По-широки метални джанти
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
По-широки метални джанти
Колеги, къде може да се направи тази интервенция, искам обикновени метални джанти да ги разширя с по 5 см. Не открих сам място, където да ми ги направят, като гарантират че няма да има биене, затова се допитвам и до Вас. Ще се карат на Е30-ка и идеята е да са малко разпънати гумите.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: По-широки метални джанти
Преди години така правехме от 2 джанти режем и правим една за шкодата, но не е много надеждно, но не е непостжимо с добър заварчик и добър стругар. Но защо? Съжалявам ако съм 

Имам един познат на години човек занимава се с бегачки и прави такива джанти с доста добро качество. Взима по 60 лв на джанта обаче. Имаш в предвид такива джанти като тези дето съм постнал на снимките нали? Те са изработени от човека за когото ти говоря...ако те интересува ще те свържа с него, само ми пиши лс.

BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
Ma7e4k0 написа:...
"mama" tuning workshop?

Колега...
че ще станат ще станат...
ама не знаеш докога ще държат...
не че не можеш да си направиш тоя експеримент...
виж в лада форума там разпродават такива...
пък и ше са плъг'н плей

нали и тамошните бегачки са на 4х100 и шопкса салата

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
на 4х98 са и са 13-ки повечето там...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Аз успях да открия един агент, който е от Ловеч и може да извърши манипулацията, като за упражнението не са нужни 2 джанти за да стане една, борда се прави по желание на клиента, цената е под 50-60лв. със сигурност. При интерес мога да взема координати на момчето.
Louis написа:Ma7e4k0 написа:...
"mama" tuning workshop?

xa xa xa xа Може и МАМА ТЕАМ RACING

За същия става въпрос да

Не знам Аз прецакани от каране разширени джанти не съм виждал, само обърнати съм виждал и то обръча беше излязъл от вътрешноста демек заварката е била кекава....
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Като си направя аз и им изтипосам снимките тука, другарите дет не аресват и те ще дадат пари да си направят тъй джантите. Мераклии има още от сега, а като вече се направят, ще има и още. Тъй че, момчета , питайте кой-където може. Доста по-добре ще изглежда от летите джанти и ще е рядкост, което на мен също ми допада, не обичам да влизам толкова в общоприетите норми. Нека да ми е зле... искам такива и тва е...
Мноооого злобно ще изглежда бараката с тях, малко в американски стил, което пък още повече ми допада /само дето ще липсва 6000 кубиковият двиг.
/дори боята ще е хамериканска
. Моля, колеги питайте и да видим коя ще е най-приемливата оферта, че момчето което се наеме да ги прави ще има работа, от сега да знае 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- E30_M_Tech_ll
-
-
те алуминиевите джанти също стават да се разширяват... верно излиза малко по скъпо ама става доста по добре от тенекетата... 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
E30_M_Tech_ll написа:те алуминиевите джанти също стават да се разширяват... верно излиза малко по скъпо ама става доста по добре от тенекетата...
.... малко?! Там става по-съвсем друг начин, Аз досега не съм чувал някои в бг да разширява алуминки.....
Само съм виждал разширени алуминиеви 13-ки бъбреци ама мноооо рядко се намират такива и са пара нищо че са 13 и са ладови....
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- dan4o1010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b25 v kemper
момчета има един пич в казичене Дани се казва и сигорно от цяла България му пращат джанти за какво ли не вкючително разширяване и алуминиеви и железни прави
и до сега доста джанти съм му носил и досега само 1 е казал че е непоправима и вс останали са ставали все едно никога неса удряни така че това е човека който Ви трябва за да станат джантите като хората
п.п. това е лично мое мнение никои не ангажирам с него може да има и недоволни от него но не вярвам

п.п. това е лично мое мнение никои не ангажирам с него може да има и недоволни от него но не вярвам

michev написа:Алуминката май става да я разшириш само с фланци
Сигурен ли си ?! Я виж.....

А тези се продават....230 лв за 4 бр.. има 8бр налични.
- E30_M_Tech_ll
-
-
има един от тунинг бг дето ги прави... мисля че е точно тоя дето споменава колегата по горе...
лично аз съм си стеснявал джанти че не можах да намеря гуми за тях дето да не са сликове.... 10 инча широки 13-ки ги правих на 8
лично аз съм си стеснявал джанти че не можах да намеря гуми за тях дето да не са сликове.... 10 инча широки 13-ки ги правих на 8

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бахти простотията...тва не е опелче,голфче или жигулка...ама то верно,че всички от преди това споменатите марки...рано или късно минават към БМВ..най вече е30 и е36 до към 1000кинта
...айде успех на всички дападжии с мунинга
...поне си правете селяниите извън тоя форум
.. как няма да избягат смислените хора и мнения...то само цигания и скраперия има тук

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2