бмв ми пратиха това
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
-
Re: бмв ми пратиха това
На мен ми харесаха някои идеи
изкефи ме и в първото филмче оня как се е придвижвал с акула
А японецът само се кикоти, нещо е взимал

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
"A furute, where computers are driving these things" - ето това е, което аз не мога да възприема. Все пак сме хора. Ако техниката върши нещата за нас (било то електорниката в колите ни, и каквото друго се сетите), къде ще е човешкия фактор. Именно опитите за елиминирането му изобщо не ми се струват нормални. Наречете ме традиционалист, консервативен и т.н., но тази технологизация за мен е прекалена. Иначе филмчетата са интересни 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Dirty M5 driveR написа:"A furute, where computers are driving these things" - ето това е, което аз не мога да възприема. Все пак сме хора. Ако техниката върши нещата за нас (било то електорниката в колите ни, и каквото друго се сетите), къде ще е човешкия фактор. Именно опитите за елиминирането му изобщо не ми се струват нормални. Наречете ме традиционалист, консервативен и т.н., но тази технологизация за мен е прекалена. Иначе филмчетата са интересни
Човешката раса винаги е гледала да създаде нещо което максимално облекчава живота ни... Защо машини ни мият чиниите? Защо асансьори ни предвижват нагоре надолу в 4 етажна сграда? Защи компютри да не ни карат колите...? Щото сме едни големи мързели... мамка му ако имаше как по цял ден да лежа и да гледам телевизия... да ям в леглото... да се къпя в леглото... дори да се облекчавам в леглото... щях да го правя

- Иво
- шПерко
-
Казаха, че автомобилите ще си останат истинска и вечна страст, а в последния клип казват ако не се бъркам, че хората все пак ще им дадат шанс ако има FUN 

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Много,много интересни клипчета!
Само едно не мога да разбера защо да се опитваш да направиш къщата си по-малка. Не е ли целта, когато се прибереш у дома да ти е приятно, комфортно, уютно. А не да се свиваш и да се спъваш във всеки предмет наоколо...
Много умно се изказа тоя дръпнатия. "No,It's not a bad thing. It's just different."
Мързелите променят света !!!
Ако по цял ден лежим в леглото, ние мъжете ще имаме голямо предимство защото днес четох, че някаква част на мозъка от жените не работи, когато са в легнало положение, а тази част ги карала да лъжат...
Само едно не мога да разбера защо да се опитваш да направиш къщата си по-малка. Не е ли целта, когато се прибереш у дома да ти е приятно, комфортно, уютно. А не да се свиваш и да се спъваш във всеки предмет наоколо...
Много умно се изказа тоя дръпнатия. "No,It's not a bad thing. It's just different."
Ogi написа:Dirty M5 driveR написа:"A furute, where computers are driving these things" - ето това е, което аз не мога да възприема. Все пак сме хора. Ако техниката върши нещата за нас (било то електорниката в колите ни, и каквото друго се сетите), къде ще е човешкия фактор. Именно опитите за елиминирането му изобщо не ми се струват нормални. Наречете ме традиционалист, консервативен и т.н., но тази технологизация за мен е прекалена. Иначе филмчетата са интересни
Човешката раса винаги е гледала да създаде нещо което максимално облекчава живота ни... Защо машини ни мият чиниите? Защо асансьори ни предвижват нагоре надолу в 4 етажна сграда? Защи компютри да не ни карат колите...? Щото сме едни големи мързели... мамка му ако имаше как по цял ден да лежа и да гледам телевизия... да ям в леглото... да се къпя в леглото... дори да се облекчавам в леглото... щях да го правя
Мързелите променят света !!!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
голяма част от тая визия за бъдещето ми изглежда като откровенна стъпка назад.
как по-точно това, че ще ползвам повече велосипед е стъпка напред
никой не може да ме убеди, че ще се придвижвам в някви балончета, дето не заемат
място и пестят гориво. всеки може да направи такава иновация, да ореже някакъв
продукт и да го направи по-ефтин. предлагам им на google да се занимават с
търсачката си и да оставят проектирането на автомобили на фирмите, които наистина го могат.
две неща ми харесаха, virgin galactic и вкарване на магистралите под земята в града.
едно от другите решения, които става все по-популярно е работата от разстояние.
п.с. бъз олдрин е голямо лице
как по-точно това, че ще ползвам повече велосипед е стъпка напред

никой не може да ме убеди, че ще се придвижвам в някви балончета, дето не заемат
място и пестят гориво. всеки може да направи такава иновация, да ореже някакъв
продукт и да го направи по-ефтин. предлагам им на google да се занимават с
търсачката си и да оставят проектирането на автомобили на фирмите, които наистина го могат.
две неща ми харесаха, virgin galactic и вкарване на магистралите под земята в града.
едно от другите решения, които става все по-популярно е работата от разстояние.
п.с. бъз олдрин е голямо лице

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Хмм... За мен, с тези взети от една поредица на Дискавъри филмчета БМВ правят няколко неща.
1. Казват на американците, че вече са екологични, тоест да ги купуват повече, по един стилен, ненатрапчив и прикрит като "бъдещето на мобилността" начин. Всички долнопробни марки изкараха в САЩ по 3-4 хибрида в ниския и средния клас вече (вижте рекламите на тазгодишния Супербоул, например)
2. Подготвят света за повратната точка в имиджа си - първия изцяло електрически автомобил. Забелязахте ли, че мощните, харчещи огромни коли не са олицетворени от стар модел на БМВ (850, например), защо ли? НЕ ми харесва намерението им да влязат в бъдещето като напълно се отрекат от миналото. Но заради модата и американския пазар, ще го направят.
3. Казват само половината истина за бъдещето на тази мобилност. Дори по-малко от половината, при това само рекламната част Да, ще ни направи независими в някаква степен от петрола, но ще създаде десетки други проблеми. Хубаво е да си визионер, новатор, пионер и всичко останало, довело ни от колелото до Формула1, но за мен новата позиция на БМВ е по-скоро политически говорене, отколкото визионерство.
Хубавото е, че бездушните балончета и комуникационната мрежа, в която те знаят винаги къде си няма да се случат в нашия живот. Мисля, че затова и китайския инженер постоянно се смееше - той просто няма да доживее "различното" да стане ежедневие. Сигурно за хората след 70-80 години "радостта от шофирането" ще бъде непознат термин, петрола - само суровина за оптични кабели, а бензина - скъпа течност в аптеката, но засега, на мен ми е много добре със звука на шестака след напрегнатия ден в офиса...
1. Казват на американците, че вече са екологични, тоест да ги купуват повече, по един стилен, ненатрапчив и прикрит като "бъдещето на мобилността" начин. Всички долнопробни марки изкараха в САЩ по 3-4 хибрида в ниския и средния клас вече (вижте рекламите на тазгодишния Супербоул, например)
2. Подготвят света за повратната точка в имиджа си - първия изцяло електрически автомобил. Забелязахте ли, че мощните, харчещи огромни коли не са олицетворени от стар модел на БМВ (850, например), защо ли? НЕ ми харесва намерението им да влязат в бъдещето като напълно се отрекат от миналото. Но заради модата и американския пазар, ще го направят.
3. Казват само половината истина за бъдещето на тази мобилност. Дори по-малко от половината, при това само рекламната част Да, ще ни направи независими в някаква степен от петрола, но ще създаде десетки други проблеми. Хубаво е да си визионер, новатор, пионер и всичко останало, довело ни от колелото до Формула1, но за мен новата позиция на БМВ е по-скоро политически говорене, отколкото визионерство.
Хубавото е, че бездушните балончета и комуникационната мрежа, в която те знаят винаги къде си няма да се случат в нашия живот. Мисля, че затова и китайския инженер постоянно се смееше - той просто няма да доживее "различното" да стане ежедневие. Сигурно за хората след 70-80 години "радостта от шофирането" ще бъде непознат термин, петрола - само суровина за оптични кабели, а бензина - скъпа течност в аптеката, но засега, на мен ми е много добре със звука на шестака след напрегнатия ден в офиса...
Never mistake motion for action...
- achobre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330d
имат както интересни идеи така и как да го кажа скучни но май наистина показват само добрите черти а колко беди ще има даже не споменават
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Ако компютрите управляват централизирано всички коли, то това означава, че не можеш един банков обир да направиш с кола или пък да изпревариш някой защото ще бъде все едно се возиш във влака или самолета 

- k1p1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i 1.9 m43TUB19
- Мечтае да кара: e36 m3 evo
larbi написа:Ако компютрите управляват централизирано всички коли, то това означава, че не можеш един банков обир да направиш с кола или пък да изпревариш някой защото ще бъде все едно се возиш във влака или самолета
Наистина, ако се изгуби човешкия фактор, ще е малко безмислено да се кара кола!
13 мнения
• Страница 1 от 1