са дето се вика, слагаш и караш
А иначе за корите и удобството, свиква се
Не знам твоята кора дали е по-различна, но аз като се качих също ми беше малко криво в началото. И също свалях задното стъкло редовно, включително и пред полицаи 

А иначе за корите и удобството, свиква се

компютърът отчита грешка, тъй като съпротивлението на диодните крушки е по-голямо в сравнение с крушките с жички (съответно консумацията е по-малка), тоест симптоми на изгоряла крушка. това не създава никакъв проблем за системата и няма нищо експериментално.
дезактивирането на проверката е абсолютно безвредна и елементарна операция.
не дава грешка, когато компютърът се излъже, че съпротивлението е като на крушките със жички, и след проверка не констатира разлика.
дезактивирането на проверката е абсолютно безвредна и елементарна операция.
не дава грешка, когато компютърът се излъже, че съпротивлението е като на крушките със жички, и след проверка не констатира разлика.
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5